GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دسته Xbox 360 وایردش به PC هم کانکت کیشه دیگه؟Win 7 هم ساپورت می کنه؟
وایردش گیر میاد الان؟ اگه لینکی واسه فروش کسی داره بزاره لطفا:bighug:

دوستان می خوام یک دسته خوب واسه pc بخرم بین xbox controler for pc و razer onza موندم هر دو هم حدود 180-90 هستن
ولی کسی دسته razer رو داشت میفروخت یکی از دلایلش رو نا مناسب بودن واسه فیفا اعلام کرد

در ضمن استیک های این دسته بلند تر از xbox هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟ من یک فراسو طرح xbox داشتم استیک هاش بلند بود تو بازی ضد حال می زد !

دوستان می خوام یک دسته خوب واسه pc بخرم بین xbox controler for pc و razer onza موندم هر دو هم حدود 180-90 هستن
ولی کسی دسته razer رو داشت میفروخت یکی از دلایلش رو نا مناسب بودن واسه فیفا اعلام کرد

در ضمن استیک های این دسته بلند تر از xbox هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟ من یک فراسو طرح xbox داشتم استیک هاش بلند بود تو بازی ضد حال می زد !
به نظرم بهتره صبر کنی تا گیمپد xbox one رو بخری !

سلام

جوی استیک خلبانی چی پیشنهاد می کنید ( نوع هواپیما :دی ملخی ) و چند بازی دیگه ... بتل هم شامل میشه ... با تشکر از راهنمایی شما !
سلام ممد, خوبی؟
من میگم Logitech Attack 3, ولی اگه برای کار حرفه‌ای می‌خوای باید Flight Yoke بگیری که اونا بدجور گرونن :دی

کسی مغازه ای, جایی یا سایت اینترنتی ای میشناسه که گیم پد بلوتوث بفروشه؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟

new-wireless-bluetooth-gamepad-g910-with.jpg

سلام من یه دسته میخواستم بگیرم واسه پی سی بین دسته سیم دار اکس باکس و این مدل از لاجیتک گیر کردم !!!
فقط این که قیمت دسته ی اکس باکس رو 80 تومن زده تو سایت : ارجیناله ؟
این لاجیتک هم 90 تومنه حدودا ... ممنون میشم راهنمایی کنید...
Logitech F310 Corded Gamepad

سلام من یه دسته میخواستم بگیرم واسه پی سی بین دسته سیم دار اکس باکس و این مدل از لاجیتک گیر کردم !!!
فقط این که قیمت دسته ی اکس باکس رو 80 تومن زده تو سایت : ارجیناله ؟
این لاجیتک هم 90 تومنه حدودا ... ممنون میشم راهنمایی کنید...
Logitech F310 Corded Gamepad

من دقیقا همین دو تا رو دارم البته از نوع بیسیمش. و برتری اصلی لاجیتک باتریشه که خیلی بیشتر دووم میاره و وسط بازی قطع نمیشه. ولی از اونجایی که تو میخوای با سیم بخری بنابراین باتری برات مهم نیست و چون دسته ی xbox خوشدست تره و دکمه های شولدریش خیلی نرم تره, پس از بین این دو تا برو سراغ همون دسته ی xbox.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or