دوستان برای اینکه این تایپک نخوابه چند تا وال از FIFA 09 می ذارم در ضمن من تقریبا یک آرشیو 2000 عددی وال دارم که تقریبا 600 تاش مال GW اگه چیزی خواستید بگین شاید داشته باشم براتون می ذارم.
دوست عزيز اينجور كه شما و بعضي از دوستان اشاره مي كنيد انگار پول رو ميديد كه از گالري استفاده كنيد! براي كاربران پريميوم اينقدر مطلب و امكانات هست كه ديگه دنبال عكس نرند!
دوستان من نمی خوام از ابن کاری که دوستان و مدیران سایت کردن دفاع کنم چرا که راه های زیادی برای تامین مخارجه سایتی به بزرگیه این سایت وجود داره و این کار هم یکی از اون کارهاست ولی امیدوارم هر چی هست باعث توسعه کلیه سایت بشه که شامله تمام کاربرین هست نه اینکه همه چیز انحصاری برای کاربرانه مخصوص بشه وکلا سایت برای اون کاربران بشه.این درسته که خیلی ها این هزینه ها مثله چیپس و پفک میمونه براشون ولی برای خیلی ها که عدشون از قبلیا بیشتره براشون این هزینه چیزه محالیه واگر این اتفاق بیفته مطمئن باشید سایت بعده یه مدت تعطیل میشه و من مطمئنم مدیران از من بیشتر به این امر واقف هستن واین کار فقط به عنوان یه کمکیه که سایت بهتر از این میشه وهر کسی که قدرت داره میاد و عضو میشه و در کنار امتیازاتی که به اون فرد اختصاص داده میشه که کم ارزش هم نیستن کمکی هم به سایت برای پیشرفت کرده.
در هر صورت امیدوارم که یکی دیگه مثله اقا احسان دوباره پیدا بشه واین تاپیک دوباره جون بگیره.در اخر تشکره مخصوص از اقا احسان که در این مدت زحمته زیادی کشیدن و از بقیه دوستان که وقت گذاشتن
سرعت اینترنت من پایین است هر کی می تونه دانلود کنه و برای ما بیچاره ها یجا آپلود کنه
و اینجا لینکاشو بزاره (هر کی میتونه لطفا دریغ نکنه (خدا خیرش بده) )
بالاخره باید یجوری گلیممونو از آب بکشیم بیرون.
Brothers in Arms: Hell's Highway Developer:Gearbox software
Publisher:Ubisoft
Platform:Pc,Xbox 360,Ps3
1600x1200
Gears of War 2 Developer:Epic Games
Publisher:Microsoft
Platform:Xbox 360 1600x1200 Far Cry 2 Developer:Ubisoft Montreal
Publisher:Ubisoft
Platform:Pc,Xbox 360,Ps3
حتما دوست عزیز. متاسفانه وال های گیم برای مانیتورهای Wide خیلی سخت پیدا میشه.فقط Gamewallpapers هست که این خاصیتو داره و در سایز های مختلف وال میذاره. ولی شما وال از هر بازی خواستید اسمشو بگید شاید بتونم براتون پیدا کنم.