Nikrooz کاربر سایت Dec 31, 2005 #362 نوشته شده توسط SUPERMHR: آقای نیکروز.تشکر ولی این ناقصه.من کاملشو میخوام بیشتر... دوست عزيز منظورتو متوجه نشدم. اگه عكس ناقص لود ميشه به خاطر اينه كه حجمش 800 Kb هست. دوباره امتحان كن.
نوشته شده توسط SUPERMHR: آقای نیکروز.تشکر ولی این ناقصه.من کاملشو میخوام بیشتر... دوست عزيز منظورتو متوجه نشدم. اگه عكس ناقص لود ميشه به خاطر اينه كه حجمش 800 Kb هست. دوباره امتحان كن.
Behzadr کاربر سایت Jan 1, 2006 #364 بهزاد می شه بگی چجوری×!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... خوب من درستش مي كنم و مي ذارم تو تاپيك راستي نيكروز مي توني چند تا از اون والپيپرهاي دو مانيتوري بذاري.....مي خوام امتحان كنم...
بهزاد می شه بگی چجوری×!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... خوب من درستش مي كنم و مي ذارم تو تاپيك راستي نيكروز مي توني چند تا از اون والپيپرهاي دو مانيتوري بذاري.....مي خوام امتحان كنم...
SUPERMHR کاربر سایت Jan 1, 2006 #365 منظورم از ناقص اینه که بخش بالایی عکس نیستش.من به دلایلی کاملشو میخوام
Nikrooz کاربر سایت Jan 1, 2006 #366 نوشته شده توسط behzadr: خوب من درستش مي كنم و مي ذارم تو تاپيك راستي نيكروز مي توني چند تا از اون والپيپرهاي دو مانيتوري بذاري.....مي خوام امتحان كنم... بیشتر... بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb ولي چند تا شو مي ذارم كه حجمش پايين تره
نوشته شده توسط behzadr: خوب من درستش مي كنم و مي ذارم تو تاپيك راستي نيكروز مي توني چند تا از اون والپيپرهاي دو مانيتوري بذاري.....مي خوام امتحان كنم... بیشتر... بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb ولي چند تا شو مي ذارم كه حجمش پايين تره
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 1, 2006 #368 سلام. عالی بود نیکروز جون محمد رضا از شما هم ممنونم فارکرای هات عالی بودن. +++ راستی نیکروز جون یه وال هست از دووم 3 که شخصیت اصلی داشتان و اون هل نایته کنار هم ایستادن البته همه جا گیر میاد ولی من با کیفیتش رو میخوام. ممنون
سلام. عالی بود نیکروز جون محمد رضا از شما هم ممنونم فارکرای هات عالی بودن. +++ راستی نیکروز جون یه وال هست از دووم 3 که شخصیت اصلی داشتان و اون هل نایته کنار هم ایستادن البته همه جا گیر میاد ولی من با کیفیتش رو میخوام. ممنون
Behzadr کاربر سایت Jan 1, 2006 #370 بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb بیشتر... يعني با فرمت jpg اينقدر سنگين هست!!! ولي دستت درد نكنه....همونهايي كه گذاشتي رو مي رم تست كنم....به درد نمايشگاه مي خوره
بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb بیشتر... يعني با فرمت jpg اينقدر سنگين هست!!! ولي دستت درد نكنه....همونهايي كه گذاشتي رو مي رم تست كنم....به درد نمايشگاه مي خوره
saeed-crisis2 کاربر سایت Jan 1, 2006 #371 نوشته شده توسط Nikrooz: بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb ولي چند تا شو مي ذارم كه حجمش پايين تره بیشتر... میتونی یه عکس از اسپلینتر سل با همین سایز یا بزرگتر بذاری؟ :mrgreen:
نوشته شده توسط Nikrooz: بهزاد اين وااپيپر ها 3200×1200 Res به خاطر همين حجماش بالاست. >1 Mb ولي چند تا شو مي ذارم كه حجمش پايين تره بیشتر... میتونی یه عکس از اسپلینتر سل با همین سایز یا بزرگتر بذاری؟ :mrgreen:
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 1, 2006 #372 سلام من كه واقعا نا اميد شدم انگار كسي به پست هايي كه من ميزنم توجهي نداره
Behzadr کاربر سایت Jan 1, 2006 #373 میتونی یه عکس از اسپلینتر سل با همین سایز یا بزرگتر بذاری؟ بیشتر... سعيد جون...اين پوستر ها براي نمايشگرهاي دابل استفاده مي شه...به درد نمايشگر معمولي نمي خوره انگار كسي به پست هايي كه من ميزنم توجهي نداره بیشتر... چي مي خواستي خليل جون؟
میتونی یه عکس از اسپلینتر سل با همین سایز یا بزرگتر بذاری؟ بیشتر... سعيد جون...اين پوستر ها براي نمايشگرهاي دابل استفاده مي شه...به درد نمايشگر معمولي نمي خوره انگار كسي به پست هايي كه من ميزنم توجهي نداره بیشتر... چي مي خواستي خليل جون؟
saeed-crisis2 کاربر سایت Jan 1, 2006 #374 سعيد جون...اين پوستر ها براي نمايشگرهاي دابل استفاده مي شه...به درد نمايشگر معمولي نمي خوره بیشتر... میدونم... برای بگراند نمیخوام... یه کار دیگه دارم...
سعيد جون...اين پوستر ها براي نمايشگرهاي دابل استفاده مي شه...به درد نمايشگر معمولي نمي خوره بیشتر... میدونم... برای بگراند نمیخوام... یه کار دیگه دارم...
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Jan 1, 2006 #375 راستي نمي دونم چرا بعضي از عكس ها در حالت Thumbnail سياه هستش بیشتر... اين پستو توي صفحه قبل زدم ولي دريق از يه جواب اين عكس هايي كه اپلود ميكنم برام به اين شكل در مياد البته بعضي هاشون آخرین ویرایش: Jan 1, 2006
راستي نمي دونم چرا بعضي از عكس ها در حالت Thumbnail سياه هستش بیشتر... اين پستو توي صفحه قبل زدم ولي دريق از يه جواب اين عكس هايي كه اپلود ميكنم برام به اين شكل در مياد البته بعضي هاشون