Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط حامد:
Dog Tag
The Pirates of The Caribean : The Legend of Jack Sparrow
البته من والپیپر نمی خواستم ولی گفتم پست بزنم تا هم توپیک از کسادی رها شود و هم جواب نقل به مضمون الکس جان را داده باشم.
خوب مثل اينكه كسي اصلا به اين پست آقا حامد جون توجهي نكردن نه ؟؟ :( بي زحمت بزارين ؟؟
درضمن اين لينك سالم گالري هستش !
گالری سایت

خوب ببخشيد اين همون دزدان درياي كرائيب و داگ تگ بود ؟؟ زياد شبيه گاد آف وار بود ! حالا نمي شه از يه جاي ديگه اي بگردي ؟؟ و پيدا كنين ؟؟‌ :d

نوشته شده توسط gamestation:
موفق باشی اما تکراری بود
اینجا رو بببین http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=73&page=68 :)
نمی دونم چرا
ولی خیلی از Thumbnail های شما برای من Load نمی شه
بطور مثال توی این صفحه من فقط Thumbnail ی که حامد توی پست قبل از من برای Kingdom Heart 2 گذاشته رو می بینم.
نه اینکه توی خونه این مشکلو داشته باشم
بلکه توی دانشکده هم همین مشکلو دارم
میشه گفت همیشه با Supload مشکل دارم، خیلی اوقات Thumbnail هاش Load نمیشه، و اکثر اوقات هم موقع بارگذاری عکس فقط 50 درصد عکس لود میشه (Thumbnail رو هم که فقط با IE می تونم ببینم)

اگه میشه از http://xs.to استفاده کنین
چون اینو می دونم که حداقل هیچ کسی باهاش مشکلی نداره (Web Browser هایی مثل Fire Fox و Opera)
سرعت Up و Down ش هم از خیلی از Image Hosting های دیگه بهتره

در ضمن شاید The Unsung War ها تکراری باشن ولی من چیزی از Belkan War ندیدم ;)

آخرین ویرایش:
يعني اين همه گفته من بي اهميت بود كه هيچ كسي بهش جواب نداد ؟؟ بابا يكي چهارتا عكس از داگ تگ و اين دزدان درياي كارائيب بزاره !‌ ديگه ! :(

نوشته شده توسط aleks:
يعني اين همه گفته من بي اهميت بود كه هيچ كسي بهش جواب نداد ؟؟ بابا يكي چهارتا عكس از داگ تگ و اين دزدان درياي كارائيب بزاره !‌ ديگه ! :(
بابا يكي اينها رو بزاره ! لازمه ! بي زحمت يكي بزاره ! ممنونم !

بابا يكي اينها رو بزاره ! لازمه ! بي زحمت يكي بزاره ! ممنونم !

يعني اين همه گفته من بي اهميت بود كه هيچ كسي بهش جواب نداد ؟؟ بابا يكي چهارتا عكس از داگ تگ و اين دزدان درياي كارائيب بزاره !‌ ديگه !

والا بلا والپیپر گیر نویاد

در ضمن شاید The Unsung War ها تکراری باشن ولی من چیزی از Belkan War ندیدم

از دوتاشون بود شما ندیدی . در ضمن چشم دیگه از اونجا آپ می کنم که شما هم مشکلی نداشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or