[
QUOTE]what version of hamachi i need ?
PS: now i have 1.0.2.1 and this serial not work [/QUOTE]
امین دیر کردیم رفت ورژن جدید رو گرفت !
بیا ببین میتونی سریال/کرک برای این پیدا کنی ؟ :
hamachi 1.0.2.1
خیلی ممنون میشم . ولی درخواستی که من دارم یه کم بزرگه و شاید باعث به زحمت افتادنتون بشه. :blushing:
من تا حالا CD هایی تحت عنوان "عکسهای سایت گیم والپیپرز " چندتایی گرفتم.
ولی مشکل اینه که همه روی اسم Tomb Raider حساس شدن و اصلا عکسی از این بازی روی سی دی هاشون نیست.
حالا من میخوام کل والپیپر های توم ریدر رو یکجا بگیرم . مشکلی که دارم آپلود سنتر های بچه هاست که چند بار در چند برهه ی زمانی امتحان کردم ولی نمیتونستم عکس ها رو کامل لود کنم.
حالا اگه زحمتی نیست و براتون مقدوره ، تمام عکس های این بازی از اولین نسخه تا حالا رو توی یک فایل زیپ کنید ( کیفیت 1024 باشه بهتره) و یکجا آپلود کنید تا من مشکل آپلود سنتر های عکس رو هم حل کرده باشم.
خیلی ممنون میشم![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)
![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)
PS: now i have 1.0.2.1 and this serial not work [/QUOTE]
امین دیر کردیم رفت ورژن جدید رو گرفت !
hamachi 1.0.2.1
شما اگر والپیپر خاصی از سایت GW مورد نظرتون هست بگید تا براتون بذارم.
خیلی ممنون میشم . ولی درخواستی که من دارم یه کم بزرگه و شاید باعث به زحمت افتادنتون بشه. :blushing:
من تا حالا CD هایی تحت عنوان "عکسهای سایت گیم والپیپرز " چندتایی گرفتم.
ولی مشکل اینه که همه روی اسم Tomb Raider حساس شدن و اصلا عکسی از این بازی روی سی دی هاشون نیست.
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
حالا من میخوام کل والپیپر های توم ریدر رو یکجا بگیرم . مشکلی که دارم آپلود سنتر های بچه هاست که چند بار در چند برهه ی زمانی امتحان کردم ولی نمیتونستم عکس ها رو کامل لود کنم.
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
حالا اگه زحمتی نیست و براتون مقدوره ، تمام عکس های این بازی از اولین نسخه تا حالا رو توی یک فایل زیپ کنید ( کیفیت 1024 باشه بهتره) و یکجا آپلود کنید تا من مشکل آپلود سنتر های عکس رو هم حل کرده باشم.
خیلی ممنون میشم
![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)