HIGH VOLTAGE
Gold User
رفقا من سالهاست دارم فیفا رو با کیبورد بازی میکنم حالا دسته xbox 360 گرفتم ولی نمیتونم خوب با دسته بازی کنم روی کنترل بازیکنها مسلط نیستم با کیبورد میتونستم سریع جهت بازیکن رو تغییر بدم ولی حالا این انالوگ تا اینور اونور شه توپ از دست رفته
لطفا یک دسته خوب فقط برای فیفا معرفی کنید قیمت هم مهم نیست
من فکر میکنم اگر d pad بالا باشه واسم بهتره
خدا داده دانگلخب من الان چیکار کنم
پس بدم یا برم دانگل بخرم؟
صد تومن خریدم البته در پیشنهاد ویژه یعنی بیست تومن تخفیف خورده بود
سلام دوستان
کسی f310 داشته ؟ چطوره ؟
به نرمیه دسته ایکس باکس وان هست ؟
ممنون
کنترلر XBOX 360من یه دسته با دوام می خوام.دیگه از این که چند ماه یه بار دسته عوض کنم خسته شدم.هیچ ضربه یا خشی هم نمی خورن حتی سیم هاشون هم مثل روز اوله ولی نمی دونم چرا بعد یه مدت PC اونا رو شناسایی نمی کنه.دسته ای که این جوری نباشه و خیلی هم گرون نباشه سراغ ندارین؟لازم نیست حرفه ای باشه من زیاد بازی نمی کنم فقط شوک داشته باشه
من گشتم سه تا دسته خوب پیدا کردم.یکی F710 یکی XBOX 360 بی سیم یکی هم Xbox One Special EditionMidnight Forces Wireless که تو سایت XBOX پیداش کردم.برای F710 ارزون ترین قیمت 128 هزار پیدا کردم و برای XBOX 360 هم 125 هزار اون آخری هم پیدا نکردم.به نظرتون از بین F710 و XBOX 360 کدومشون بهترن؟تفاوتشون هم فقط چند هزاره مهم نیست.اون آخری هم اگه کسی فهمید اینجا چند میدن بگه لطفاکنترلر XBOX 360
کنترلر XBOX ONE
کنترلر PS4
XBOX 360 بهتر هست شک نکنید. فقط حتما باید با گیرنده مخصوص باشه و بدون رسیور کار نمیکنهمن گشتم سه تا دسته خوب پیدا کردم.یکی F710 یکی XBOX 360 بی سیم یکی هم Xbox One Special EditionMidnight Forces Wireless که تو سایت XBOX پیداش کردم.برای F710 ارزون ترین قیمت 128 هزار پیدا کردم و برای XBOX 360 هم 125 هزار اون آخری هم پیدا نکردم.به نظرتون از بین F710 و XBOX 360 کدومشون بهترن؟تفاوتشون هم فقط چند هزاره مهم نیست.اون آخری هم اگه کسی فهمید اینجا چند میدن بگه لطفا
یه سوال داشتم.چطور باید شارژش کنم؟یه جا نوشته باتری AA یا باتری لیتیوم شارژی.من که حوصله ندارم هی باتری عوض کنم اون لیتیوم شارژی اگه دسته رو بخرم همراهش هست؟راستی این رسیور چیه که اگه با دسته بخری قیمت دسته 30 هزار بیشتر میشه جدا هم 50/60 هزار می فروشن؟این طوری که هزینه میره بالاXBOX 360 بهتر هست شک نکنید. فقط حتما باید با گیرنده مخصوص باشه و بدون رسیور کار نمیکنه