βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,847 نوشته شده توسط ARASH-73: از infamous 2 هم اگه میشه چنتا بذارین :d بیشتر... اذیت نکنید دیگه :d اولا که اینجا جایه درخواست نیست درخواست فقط اینجا دوما تا 8تا صفحه قبل رو ببنید هرچی بخواید هست:d از بقیه هم خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک به درخواست دیگران توجه نکنن(وگرنه دیگه من اینجا نمیام (تهدید و حال کردید))
نوشته شده توسط ARASH-73: از infamous 2 هم اگه میشه چنتا بذارین :d بیشتر... اذیت نکنید دیگه :d اولا که اینجا جایه درخواست نیست درخواست فقط اینجا دوما تا 8تا صفحه قبل رو ببنید هرچی بخواید هست:d از بقیه هم خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک به درخواست دیگران توجه نکنن(وگرنه دیگه من اینجا نمیام (تهدید و حال کردید))
βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,848 همینطوری سری سری از بازی ها میزارم Assassin creed Assassin's Creed II Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations آخرین ویرایش: Jun 24, 2011 Reactions: soroush yakuza and Robin Hood
همینطوری سری سری از بازی ها میزارم Assassin creed Assassin's Creed II Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations
βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,849 حالا Masseffect ها:d MassEffect MassEffect 2 MassEffect 3 Reactions: Konami
βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,850 The Witcher Rise of the White Wolf The Witcher 2 Assassins of Kings Reactions: A.T.HELLBOY
βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,851 بقیشم فردا خوابم میاد اینم بگم شاید یسری عکس ها شیلتر باشه پس این چندتا پستی که دادم رو اگه با چیز پی ان ببینید بد نیست
بقیشم فردا خوابم میاد اینم بگم شاید یسری عکس ها شیلتر باشه پس این چندتا پستی که دادم رو اگه با چیز پی ان ببینید بد نیست
essi belmont کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,852 آقا بهداد دمتون مواد مذاب.واقعا ما شمارو نداشتيم چي كار ميكرديم راستي از overstrike و ryse چيزي نيومده ؟
آقا بهداد دمتون مواد مذاب.واقعا ما شمارو نداشتيم چي كار ميكرديم راستي از overstrike و ryse چيزي نيومده ؟
Saber F.A.M.I.L.Y Loyal Member Jun 24, 2011 #4,853 اینم یه تصویر داغ و کیفیت بالا از بازی MW3 اندازه 16:10
βehdad کاربر سایت Jun 24, 2011 #4,854 essi belmont جان هنوز از اون دو بازی چیزی بجز لوگو نیومده تا کسی نگفته از Tomb Raider بزارید سری بزارم
essi belmont جان هنوز از اون دو بازی چیزی بجز لوگو نیومده تا کسی نگفته از Tomb Raider بزارید سری بزارم