خودمو کشتم که بگم این عکس ها جای ثابت نداره همه میگن اره ما که میدونیم از کجا میگیری neogaf و ...... رو مثال میزنن نمیدونم دوستانی که فکر میکنن همچین جاهایی وجود داره چرا پس هیچ جای دنیا نمیتونه همچین تاپیک هایی داشته باشه شما یه تاپیک مشابه به غیر از ما و negaf نشون بدید که تو تاپیک خودشون صاحب سبک هستند منبع دارند عکس ها رو زودتر از ما قرار میدند یه ارشیو خاص و تقریبآ کامل دارند من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم ( تا وقتی همچین تاپیک هایی هست چه احتیاجی به من و امثال من هست همه میریم از اونجا دانلود میکنیم )
:d
اینو میگم که خوب بدونید کسایی مثل Blitz , cuth , omnibus , muzzy اینا همشون صاحب عکس ها و منابع خاص خودشون هست که هیچوقت بهشون دسترسی پیدا نمیکنید حالا چرا فکر میکنید من با اونا فرق میکنم :d
با تشکر از حسن جان برای پست های خوبش .من یکی از مدیران سایت فروشگاه اینترنتی ایران پوستر اولین و بزرگترين فروشگاه پوستر فیلم بازی کارتون بازیگر در ايران هستم.
در اینجا جا داره از Blitz , cuth , omnibus , muzzy تشکر کنم.
بیشتر عکسهای که حسن میزاره رو میشه با یه سرچ ساده از گوگل تهیه کرد .بقیه رو هم از سایت neogaf میزاره معمولا.
نمونه از گوگل برای اثبات حرفم این موضوع رو میتونید در مورد residentevil نیز تست کرد.
حسن جان کلیه عکسهایی که شما داری و خیلی پوستر های دیگه تو آرشیو ما هست اما به دلیل اینکه رقیبان ما در سایت های دیگر مثل po3ter.com از اونها استفاده میکنند از گذاشتنشون معذوریم.در ضمن سرعت اینترنت ما 20 مگ هست و در آپلود یا دانلود مشکلی نداریم.از اینکه حسن زحمت این تاپیک رو میکشه ازش تشکر میکنم .
نوشته شده توسط virtual games
سلام دوستم
ممنون بابت پست هايي كه ميزاري
يه سوال ؟
اين ارت وركارو از كوجا مياري.من يه كسي رو ميشناسم كه اينا رو داره اما به كسي نميگه از كجا مياره . سايت http://www.neogaf.com رو خودم ميدونم يه سريش از اونجاست .اما يه سري پست هات از اونجا نيست.اين بنده خدام با تگ سايتش ارت ورك ميزاره.
اگه بگي ممنون ميشم.اين شالا جبران ميكنم .
نوشته شده توسط emperor 69
این عکس ها طوری نستش که جای ثابت برای پیدا کردنشون داشته باشید این عکس ها بیشترشون TM دارند و توسط رابط و طراح پایرت میشه یا خریداری میشه فروم و تاپیک ما الان یکی از قوی ترین منبع های دنیا به شمار میاد که بیشتر عکس ها توش قرار میگیره
ولي بايد آخرش يه جا منتشر بشه.چون داري از يه جايي ميگيري كه با اون كسي كه ميشناسم مشتركه.البته اون هميشه زودتر ميزاره.كاملتر هم هست معمولا و حجمشم بالاتره. حتي فايل .psd ميزاره .حالا نمي خاي منابع تو لو بدي باشه .مي ترسي منم پست بزارم رينكت بياد پايين .نگو طوري نيست.
نوشته شده توسط emperor 69
متاسفم براتون که فکر میکنید پست دادن یا عکس گذاشتن تو تاپیک باعث بدست اوردن اعتبار من میشه من خیلی وقته مدیر گالری بازیسنتر هستم و اصلآ هم احتیاج به اعتبار و .... ندارم من خیلی وقته اعتبارم رو تو فروم بدست اوردم و بچه ها روم حساب میکنن پس محتاج این نیستم که تو تاپیک عکس بذارم یا نه یا کس دیگه ای این کار رو انجام بده
شما فکر کن من دروغ میگه هر جور راحتی
خوش به حال دوست شما که خیلی راحت و با کیفیت بالاتر همه عکس ها رو داره چه احتیاجی به من و منبع هست تا وقتی ایشون هستش
موفق باشید
حالا قهر نكن .چرا بهت بر ميخوره.من كمكت ميكنم بعد از اين .روم حساب كن .مي خاستم ببينم چي ميگي.
بابا من یه شوخی کردم با حسن . رفیقیم ما ...
منظور ما جناب اقای ISP و سرعت بالا بود!
آقا کلا این بحث هارو بیخیال! با مدیران قرمز هماهنگ کردم، از این بعد اگه کسی بیاد اینجا در مورد منبع عکس ها و کشفیاتش اظهار فضل کنه شخصا زیرابش رو میزنم 1 ماه بره مرخصی اجباری به سواحل قناری حالشو ببره.
حالا حسن میگم این عکس هارو نداری؟
آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مست�
آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مست�
اینم برای اینکه نگی حسن نامرد بود تحویل نگرفت چون اصلآ حال و حوصله پست دادن ندارم یه مدت پست ندم به نفع همست اروم تر شدم برمیگردم
اره دیگه دیدی لو رفتیم از این به بعد برین سراغ امین دنبال منبع همه چی دست امین هستش :d
---------- نوشته در 03:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 AM ارسال شده بود ----------