Game Wallpapers & Hi-Res Artwork

دوستان کسی این دوتا عکس رو بزرگشو داره:

من تا حالا ندیدم ولی اگه پیدا کردم براتون میذارم

بچه ها می تونید والپیپرای بازیای Operation Flashpoint: Red River و Castlevania: Lords of Shadow رو بذارین ؟
جدیدا توی گیم والپیپرز اومده .

اینجا والپیپر های سایز پایین قرار نمیگیره و عکس ها پوستری قرار میگیره اگه دنبال خود والپیپر های گیم والپیپرزهستید به اون یکی تاپیک باید مراجعه کنید

• Like
Reactions: A-L-I
حسن بشتاب!:دی

رندرهای Dissidia 012 امد!:دی

کجا اومد ؟ کی چی کجا ؟ :d

فعلآ این رو داشته باش ولی نفهمیدم کدوم رندر ها رو میگی :

لطفا از Assassin's Creed: Brotherhood هم عکس بزرگ بزارید
همون عکس که ezio وایساده و پشتش بقیه آساسینز های سفید پوش هستن

خدمت شما :

تصویر زیر رو در سایز بالا میخواستم اگه در سایز پوستری نبود تصویر full hd هم باشه خوبه ... "اسم بازی : قتل در کوچه های طهران"

afsharp.jpg

حسن بیا این عکس رو یافت میکن! صواب داره!:دی

4d471615_noctisl701.jpg

راستی ان عکسی که از Dissidia 012 گزاشتی هم دن لد نمیشه!:دی رو اعصابه!:دی

از کجا یافت کنم ؟ هرچی Final Fantasy طرح میزنه دست من نمیرسه که :d اگه پیداش کردم چشم حتمآ میذارم برات

اون یکی هم تو مدیافایر اپلود کردم یعنی جای دیگه نمیشه اپلود کرد سعی کن حتمآ دانلود میشه :d

آخه این عکسه جزو سه تای رندری هست که SE جدیدا داده و برای Lightning رو خودت چند پست قبل گذاشتی!:دی از همون سوراخی که Lightning رو پیدا کردی رندر این و Type-0 هم باید یافت بشه!:دی

حسن بیا این عکس Dissidia 012 رو توی بازی نما آپلود کن منو دغ نده!:دی ان وقت که گذاشتی انقدر باهاش ور رفتن تا دن لد بشه 20 سال پیر شدم!:دی

آخه این عکسه جزو سه تای رندری هست که SE جدیدا داده و برای Lightning رو خودت چند پست قبل گذاشتی!:دی از همون سوراخی که Lightning رو پیدا کردی رندر این و Type-0 هم باید یافت بشه!:دی

حسن بیا این عکس Dissidia 012 رو توی بازی نما آپلود کن منو دغ نده!:دی ان وقت که گذاشتی انقدر باهاش ور رفتن تا دن لد بشه 20 سال پیر شدم!:دی

فعلآ که همچین عکسی رو ندیدم هیچ جا بذارن :d

Dissidia 012 نمیشه تو بازینما اپلود کرد 6 مگ خورده ای حجمشه اپلود سنترشون قبول نمیکنه یه جایی رو بگو که قبول کنه برات اپلود کنم :d

حسن توی 4share میتونی آپلود کنی؟:دی (من چقدر پر رو هستم!:دی)

ببین تازه باکس شات بازی هم امده، عکس هایی که برای باکس شات استفاده شده دو تا هستن که من کوچیکشون رو دیدم!

باکس شاتش رو ببین:

http://irupload.ir/images/77883609937737053660.jpg

این دوتا عکس بالا و پایینیه رو پیدا کنی جماعتی رو شاد کردی! میان پا بوست!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or