Game Wallpapers & Hi-Res Artwork

حسن دمت گرم میتونی والپیپر در سایز 1900 در 1200 ( فکر کنم ) از فاینال هرچی داری بذاری؟ یا لینک های پست هایی که گذاشتی بدی :دی؟ کلا میتونی یه کالکشن با توجه به عناوین محبوبی که من دوست دارم و میدونی بذاری :دی؟ دستت درد نکنه واسه PS3 میخواستم :دی:)!

ما اینجا والپیپر نمیذاریم برای والپیپر باید بری تاپیک های مخصوص والپیپر عکس هایی که اینجا میذاریم سایز پوستری و بنر رو دارند

دوستان این سایت که معرفی میکنم برای همین تاپیک هست و بیشتر عکس های اقا حسن از اینجا هست

واقعا؟!!! میشه شما تو این سایت یه لینک دانلود بدید ما هم ببینم؟ خوشحال میشم این کار رو بکنید و الا دارید به حسن توهین میکنید شما.(مگر اینکه مشکل از جای دیگه باشه و مربوط به صفحات قبل!!!) حسن خودش سالیانه کلی پول سایت میده که این پوستر ها رو دانلود کنه و بعد آپلود کنه تا شماها مجانی استفاده کنید.

جدی!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا ببخشید من معذرت میخوام.
لینک دانلود عکس ها از اون سایت رو نمیدین؟

آخرین ویرایش:
واقعا؟!!! میشه شما تو این سایت یه لینک دانلود بدید ما هم ببینم؟ خوشحال میشم این کار رو بکنید و الا دارید به حسن توهین میکنید شما.(مگر اینکه مشکل از جای دیگه باشه و مربوط به صفحات قبل!!!) حسن خودش سالیانه کلی پول سایت میده که این پوستر ها رو دانلود کنه و بعد آپلود کنه تا شماها مجانی استفاده کنید.

جدی!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا ببخشید من معذرت میخوام.

لینک دانلود عکس ها از اون سایت رو نمیدین؟

فردین جان زیاد مهم نیست خودت رو ناراحت نکن

در مورد سایتی هم که ایشون معرفی کردن من صاحب این سایت رو میشناسم و با ایشون هم قبلآ صحبت کردم در همین بازیسنتر و تا اونجایی که من میدونم ایشون برای پوستر های بازیشون از تاپیک ما استفاده میکنند یا حداقل میکردند و البته بگم بسیار هم ادم قابل احترام و با شخصیتی هستند

حالا اگه خودشون به تاپیک سر میزنند میتونند گفته های من رو تایید کنند

در مورد پوستر هایی که من قرار میدم هم میتونم به همه ردوستان این اطمینان رو بدم که هیچ تایپیک یا سایت فارسی زبانی وجود نداره که نسبت به ما تو بازیسنتر برتری داشته باشه یا ما بخوایم ازش عکس برداریم اینجا بذاریم بدون ذکر منبع و .....

دوستانی که من رو میشناسند میدونند که کلاس کاری ما در سطح دنیا هستش و تو دنیا دو تا تاپیک فعال در زمینه پوستر وجود داره که همه بازی ها و همه شرکت ها رو پوشش میدند یکی تاپیک خودمون هست و دیگری هم تاپیک neogaf که اونها با اون همه کاربر از سراسر دنیا بیشترین امکانات برای ارتباط با کمپانی ها و غیره تاپیکشون رو میچرخونن و ما اینجا با 3و 4 تا کاربر نیاز های تاپیک رو براورده میکنیم ولی همیشه سعی کردیم که بهترین ها رو تو این تاپیک قرار بدیم تا چیزی از اون ها کم نداشته باشیم البته این رو انکار نمیکنم که بعضی اوقات از تصاویر و پوستر اون ها هم استفاده کردیم ولی اینکار متقابل بوده و زمان هایی هم بوده که اونها از پوستر های ما استفاده کردن سند این کار هم کاملآ موجود هست

همه اینها رو گفتم نه برای اینکه بگم من خیلی ادم مهمی هستم یا و ..... نه منم نباشم کسای دیگه هم هستند که بالاخره بتونند جای ما رو پر کنند اینا رو گفتم که بدونید این تاپیک تو دنیا همتا نداره حالا چون فارسی زبان هست و کاربر های بین و المللی نداره دلیل نمیشه که تاپیک کوچکی محسوب بشه من به جرات میگم تاپیکی که در حال حاضر داریم یکی از بزرگترین تاپیک های پوستر در سطح دنیا هستش

در اخرم همه اینا برای این بود که بیشتر با تاپیک اشنا بشید و روال کاری رو بدونید

مدیر سایت پوستر سیتی

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده مدیر سایت بزرگترين فروشگاه پوستر در ايران هستم
همانطوری که مدیر تاپیک فرمودند خود بنده برای تهیه پوسترهای مورد نظر سایت خودم از چندین تاپیک استفاده میکنم که یکی از اصلی ترین تاپیک ها همین جا هست و جا داره بازهم تشکر بکنم از مدیر تاپیک.
دوست عزیزی هم که فکر کردن این تاپیک از سایت ما تغذیه میشه با کمی دقت متوجه میشدند که ما پوسترها را به صورت چاپ شده ارائه میدیم نه به صورت فایل.
با تشکر از همه دوستان

به جای این بحثای مضخرف یکی درخواستو جواب بده

در مورد حرف هایی که زده شد شک دارم که مزخرفات بود ولی هر کسی یه جوری فکر میکنه

در مورد درخواستتون هم تا اونجایی که من میدونم گذاشتن هر گونه مطلب و عکس و ...... از B3 برای فروم مشکل ساز هست در مورد MW3 هم تا اونجایی که یادمه فقط یه عکس hi-res ازش منتشر شده که اونم تو صفحات قبل قرار داده شده و با سرچ کردن پیداش میکنید

I'm still w8ing ...

فکر کنم همون موقع هم که درخواست دادید توضیح دادم که پیدا کردن همچین چیزی اونم از سال 2008 سخت به نظر میرسه و متاسفانه من که تا حالا چیزی ازش پیدا نکردم

Kane & Lynch 2: Dog Days

4016X4016

payday

3100X3100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or