Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب قدرتی داری تو. این همرو چطوری up کردی. بابا ADSL. بابا قدرتمند. فقط یه چیزی. ایمیلی که اینجا گذاشتی تو Gamewallpapers نزار. برا من اونطوری بود یه اکانتم پرید.

Play*** The Mansion

من با اين عكسها مشكل اخلاقي ندارم كه بگم نذار توي اين تاپيك. دليل مخالفتم اينه كه اينجا تاپيك عكس بازي هاس و جاي اين عكس ها نيست.

لطفا هر چي كاغذ ديواري ميذاريد از بازي ها باشه.

.

من با اين عكسها مشكل اخلاقي ندارم كه بگم نذار توي اين تاپيك. دليل مخالفتم اينه كه اينجا تاپيك عكس بازي هاس و جاي اين عكس ها نيست.
من هم سامان جان تو گالری های گیم تو قسمت پوسترهاش این اسم رو دیدم....فکر میکنم یه بازی باشه!!!(:confused:)

اره بازيه. اما كاغذ ديواري هاش ربطي به بازي نداره.
من که بازیشو ندیدم...ولی تو قسمت گالریش حداقل 30 عکس داره...ولی خب این طوری که شما می گی فک میکنم اینها کاملا تبلیغاتی هست و تو بازی از این خبرها نیست:)

به هر حال ميشه به ضرب و زور يه جوري ربطه ش داد به بازي. من هم كه گفتم مشكلي باهاش ندارم. پس من حرفم رو پس ميگيرم. اشتباه از طرف من بود.

یه اف برام اومده بود عین اف رو بزاتون میزارم:

tamame wallpaperhaye resident evil 4 dar size 1600*1200 berid faza
39.gif

http://encor3.persiangig.com/document/residentevil1600.rar

یه اف برام اومده بود عین اف رو بزاتون میزارم:
اولا که امین جون لینک کامل مشکل داره
دوما تو که عکس ها رو می بینی خب آپلود کن و بذار.....این طوری هم قشنگ تره و هم پستت کامل میشه;)

نوشته شده توسط Behzadr:
دوما تو که عکس ها رو می بینی خب آپلود کن و بذار.....این طوری هم قشنگ تره و هم پستت کامل میشه;)
بهزاد کلیک راست کن بعدش save target رو بزن ;)

در ضمن اگه حسه اپلود بود خودم اپلودش میکردم مگه این dial up لعنتی میزاره:)

نوشته شده توسط Behzadr:
مشكل اينه كه شما با مرورگر Fire Fox استفاده مي كنين باسه همون ! نمي تونين لينك رو دانلود كنين با مرورگر IE امتحان كنيد خودش مستقيم مي ره روي قسمت دانلود !

امین خیلی نامرد بیدی. ناسلامتی من عکسا رو آپشون کردم. بعد شما میاید از این امین ه نامرد تشکر می کنید. همتون نامرد بیدید.
303.gif
303.gif
303.gif
303.gif

میگن برره تموم شده. راس می گن؟؟
42.gif
39.gif

==========

آقا من تمام عکسای 3 تا شماره ی POP رو می خوام.(کسایی که از اون اینترنت باحال ا دارن لطف کنن)-Gamewallpapers.com-
36.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or