Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب شماهایی که اکانت گیم والپیپر دارید چرا آپلود می کنید
لینک مستقیم بدید که نمیشه از این لینکها عکسو دید
من که اکانت Gamewallpapers.com رو ندارم.فک نمی کنم هیچ کدوم از دوستان هم ( به غیر از نیکروز جان ) داشته باشه.این عکس ها رو از رو نت گیر میاریم.عکس ها هم من چک کردم همش میومد.مشکل از شماست.

خوب شماهایی که اکانت گیم والپیپر دارید چرا آپلود می کنید
لینک مستقیم بدید که نمیشه از این لینکها عکسو دید من که اکانت Gamewallpapers.com رو ندارم.فک نمی کنم هیچ کدوم از دوستان هم ( به غیر از نیکروز جان ) داشته باشه.این عکس ها رو از رو نت گیر میاریم.عکس ها هم من چک کردم همش میومد.مشکل از شماست.

سلام ...
من اكانت اين سايت را دارم ولي نميشه لينك مستقيم داد ... من اكثر تصاوير اين سايت را در وبلاگ www.gamewallpapers.mihanblog.com قرار ميدم و از اين به بعد در گالري سايت اپلود خواهد شد هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.

سلام ...
من اكانت اين سايت را دارم ولي نميشه لينك مستقيم داد ... من اكثر تصاوير اين سايت را در وبلاگ www.gamewallpapers.mihanblog.com قرار ميدم و از اين به بعد در گالري سايت اپلود خواهد شد هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.
داداش سیا ضایع شد...:blushing:
میهن بلاگ مث که امروز ترکیده.هر کاری کردم نیومد.

----------------------------------

سلام ...

نوشته شده توسط psps1368:
سلام بچه هاآقا هرکس اکانت گیم والپیپر رو داره لطف کنه والپیپر های Hellgate: London (5, 6, 7) و Assassin's Creed البته تو رزولوشن 1600 رو بذاره ممنون میشم...
حامد جان یکی از بچه ها شماره های 6 و 7 رو از HellGate : London خواسته بود.ممنون اگه آپلود کنی .
اینم لینک صفحه ش.(بقیش گذاشته شده )

هر كسي wallpaper با هر resolution خواست بگه من براش اپلود ميكنم.

حامد منم به تازگي فاينال فانتزي، نجات بچه ها رو دي وي ديش رو با دوبله ي گلوري ديدم !

اگه ميشه والپيپر هاي اين انيميشن فوق حرفه اي رو با ابعاد 1024 در 768 قرار بده.

پ.ن : جالب هم اينه كه من هيچي از داستان اين انيميشن نفهميدم ! چون تا حالا هيچ شماره ايش رو بازي نكردم و هيچ شخصيتي رو هم نميشناسم ! فقط از لحاظ تكنيكي لذتش رو بردم. :cheesygri

پ.ن : جالب هم اينه كه من هيچي از داستان اين انيميشن نفهميدم ! چون تا حالا هيچ شماره ايش رو بازي نكردم و هيچ شخصيتي رو هم نميشناسم ! فقط از لحاظ تكنيكي لذتش رو بردم. :cheesygri
جالب اینه که من هم بار اول زبان اصلی دیدم....اصلا هیچی حالیم نشد....فقط از دیدن انیمشن حال می کردم
باز دوم زیر نویس
و بار آخر دوبله فارسی دیدم
فقط می فهمیدم که اون آخر که دارن با اون اژدها می جنگن هر کدوم یه یلی بودن برای خودشون:cheesygri

The Elder Scrolls: Oblivion

obliv_wallpaper4_sm.jpg

1600 1200
obliv_wallpaper5_sm.jpg

1600 1200
obliv_wallpaper6_sm.jpg

1600 1200
obliv_wallpaper3_small.jpg

1600 1200
obliv_wallpaper2_small.jpg

1600 1200
obliv_oblivgate_small.jpg