emperor 69 Killer کاربر سایت May 8, 2009 #46 از این دوستمون که کمکمون میکنه هم خیلی ممنونم این عکس ها هم خیلی باحاله از دست ندینش :biggrin1:: Warhammer Online: Age of Reckoning
از این دوستمون که کمکمون میکنه هم خیلی ممنونم این عکس ها هم خیلی باحاله از دست ندینش :biggrin1:: Warhammer Online: Age of Reckoning
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت May 9, 2009 #47 emperor 69 جان میتونی عکسهای Street Fighter IV هم توی این سایت آپلود کنین؟
emperor 69 Killer کاربر سایت May 9, 2009 #48 بفرما فردین جان تازه اضافه بر سازمان هم گذاشتم:biggrin1: Street Fighter IV Spoiler اینا هم یه سری از عکس های صفحه ی قبل که خواسته بودی:
بفرما فردین جان تازه اضافه بر سازمان هم گذاشتم:biggrin1: Street Fighter IV Spoiler اینا هم یه سری از عکس های صفحه ی قبل که خواسته بودی:
Quarantine کاربر سایت May 9, 2009 #50 آقا خیلی ممنون!!! لطفا از The Witcher و Hitman هم بزارید... راستی چیزی مثه این طراحی شده پیدا نکردین؟ Spoiler
آقا خیلی ممنون!!! لطفا از The Witcher و Hitman هم بزارید... راستی چیزی مثه این طراحی شده پیدا نکردین؟ Spoiler
.:Arash:. .: Big Boss :. کاربر سایت May 10, 2009 #53 سلام حسن جان... چند تا هم از God of War میزاری... مرسی:biggrin1:
Insomniac کاربر سایت May 10, 2009 #55 Unreal Tournament III -==================================================- Lair
emperor 69 Killer کاربر سایت May 10, 2009 #56 سلام بچه ها از این به بعد امیر حسین هم به ما اضافه شده و به ما کمک میکنه نمونه کار هاش رو هم در پست قبل میتونید ببینید این چند تا هم از خودم Ninja Gaiden
سلام بچه ها از این به بعد امیر حسین هم به ما اضافه شده و به ما کمک میکنه نمونه کار هاش رو هم در پست قبل میتونید ببینید این چند تا هم از خودم Ninja Gaiden
sm4 کاربر سایت May 11, 2009 #57 ایول حسن و امیر به کارتون ادمه بدید ترکوندید یه چند تا از ولورین میخوتم که خودم نداشته باشم:biggrin1:
ایول حسن و امیر به کارتون ادمه بدید ترکوندید یه چند تا از ولورین میخوتم که خودم نداشته باشم:biggrin1:
emperor 69 Killer کاربر سایت May 11, 2009 #59 اینا همین الان اومد داغ داغ : Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned Cryostasis: Sleep of Reason
Ali agha کاربر سایت May 12, 2009 #60 سلام.......ایول لطفا از red alert3 وwow اگه دارین ناباشو بذارین.ممنون