GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عاجزانه میخوام کسی مشکل این دسته رو بلده حل کنه به من یه جوری اعلام کنه !
گرچه حرف اول و آخر اینه که فراسو رو بیخیال شین...
اما شما برای حل مشکلت میتونی از برنامه‌ی Pinnacle Mapper استفاده کنی...
باتشکر....

از آقایان میخواهم اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که دسته بازی خوب از اون هایی که خودتون میگید و بدون سیم هم باشه معرفی کنید مگر نه مجبورم برم farasoo مدل 666 بخرم
با تشکر زود جواب بدهید
در ضمن برد این farasoo چند متره؟

آخرین ویرایش:
از آقایان میخواهم اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که دسته بازی خوب از اون هایی که خودتون میگید و بدون سیم هم باشه معرفی کنید مگر نه مجبورم برم farasoo مدل 666 بخرم
با تشکر زود جواب بدهید
در ضمن برد این farasoo چند متره؟

اگه منظور شما دسته ایکس باکسه که باید بگم تو بازار خیلی سخت گیر میاد .قیمتش هم حدود 50 تومنه .اینجا سربزن به احتمال زیاد داشته باشن :

http://www.nextgen.ir/shop.php

یعنی بی خیال شم چون بدون رسیور کار نمی کنه؟
همون farasoo خوبه؟

در مورد بی سیمش بنظرم باید ازش صرف نظر کنی چون هم گرونتر تر درمیاد و هم اینکه رسیورش بسختی گیر میاد(با اون سایتی که گفتم تماس بگیر شاید داشته باشن).اما شما میتونی با سیمشو بخری .درمورد فراسو هم باید دوستان نظر بدن .من فراسو 660 دارم اما فقط pes بازی میکنم چون به هیچ بازی دیگه ای علاقه ندارم و روی کامپیوترم چیز دیگه ای نیست که بخام دسته رو باهاش چک کنم.

یعنی واقعا دوستان غیر از فراسو و 360 بازه‌ی ذهنشون جای دیگه‌ای نمیره؟؟
دسته‌ی بی‌سیم و Rumble دار بعد از دسته‌‌ی ‌360 من
Logitech Rumblepad 2
رو پیشنهاد میکنم که Layout مشابه دسته‌ی PS2 داره.
گرچه به من باشه میگم از زیر سنگ هم که شده برو دسته و ریسیور 360 رو گیر بیار. دسته‌ی به این خوشدستی هر چند سال یه بار ساخته میشه!!!1
باتشکر....

یعنی واقعا دوستان غیر از فراسو و 360 بازه‌ی ذهنشون جای دیگه‌ای نمیره؟؟
دسته‌ی بی‌سیم و Rumble دار بعد از دسته‌‌ی ‌360 من
Logitech Rumblepad 2
رو پیشنهاد میکنم که Layout مشابه دسته‌ی PS2 داره.
گرچه به من باشه میگم از زیر سنگ هم که شده برو دسته و ریسیور 360 رو گیر بیار. دسته‌ی به این خوشدستی هر چند سال یه بار ساخته میشه!!!1
باتشکر....

از نظر خوش دستی انصافا خیلی ارگونومیک ساخته شده .جدا روی طراحیش زحمت کشیدن .من با دسته های زیادی کار کردم از PS1 گرفته تا 3 و ... اما با هیچ کدوم به اندازه طرح 360 راحت نبودم .من فراسو دارم که تازه طرح 360 هستش حالا شما حساب کنین خود 360 چه محشریه.بعضی روزا میشه چند ساعت میشینم باهاش فوتبال میزنم دریغ از کمی خستگی و آزردگی دست و انگشتان.این مساله با توجه به اینکه در بازی PES به دلیل اینکه در بازی بایددائما دریبلهای ریز زده بشه نمود بیشتری پیدا میکنه.
البته یکی دو هفته اول چون هنوز انگشت شست به دکمه های جهت عادت نکرده کار باهاش سخته اما بعد از اینکه عصب شست با دسته مچ شد کار خیلی راحت و دلچسب میشه.
من خودم بشخه بخاطر قیمت بالای دسته 360 که حدود 50 تومنه رفتم طرحشو که فراسو زده خریدم .اما اگه زمانی وضعیت مالیم بهتر شد حتما یک با سیمشو میخرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or