Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[:love: QUOTE]what version of hamachi i need ?
PS: now i have 1.0.2.1 and this serial not work [/QUOTE]

امین دیر کردیم رفت ورژن جدید رو گرفت ! :) بیا ببین میتونی سریال/کرک برای این پیدا کنی ؟ :
hamachi 1.0.2.1

شما اگر والپیپر خاصی از سایت GW مورد نظرتون هست بگید تا براتون بذارم.

خیلی ممنون میشم . ولی درخواستی که من دارم یه کم بزرگه و شاید باعث به زحمت افتادنتون بشه. :blushing:

من تا حالا CD هایی تحت عنوان "عکسهای سایت گیم والپیپرز " چندتایی گرفتم.

ولی مشکل اینه که همه روی اسم Tomb Raider حساس شدن و اصلا عکسی از این بازی روی سی دی هاشون نیست. ;)
حالا من میخوام کل والپیپر های توم ریدر رو یکجا بگیرم . مشکلی که دارم آپلود سنتر های بچه هاست که چند بار در چند برهه ی زمانی امتحان کردم ولی نمیتونستم عکس ها رو کامل لود کنم. ;)

حالا اگه زحمتی نیست و براتون مقدوره ، تمام عکس های این بازی از اولین نسخه تا حالا رو توی یک فایل زیپ کنید ( کیفیت 1024 باشه بهتره) و یکجا آپلود کنید تا من مشکل آپلود سنتر های عکس رو هم حل کرده باشم.

خیلی ممنون میشم :love:

خیلی ممنون میشم . ولی درخواستی که من دارم یه کم بزرگه و شاید باعث به زحمت افتادنتون بشه. :blushing:

من تا حالا CD هایی تحت عنوان "عکسهای سایت گیم والپیپرز " چندتایی گرفتم.

ولی مشکل اینه که همه روی اسم Tomb Raider حساس شدن و اصلا عکسی از این بازی روی سی دی هاشون نیست. ;)
حالا من میخوام کل والپیپر های توم ریدر رو یکجا بگیرم . مشکلی که دارم آپلود سنتر های بچه هاست که چند بار در چند برهه ی زمانی امتحان کردم ولی نمیتونستم عکس ها رو کامل لود کنم. ;)

حالا اگه زحمتی نیست و براتون مقدوره ، تمام عکس های این بازی از اولین نسخه تا حالا رو توی یک فایل زیپ کنید ( کیفیت 1024 باشه بهتره) و یکجا آپلود کنید تا من مشکل آپلود سنتر های عکس رو هم حل کرده باشم.

خیلی ممنون میشم :love:

سلام...

عکس ها رو بصورت Zip شده توی سایت ParsaSpace آپلود کردم خوبی این سایت به این هست که قابلیت Resume داره و اگر احیانا در موقع دانلود ارتباط شما با اینترنت قطع شد دفعه بعد میتونید از ادامه دانلود قبلی شروع به دریافت فایل کنید, به هر حال امیدوارم که مشکلی برای دانلود نداشته باشید.
83.gif

34hgsuq.jpg

Tomb Raider Series 1024 x 768

Code:
http://www.parsaspace.com/hadi/Files/Wallpapers/Tomb%20Raider%20Series.zip

Tomb Raider Series HQ

همون عکس های بالایی هستند ولی با آخرین Resolution موجود.

Code:
http://www.parsaspace.com/hadi/Files/Wallpapers/Tomb%20Raider%20Series%20HQ.zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or