Game Wallpapers & Hi-Res Artwork

حسن جان هر وقت دستت خوب شد (:دی) از گیرز 3 ، DOA و متال گیر 3 بذار ؛ ممنون .
هر کدوم هم نمیشه گذاشت پی ام پلیز :دی !
@ فرهود : سرویس کردی تو :دی !

مگه بوتیک لباس فروشیه دنبال خوشگل ترش میگردی :d من همینا رو داشتم با این یدونه که جا مونده بود و در کل هم انتظار زیادی در مورد پوستر های این بازی نباید داشت

2400X3205

آخه میخوام بدم بیرون برام بزننش رو MDF :| یه خشگلش رو میخوام :دی این بد نیست :دی شاید فقط صورت فریمن رو گذاشتمش :دی

حسن جان هر وقت دستت خوب شد (:دی) از گیرز 3 ، DOA و متال گیر 3 بذار ؛ ممنون .
هر کدوم هم نمیشه گذاشت پی ام پلیز :دی !
@ فرهود : سرویس کردی تو :دی !

از گریز یه سرچ بکنی همه عکس های پوستری که داشتم رو گذاشتم چیز جدیدی هم ندیدم اومده باشه

DOA هم یه چند تا عکس پوستری دارم متفرقه هستش نمیدونم مال کدوم نسخه هست که بذار یکم دیگه دنبالش بگردم برات pm میکنم متال گیر 3 هم چیز خاصی یادم نمیاد داشته باشم بازم چیزی پیدا کردم میذارم برات

و اما این عکس هایی که میذارم براتون مال سری بازی های Tomb Raider هستش که قراره تا 28 اکتبر 8 تا ازت ورک منتشر بشه که تا الان دوتاش منتشر شده سایز بزرگی ندارند ولی چون ارت ورک ها جالبی هستند و معمولآ از این اتفاقات کم میفته که اینجور ارت ها منتشر بشن تصمیم گرفتم که ارت ورک های اصل رو براتون بذارم این ارت ها سایز والپیپری با واتر مارک هم دارند که مربوط به اینجا نمیشه منم نمیذارم :d

1000X1545
1000X1545​

سلام بچه ها
نمیدونم اینجا باید درخواستمو بگم یا نه

پوستر hi res میخوام از steve jobs . برای چاپ در سایز بزرگ و زدن به دیوار میخوام اگه چیزی گیر اوردید ممنون میشم بزارید

اشکان جان اینجا مطرح کنی بهتر از اینجا هست :
Animation & Movie Wallpapers & Hi-Res Artworks
همیشه آن چیزی رو که داریم قدرشو نمیدونیم ، حالا که نداریم قدر و ارزششو میدونم ،
این شخص که یه انسان یزرگ بود ، حتی در یه لقمه نون هم این قانون وجود داره ...(این قانون انسان ـه)

حسن جان این دارکنس بالایی که گذاشتی فایلش ویروسیه. کسپر نمیذاره دانلود کنم.

فردین جان من خودم الان دوباره دانلود کردم با انتی ویروس خودمم چکش کردم چیزی در مورد ویروسی بودنش پیدا نکردم نمیدونم چرا نمیتونی دانلود کنی

به هر حال هر کار میگی بگو روی عکس انجام بدم چون نمیدونم چیکارش میشه کرد که بتونی دانلود کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or