Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mafia wallpapers

main.php
main.php

یادش به خیر
http://wallpaper.godcolor.com/main.php?g2_itemId=33705

با تشکر از W های بسیار عالی از badboy که تصاویر جالبی را اینجا آرشیو کرده ;)

...

چندتا W از Final Fantasy می خواستم. بیشتر هم تک W از شخصیت ها ...

ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام..بچه ها تو رو خدا اگر میشه از godcolor نزارید...نزارید...نمیخوام بی ادبی کنما....دست هر کی که ایناو میزاره درد نکنه..خیلی هم قشنگ و بزرگ و آپدیته ولی اون آرم godcolor کل عکس و خراب میکنه...اگر زحمتی نیست از gamewallpapers.com بزارید ممنون میشم....
بازم معذرت میخوام...

کدوم کار رو خراب میکنه ؟؟؟ شما مگه میخوای از این والپیپر ها استفاده تجاری بکنی ؟؟؟ همین که ایشون لطف میکنه و میزاره خیلی هم باید ازشون تشکر کرد !

F

سلام..بچه ها تو رو خدا اگر میشه از godcolor نزارید...نزارید...نمیخوام بی ادبی کنما....دست هر کی که ایناو میزاره درد نکنه..خیلی هم قشنگ و بزرگ و آپدیته ولی اون آرم godcolor کل عکس و خراب میکنه...اگر زحمتی نیست از gamewallpapers.com بزارید ممنون میشم....
بازم معذرت میخوام...

مثل اینکه شما نفست از جای گرم بلند میشه ها
اقا وحید این همه داره زحمت میکشه بعد میخوای اخر دست اسم سایتی که عکسها رو اونجا قرار میده رو نزاره :confused:
برو خدا رو شکر کن که خود عکسهای gamewallpapers هست اگه هم ناراضی هستی میتونی خودت اکانت این سایت رو بگیری و هر جوری که دوست داشتی عکسها رو دریافت کنی :mad:

چرا الکی آدمو میخوایید له کنید آخه؟
اگر چشماتونو باز کنید منم تشکر کردم از این کارشون....واسه اطلاع شما هم بگم که خودم هم همشو DL کردم...بعدشم از 3-2تا عکس چطوری میخوام استفاده تجاری کنم؟
فقط گفتم از GW باشه به من یکی که خیلی خیلی بیشتر حال میده.
اگر هم آقا وحید قابل بدونن منم میتونم کمکشون کنم که با هم از godcolor آپلود کنیم.
اکانت GW هم بدجور میخوام ولی چطوری بگیرم؟....اینجا من که ندیدم اکانت بفروشه....فقط واسه GW میگما.
منظورم از کمک هم این بود که اگر وحید جان حال حوصله نداشت عکساشو اینجا بزاره من میتونم ...حلال نیایید دعوا راه بندازید که احتیاجی نداره و ......

یا تشکر از دوستان.
اینا رو از GW میگذارم برای برخی دوستان.

ASSASSIN'S CREED II
developer: Ubisoft Montreal
publisher:Ubisoft
platform:PC,PS3,Xbox 360,NDS

1200×1600

Halo 3:ODST
developer:Bungie Software
publisher:Microsoft Game Studios
platform: Xbox 360

1200×1600