Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

داوود جان
با تمام این احوال اگه لطف کنی و توی تگ، آدرس مستقیمش رو هم بنویسی خیلی خیلی بهتره ;)

سلام.
یه راه ساده واسه اینکه راحت لینکها رو باز کنی در فایرفاکس و اپرا :

موس رو روی لینک قرار بده بعد روی چرخ موست فشار بده این طوری لینک رو در یه tab جدید باز میکنه!:cool:

این طوری دیگه احتیاج به رایت کلیک و open new tab نیست!

آقا داوود اون 3 تا عکس توم ریدر که مشکل داشتنو بی زحمت دوباره زحمتشون رو میکشی ؟؟؟
قربون دستت .
نمیدونم این پست منو دیدی یا نه ! اینا رو تو Supload آپلود کردم و مشکلی نداره .
خودم همین الان امتحان کردم کامل لود شد.
ولی به هر دلیل اگه نتونستی بگیریشون یه PM خصوصی بده ;)

سلام.
یه راه ساده واسه اینکه راحت لینکها رو باز کنی در فایرفاکس و اپرا :

موس رو روی لینک قرار بده بعد روی چرخ موست فشار بده این طوری لینک رو در یه tab جدید باز میکنه!:cool:

این طوری دیگه احتیاج به رایت کلیک و open new tab نیست!

سلام

خوب
اینجا یه مشکلی هست و اونم اینه که : من از Middle Click (یا به قول شما کلید wheel ماوس) برای باز کردن و Search در دیکشنری Babylon استفاده می کنم
بنابراین این مورد اول منتفی میشه ...
ثانیاً من هیچ گاه از Right Click + Open new Tab استفاده نمی کنم (چون خیلی سخته و منم تنبلیم می کنه) بلکه :

برای Fire Fox و Ie-7 از ترکیب Ctrl + Left Click، و برای Opera هم از ترکیب Shift + Ctrl + Left Click استفاده می کنم تا بتونم Open link in background tab رو فعال کنم ...

بهر حال متشکرم ازت، ولی ... :)

در کل من لینک توی تگ رو برای منظور دیگه ای می خواستم ... که داوود عزیز هم این لطف رو انجام داد ... ;)

مرسی

سلام

خوب
اینجا یه مشکلی هست و اونم اینه که : من از Middle Click (یا به قول شما کلید wheel ماوس) برای باز کردن و Search در دیکشنری Babylon استفاده می کنم
بنابراین این مورد اول منتفی میشه ...
ثانیاً من هیچ گاه از Right Click + Open new Tab استفاده نمی کنم (چون خیلی سخته و منم تنبلیم می کنه) بلکه :

برای Fire Fox و Ie-7 از ترکیب Ctrl + Left Click، و برای Opera هم از ترکیب Shift + Ctrl + Left Click استفاده می کنم تا بتونم Open link in background tab رو فعال کنم ...

بهر حال متشکرم ازت، ولی ...

در کل من لینک توی تگ رو برای منظور دیگه ای می خواستم ... که داوود عزیز هم این لطف رو انجام داد ...

مرسی
احمد جان میگم شما هم گره ی که با دست باز میشه رو داری با دندون باز میکنی:)
خوب به جای اینکه تو اپرا و فایر یه راهی پیدا کنی که تو تب جدید باز بشه برو تو Babylon دکمه مورد نظر رو عوش کن:)

احمد جان میگم شما هم گره ی که با دست باز میشه رو داری با دندون باز میکنی:)
خوب به جای اینکه تو اپرا و فایر یه راهی پیدا کنی که تو تب جدید باز بشه برو تو Babylon دکمه مورد نظر رو عوش کن:)

سلام.
احمد جان شما تنبلیت میاد و از این همه کلید ترکیبی استفاده میکنی:cheesygri

سلام

نمی دونم، مجبورین منو وادار به زدن پست اسپم کنین ؟؟؟

خوب باید بگم که من از کلاً Keyboard Shortcut بسیار خوشم میاد
توی ویندوز هم عموماً موس به دست نمی شم مگر مجبور بشم
برای اکسپلور کردن هم بجای Windows Explorer، از Total Commander استفاده می کنم که کاملاً منو یاد Dos و ... میندازه و توش میشه همه کار رو با فرمان های کیبورد انجام داد

در ضمن امین فکر نمی کنم نگه داشتن یه Ctrl ساده در هنگام کلیک کردن، خیلی کار سختی باشه (حداقل خیلی سخت نیست) از طرف دیگه من به این وضع عادت کردم و حداکثر سرعت کاریم توی این وضعه

پس گیر ندین ... ;)

پ.ن. : این اولین پست من در این فوروم با سیستم عامل Microsoft Windows Vista ست. جالب هم هست که دارم با Fire Fox 2.0 این پست رو می زنم ... ;)

Halo 3 & Full Auto 2: Battlelines

Halo 3 (New wallpaper)
Developer: Bungie Software
Publisher: Microsoft
Platform: Xbox 360

wallpaper_halo_3_04.jpg

1600 x 1200
480 x 272 - PSP

Code:
http://s2.supload.com/free/wallpaper_halo_3_04_480x272.jpg/view/
http://s2.supload.com/free/wallpaper_halo_3_04_1600.jpg/view/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Full Auto 2: Battlelines
Developer: Pseudo Interactive
Publisher: Sega
Platform: PS3, PSP

wallpaper_full_auto_2_battlelines_01.jpg

1600 x 1200
480 x 272 - PSP

Code:
http://s2.supload.com/free/wallpaper_full_auto_2_battlelines_01_1600.jpg/view/
http://s2.supload.com/free/wallpaper_full_auto_2_battlelines_01_480x272.jpg/view/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or