mehdi-psp کاربر سایت Apr 19, 2011 #16 من دیروز با دقت تر این شمارتون رو دیدم . واقعا عالی بود . دمتون گرم . منتظر شماره 4 هستم .
Siavash_MH FCB کاربر سایت May 19, 2011 #22 شماره بعدی کی میاد؟؟ امیدوارم نقد کاملی از L.A.NOIR توش باشه
bionicle کاربر سایت May 19, 2011 #23 دوستان نگران نباشید انشالله تا چند روز اینده حتما مجله برای دانلود قرار میگیره و سورپرایز های خیلی زیادی هم توش هست که بنده از گفتنش معذورم ولی واقعا سورپرایز های خفنی هست:d
دوستان نگران نباشید انشالله تا چند روز اینده حتما مجله برای دانلود قرار میگیره و سورپرایز های خیلی زیادی هم توش هست که بنده از گفتنش معذورم ولی واقعا سورپرایز های خفنی هست:d
Iraj کاربر سایت May 19, 2011 #24 خسته نباشید ! من اومدم این شماره رو بگیرم لینک دانلود خراب شده مثل اینکه ! آپلودفا مورد داره !
A$$A$$IN کاربر سایت May 19, 2011 #25 نوشته شده توسط Iraj: خسته نباشید ! من اومدم این شماره رو بگیرم لینک دانلود خراب شده مثل اینکه ! آپلودفا مورد داره ! بیشتر... میتونید از سایت بازی رایانه دریافت کنید لینک نمیزارم تا بیشتر از این تبلیغ نشه
نوشته شده توسط Iraj: خسته نباشید ! من اومدم این شماره رو بگیرم لینک دانلود خراب شده مثل اینکه ! آپلودفا مورد داره ! بیشتر... میتونید از سایت بازی رایانه دریافت کنید لینک نمیزارم تا بیشتر از این تبلیغ نشه
bionicle کاربر سایت May 19, 2011 #26 بفرما دوست عزیز ببین کارت راه میفته : http://bazyrayaneh.com/Gameland/Gameland_3.pdf
.:Mahdi:. کاربر سایت May 20, 2011 #27 نقد مورتال کمبات Kitana و meelena رو سانسور کردید؟!:d:d:d:d Spoiler خوب کاری کردید.