Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والهای جدید :

Halo 3 :

Super Mario Galaxy :

در مورد والهای قدیمی باید بگم شما والهایی که میخواید رو اسمشو بگید یه کاریش می کنیم :cheesygri فقط شماره صفحه و اسم بازی رو بگید و لینک مستقیم نزارید چون اینطوری نمی تونم والهارو بگیرم و از حالت Log in خارج میشه و وقتی Log in می کنم برمیگرده به صفحه اول سایت . ;)

اینم والهایی که خواسته بودین Cloud Strife جان (اسمتم بگو) :

Champions Of Norrath :

اینم برای شما سهیل خان بقیش رو هم براتون می زارم رهمی کنید :cheesygri (امین یه وقت عکس آپ نکنیها اکانتت تموم میشه :biggrin1:) :

Dead Or Alive 4 :

فکر کردم این عکسه که تو پستش گزاشته رو میخواد بعد رفتم بخش Champions Of Norrath دیدم این وال توش نیست بی خیال شدم...:biggrin1:
(میلاد تو هم اپ نکن اکونتت تموم میشه:biggrin1::-")

از دوستان می خواستم بپرسم نمی تونن عکس های CG Wallpapers رو توی این تاپیک یا یه تاپیک جدید بزارن ؟.یا اگه تاپیکی براش درست شده لینکش رو بزارید.چون عکس های CG واقعا با کیفیت هستن .ممنون

از دوستان می خواستم بپرسم نمی تونن عکس های CG Wallpapers رو توی این تاپیک یا یه تاپیک جدید بزارن ؟.یا اگه تاپیکی براش درست شده لینکش رو بزارید.چون عکس های CG واقعا با کیفیت هستن .ممنون
ببخشید من 2 تا پست زدم ولی نمی شد ویرایش کنم....

من از کیه قصد دارم عکس هایه این سایت رو بزارم ولی چون نمی دونستم باید تاپیک رو کجا بزنم بی خیال شدم .در هر صورت اگه تاپیکی زدید یا تصمیم گرفتید تو همین تاپیک بزارید منم خبر کنید چون من اکانتشو دارم و می تونم سفارشات رو بزارم.(^_^)

ببخشید من 2 تا پست زدم ولی نمی شد ویرایش کنم....

من از کیه قصد دارم عکس هایه این سایت رو بزارم ولی چون نمی دونستم باید تاپیک رو کجا بزنم بی خیال شدم .در هر صورت اگه تاپیکی زدید یا تصمیم گرفتید تو همین تاپیک بزارید منم خبر کنید چون من اکانتشو دارم و می تونم سفارشات رو بزارم.(^_^)

فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه ولی بقیه هم باید نظر بدن اما من نگرفتم که شما چرا خودت نمی تونی یه تاپیک درست کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or