من که اکانت Gamewallpapers.com رو ندارم.فک نمی کنم هیچ کدوم از دوستان هم ( به غیر از نیکروز جان ) داشته باشه.این عکس ها رو از رو نت گیر میاریم.عکس ها هم من چک کردم همش میومد.مشکل از شماست.خوب شماهایی که اکانت گیم والپیپر دارید چرا آپلود می کنید
لینک مستقیم بدید که نمیشه از این لینکها عکسو دید
خوب شماهایی که اکانت گیم والپیپر دارید چرا آپلود می کنید
لینک مستقیم بدید که نمیشه از این لینکها عکسو دید من که اکانت Gamewallpapers.com رو ندارم.فک نمی کنم هیچ کدوم از دوستان هم ( به غیر از نیکروز جان ) داشته باشه.این عکس ها رو از رو نت گیر میاریم.عکس ها هم من چک کردم همش میومد.مشکل از شماست.
داداش سیا ضایع شد...:blushing:سلام ...
من اكانت اين سايت را دارم ولي نميشه لينك مستقيم داد ... من اكثر تصاوير اين سايت را در وبلاگ www.gamewallpapers.mihanblog.com قرار ميدم و از اين به بعد در گالري سايت اپلود خواهد شد هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.
سلام ...
من اكانت اين سايت را دارم ولي نميشه لينك مستقيم داد ... من اكثر تصاوير اين سايت را در وبلاگ www.gamewallpapers.mihanblog.com قرار ميدم و از اين به بعد در گالري سايت اپلود خواهد شد هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.
حامد جان یکی از بچه ها شماره های 6 و 7 رو از HellGate : London خواسته بود.ممنون اگه آپلود کنی .نوشته شده توسط psps1368:سلام بچه هاآقا هرکس اکانت گیم والپیپر رو داره لطف کنه والپیپر های Hellgate: London (5, 6, 7) و Assassin's Creed البته تو رزولوشن 1600 رو بذاره ممنون میشم...
هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.
جالب اینه که من هم بار اول زبان اصلی دیدم....اصلا هیچی حالیم نشد....فقط از دیدن انیمشن حال می کردمپ.ن : جالب هم اينه كه من هيچي از داستان اين انيميشن نفهميدم ! چون تا حالا هيچ شماره ايش رو بازي نكردم و هيچ شخصيتي رو هم نميشناسم ! فقط از لحاظ تكنيكي لذتش رو بردم. :cheesygri