Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
deus ex human revolation
با اين كه به من ربطي نداره ولي يه 8.7 تا پست بالاترتو نگاه ميكردي بعد ؟؟!!!

دوستان نمي خوايد يه تشكر خشك و خالي از آقا بهداد بكنيد.والا ديگه سنگه تموم گذاشتن.اگه با اين وضعيت پيش بريم فك كنم تاپيك والپيپر هاي درخواستي از رسميت خارج شه چون هر كي اين دو سه صفحه ي آخرو ببينه هر چي نياز داره برطرف ميشه( البته دوستان تاپيك واپيپرهاي درخواستي دلگير نشند چون اونور هم همگي زحمت ميكشند و ما بهشون خيلي ارادت داريم مخصوصا من كه شرمندشون هستم.شوخي بود)
دركل از همه ي دوستان ممنون .راستي آقا بهداد ميشه سريه call of duty و final fantasy هم بزاريد.ممنون

BF3 1080P

o3dzd6rdhtk5z5ct85f.jpg

rzpkwyzdj3unbzbq7ik9.jpg

;)

با اين كه به من ربطي نداره ولي يه 8.7 تا پست بالاترتو نگاه ميكردي بعد ؟؟!!!

دوستان نمي خوايد يه تشكر خشك و خالي از آقا بهداد بكنيد.والا ديگه سنگه تموم گذاشتن.اگه با اين وضعيت پيش بريم فك كنم تاپيك والپيپر هاي درخواستي از رسميت خارج شه چون هر كي اين دو سه صفحه ي آخرو ببينه هر چي نياز داره برطرف ميشه( البته دوستان تاپيك واپيپرهاي درخواستي دلگير نشند چون اونور هم همگي زحمت ميكشند و ما بهشون خيلي ارادت داريم مخصوصا من كه شرمندشون هستم.شوخي بود)
دركل از همه ي دوستان ممنون .راستي آقا بهداد ميشه سريه call of duty و final fantasy هم بزاريد.ممنون
خواهش میکنم
بزودی میزارم ( اخه هر کدوم که یکی دوتا بازی نیست ) یکیش که 8 تاس یکیشم که 14تاس=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or