چیه قبول این قضیه انقدر براتون سنگینه ؟میدونید لااقل با خودتون رو راست باشید یا بهتر بگم اول خودتون رو بشناسید بعداَ سعی کنید زندگی کنید فهمیدن این قضیه هم زیاد سخت نیست کافی به رفتارهای روز مره خودتون یه نگاهی بندازید مهم نیست اینجا چی می گید مهم اینه که با خودتون رو راست باشید . اولشم گفتم ضرر این قضیه برای من نیست که بخوام دخالت کنم مطمئن باشید همش برای خودتون و زندگیتونه . هر چیزی حدی داره و جایی . میدونید وقتی تمام حواستون روی یه چیز باشه دیگه نمیتونید به چیز دیگه ایی فکر کنید . اگه فکر می کنید اشتباه می گم مهم نیست بالاخره یه روز میفهمید که من نمی خواستم مسخرتون کنم گفتم شاید خودتون بفهمید اینجا بازیسنتره نه babycenter . هر چیزی جایی دارهآها، جناب كاسپارف روان شناس كودك يعني با اون پست بالاييت داشتي كيش ميدادي مثلا، ها؟
معمولا اينجور مواقع ديگه نبايد دوباره بيايد پست بديد، ... بده، ... نكنين.
اون Wallpaper هم از بازیِ !!!چیه قبول این قضیه انقدر براتون سنگینه ؟میدونید لااقل با خودتون رو راست باشید یا بهتر بگم اول خودتون رو بشناسید بعداَ سعی کنید زندگی کنید فهمیدن این قضیه هم زیاد سخت نیست کافی به رفتارهای روز مره خودتون یه نگاهی بندازید مهم نیست اینجا چی می گید مهم اینه که با خودتون رو راست باشید . اولشم گفتم ضرر این قضیه برای من نیست که بخوام دخالت کنم مطمئن باشید همش برای خودتون و زندگیتونه . هر چیزی حدی داره و جایی . میدونید وقتی تمام حواستون روی یه چیز باشه دیگه نمیتونید به چیز دیگه ایی فکر کنید . اگه فکر می کنید اشتباه می گم مهم نیست بالاخره یه روز میفهمید که من نمی خواستم مسخرتون کنم گفتم شاید خودتون بفهمید اینجا بازیسنتره نه babycenter . هر چیزی جایی داره
من کلی گفتم دنبال نکته بینی نباشید . اینهمه بازی چرا گیر دادین به چندتا خاص .اون Wallpaper هم از بازیِ !!!
اره خدائی، مثلا نیایم بگیم اگر Nintendo DS lite رو بهم داده بودن تا حالا هکش کرده بودم و میتونم از بازی های اورجینال Nintendo GameCube ایمیج بگیرم و .....نوشته شده توسط tekken_lord
بهتر بگم اول خودتون رو بشناسید بعداَ سعی کنید زندگی کنید فهمیدن این قضیه هم زیاد سخت نیست
لطف کنین همه ی وال های Dmc4 رو در سایز 1600*1200 بذارید
ممنون
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=184833&postcount=1775