من بازی کردم یه مقدار آسونه ، بنظر میاد که تفکیک نمیکنه یا اگه انجام میده نمیگه ، درحالی که مثلا تو پابجی موبایل ابتداش بهت میگه شما تفکیک شدی.آقا کسی CODM روی پی سی میزنه؟ من چند دست زدم و لول 8م الان.
بازی کاربرای پی سی با موبایلو تفکیک نمیکنه؟
آره قبول دارم. اگه میخوای یکم سخت تر شه aim assist رو خاموش کن.من بازی کردم یه مقدار آسونه ، بنظر میاد که تفکیک نمیکنه یا اگه انجام میده نمیگه ، درحالی که مثلا تو پابجی موبایل ابتداش بهت میگه شما تفکیک شدی.
-
بخش مولتی پلیرش خیلی روان تر از بتل رویال اجرا میشه نمیدونم چرا.
سلام .سلام..اقا فایل android emulator روپیدا نمیکنم
Program Files\txgameassistant\ui\androidemulator.exe |
صرفا میتونید Resetـش کنید.سلام.
من قبلا بازی رو نصب کردم تو قسمت تنظیمات کیبورد روی smart 720 تنظیمش کردم کار میکرد و خیلی راحت به همه چی دسترسی داشتم اما بعد اپدیت بازی به هم ریخته هرکاری هم میکنم درست بشو نیست نمیدونم چیکار کنم کمک کنید لطفا
لطفا با DNS و V-P-N امتحان کنید.سلام.دوستان مال من این ارور میده.failed to initialize map downloader.بازی بالا میاد ولی فقط میتونم استارت رو بزنم و بازی کنم نه نمیتونم نقشه انتخاب کنم نه کلا هیچ چیز دیگه ای.کمک کنید لطفا.5 ساعت طول کشید تا نصب شه.
ممنون دوست عزیز .این مشکل حل شد الان یه مشکل دیگه دارم.تنظیمات کیبورد درست نمیشه.میشه کمک کنی لطفاسلام .
تو این مسیر هست ، اگه نیست پس امولاتورتون چجوری باز میشه ؟
Program Files\txgameassistant\ui\androidemulator.exe
صرفا میتونید Resetـش کنید.
-
لطفا با DNS و V-P-N امتحان کنید.
4.2.2.1
4.2.2.2
سلام. DNS های مختلف رو امتحان کنید.درود
دوستان من بازی COD رو نصب کردم ولی همون اول رو لودینگ مرحله تمرینی رو 100% میمونه و نمیره داخل بازی!! تنظیم خاصی داره؟
فک کنم تو شبیه ساز چیتر خیلی بیشتره.چون بعضی وقتا با موبایلیا هم تیمی میشی میگن تو با کامپیوتر میای چیتر زیاد میشه و میرن بیرون از تیمتو این شبیه ساز چیتر و هکر زیاد هست یا نسخه موبایلش؟