farzadlion کاربر سایت Jun 8, 2006 #871 نوشته شده توسط evil: Guild Wars بیشتر... سلام والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه به هر حال ممنون :blushing:
نوشته شده توسط evil: Guild Wars بیشتر... سلام والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه به هر حال ممنون :blushing:
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| Loyal Member Jun 8, 2006 #872 نوشته شده توسط farzadlion: سلام والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه به هر حال ممنون :blushing: بیشتر... اندازه همه والپيپرها بزرگه روي عكسها كليك كنيد تا بزرگ بشه
نوشته شده توسط farzadlion: سلام والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه به هر حال ممنون :blushing: بیشتر... اندازه همه والپيپرها بزرگه روي عكسها كليك كنيد تا بزرگ بشه
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jun 8, 2006 #873 والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه بیشتر... نوشته شده توسط evil: اندازه همه والپيپرها بزرگه روي عكسها كليك كنيد تا بزرگ بشه بیشتر... Evil جان فکر کنم منظور فرزاد جان سایز اصلی عکس ها هستش سایز الان تصویر 1280 x 1024 pixels هستش اگه 1600 در 1200 بودش
والپیپر های خیلی قشنگی گذاشتی..فقط حیف که اندازشون کوچیکه بیشتر... نوشته شده توسط evil: اندازه همه والپيپرها بزرگه روي عكسها كليك كنيد تا بزرگ بشه بیشتر... Evil جان فکر کنم منظور فرزاد جان سایز اصلی عکس ها هستش سایز الان تصویر 1280 x 1024 pixels هستش اگه 1600 در 1200 بودش
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| Loyal Member Jun 8, 2006 #874 نوشته شده توسط Police _ 110: Evil جان فکر کنم منظور فرزاد جان سایز اصلی عکس ها هستش سایز الان تصویر 1280 x 1024 pixels هستش اگه 1600 در 1200 بودش بیشتر... شرمنده متوجه منظور آقا فرزاد نشدم
نوشته شده توسط Police _ 110: Evil جان فکر کنم منظور فرزاد جان سایز اصلی عکس ها هستش سایز الان تصویر 1280 x 1024 pixels هستش اگه 1600 در 1200 بودش بیشتر... شرمنده متوجه منظور آقا فرزاد نشدم
gamestation کاربر سایت Jun 8, 2006 #875 برو بچ شرمنده . در ضمن از لطفتون ممنون . این عکس های سری آخر ایراد دارن . من اونا رو. سیو می کنم و آپ می کنم براتون . منتظر باشین ...
برو بچ شرمنده . در ضمن از لطفتون ممنون . این عکس های سری آخر ایراد دارن . من اونا رو. سیو می کنم و آپ می کنم براتون . منتظر باشین ...
milad کاربر سایت Jun 9, 2006 #876 مثلا چه تو ضيحي بدم رهام جان Herrcot keepsake Jak II آخرین ویرایش: Jun 9, 2006
gamestation کاربر سایت Jun 12, 2006 #880 اینم همونطور که گفتم اون لینکایی که گذاشتم خراب بود مجبور شدم Save کنم بعد Upload کنم در ضمن بعلت رسولیشین بالا و اینترنت دیال آپ من با بد بختی آپشون کردم امیدوارم که خوشتون بیاد بقیشونم بعدا میزارم چون سرعت پایین هست آخرین ویرایش: Jun 12, 2006
اینم همونطور که گفتم اون لینکایی که گذاشتم خراب بود مجبور شدم Save کنم بعد Upload کنم در ضمن بعلت رسولیشین بالا و اینترنت دیال آپ من با بد بختی آپشون کردم امیدوارم که خوشتون بیاد بقیشونم بعدا میزارم چون سرعت پایین هست
Ryo Hazuki کاربر سایت Jun 12, 2006 #882 Sephiroth 3rd Episode: The Crusade Sephiroth 3rd Episode: The Crusade --------------------------------------------------------------------------- Rainbow Six: Vegas -------------------------------------------------------------------------- Guild Wars ---------------------------------------------------------------- Hellgate:london آخرین ویرایش: Jun 12, 2006
Sephiroth 3rd Episode: The Crusade Sephiroth 3rd Episode: The Crusade --------------------------------------------------------------------------- Rainbow Six: Vegas -------------------------------------------------------------------------- Guild Wars ---------------------------------------------------------------- Hellgate:london
MGS کاربر سایت Jun 15, 2006 #883 کسی میتونه والپیپر های assasin's creed رو که Gamewallpapers .com گذاشته اینجا با کیفیت بزاره چون باید عضو باشی
کسی میتونه والپیپر های assasin's creed رو که Gamewallpapers .com گذاشته اینجا با کیفیت بزاره چون باید عضو باشی
slip_knot Loyal Member Jun 15, 2006 #884 دوستان ببخشید 2-3 تا عکس پیداکردم زیبا بود گفتم بگذارم شما هم شاید استفاده کنید.
Sayeh کاربر سایت Jun 15, 2006 #885 کسی میتونه والپیپر های assasin's creed رو که Gamewallpapers .com گذاشته اینجا با کیفیت بزاره چون باید عضو باشی بیشتر... نوشته شده توسط ChaosTheory: بیشتر... خب بچه ها گذاشتن دیگه. کیفیتشم خوبه. ========================================== Guild_Wars : Faction آخرین ویرایش: Jun 15, 2006
کسی میتونه والپیپر های assasin's creed رو که Gamewallpapers .com گذاشته اینجا با کیفیت بزاره چون باید عضو باشی بیشتر... نوشته شده توسط ChaosTheory: بیشتر... خب بچه ها گذاشتن دیگه. کیفیتشم خوبه. ========================================== Guild_Wars : Faction