Game Wallpapers قوانين در پست اول خوانده شود

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببين دوست من.با يكي دو تا تريلر و چندتا عكس نميشه از ويژگيهاي بازي گفت و دربارش قضاوت كرد.اصلا مقايسه ي يك بازي next-gen با يك بازي مال چند سال پيش كار نادرستيه.
اینو که نباید مقایسه کرد درسته چون اون ماله پی اس 1 بود و برای پی سی هم اومد وناید با یه بازی جدید مقایسش کرد.اینو قبول دارم ولی تنها حرف من اینه که زیاد سیر داستانی بازی تغییر نکرده...
من چند دفعه خوندم.همين جا از دوستان خواهش ميكنم اگه چيزي فهميديد ما رو هم آگاه كنيد.

24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

من گفتم:
دوما مگه یه بازی که شماره ی 2 ازش ساخته میشه انتظار میره سبکش و نوعه بازیش عوض بشه.
بعدش گفتم:
شاید سبکش از Action-Adventure به قوله خودتون شده fps
نمیدونم شما کجاش رو نمیفهمین
6.gif

تموم شد رفت.
33.gif
33.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اینو که نباید مقایسه کرد درسته چون اون ماله پی اس 1 بود و برای پی سی هم اومد وناید با یه بازی جدید مقایسش کرد.اینو قبول دارم ولی تنها حرف من اینه که زیاد سیر داستانی بازی تغییر نکرده...

24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

من گفتم:

بعدش گفتم:

نمیدونم شما کجاش رو نمیفهمین
6.gif

33.gif
33.gif

++++++++++
فکر نکنم تو این تاپیک جاش باشه بحث کنیم
دوستان شرمنده که من سرتون رو با این بحث ها درد اوردم
13.gif

تنها حرف من اینه که زیاد سیر داستانی بازی تغییر نکرده...

تريلري كه از اين بازي منتشر شده 6 ثانيه بيشتر نيست كه توي اون هم هيچ چيز مشخص نيست.هيچ آدم نخبه اي هم نميتونه از چند تا عكس داستان بازي رو تشخيص بده.اون وقت شما چه جوري داري ميگي سیر داستانی بازی تغییر نکرده ؟!!!

فکر نکنم تو این تاپیک جاش باشه بحث کنیم

خيلي از يوزرها فكر ميكنند كه با چند تا پست بيشتر داشتن , ميتونند از احترام و عزت بيشتري در سايت برخوردار باشند و وقتي كه ميخوان پستي رو ارسال كنند بدون هيچ فكر قبلي اين كار رو انجام ميدن و افكار اون كسي رو هم كه سوال داشته خراب ميكنند.آخرش هم ميگن ببخشيد كه موضوع تاپيك رو عوض كردم يا ...

من فكر ميكنم اين موضوع بايد يه جايي مطرح ميشد و ازش جلوگيري ميشد.اما خب شرايط طوري بود كه من اينا رو توي اين تاپيك مطرح كردم.البته در اين پست روي صحبت من فقط با امين نيست.در كل ميگم قبل از هر پستي حتي براي يك دقيقه هم كه شده روي اون پست فكر كنيد و بعد از پست هم اگه فكر ميكنيد جاييش ايراد داره اديتش كنيد.اميدوارم تعداد پستهاي بيهوده در اين فروم كم تر بشه.

سلام تا اينجا که من خوندم به نظرم حرفه امين درسته من که هم رو ps1 هم ps2 بازی کردم اين بازيش چنگی به دل نزد اين شماره هم ميشه مثله همون
بدشم شما چه تصوری از next gen داری فک ميکنی اين باشه ميخواد شاخه غول بشکنه اگه سازندهش چزی تو چنته داشتن رو همون شماره اول رو ميکردن کنسل های نسله بعد به خاطر اين که دسته سازنده هارو از هر لحاظ باز ميزاره تا بتونن بازی هايی بزرگی بسازن
اين که فک کنی هر بازی رو xbox360 ps3 بياد يه بازی بزرگه نه اصلنم اينجوری نيست اگه سازندهيه alone in the dark چيزی تو چنته داشتن تو همون ps1 رو ميکردن
براتون مثال ميزانم metal gear solid يک بازی بزرگ رو ps1 بود با اين که قدرته ps1 خيلی پاييين بود ولی همه شاهدن که سازنده چی سخت و وقتی ps2 با اون قدرت امد سازنده بازم يه کولاک ديگه کرد يا حتی سری اويل
من بگم که کنسل هايه نسله بعد کنسل سازنده های بزرگ هستش
و اينکه اگه يه روز کنسل های نسل بعدی رو خريدی پو ل تون رو بابت هر بازی ندين

من كاري ندارم كه Alone in the Dark بازيه به درد بخوري هست يا نيست.من ميگم نبايد بازي چند سال پيش رو با يه بازي next-gen مقايسه كرد.حالا ميخواد alone in the dark باشه يا ميخواد هر چيز ديگه اي باشه.لطفا ديگه اين بحث رو تموم كنيد.

درسته که اين تپيک ربطی به اين موضوع نداره ولی من فقط ميدونم که امين اين 2 تا رو باهم مقايسه نکرد اون فقط گفت که اينم مثله همون قبليه شما اينو مقايسه ميبينی
من که مقايسه توش نديدم بدشم چرا نبايد بازی های اين 2 تا رو باهم مقايسه کرد اتفاقاً بعد از امدن کنسل های بعدی کاره همه ميشه مقايسه کردن بازيهايه اين 2 تا نسل
يعنی شما اگه فرقی بين metal gear 4 و 3 نبينی فقط بخاطر اينکهmetal gear 4 رو کنسل های نسل بعد امده اونا رو باهم مقايسه نميکنی به نظره من که کاره مقايسه کردن بازی ها با امدن کنسل های نسل بعد شروع ميشه و امين از همين امروز اونو شروع کرده
روزی خواهد آمد که واسه مقايسّه 2 بازی بگن نسخه ps2 بهتر از ps3 بود يانسخهxbox بهتر از xbox360 بود همين طور که واسه ps1 و ps2 همين کارو کردن اينو که ديگه کسی نميتونه کتمان کنه

نوشته شده توسط solidsnak7:
درسته که اين تپيک ربطی به اين موضوع نداره ولی من فقط ميدونم که امين اين 2 تا رو باهم مقايسه نکرد اون فقط گفت که اينم مثله همون قبليه شما اينو مقايسه ميبينی
من که مقايسه توش نديدم بدشم چرا نبايد بازی های اين 2 تا رو باهم مقايسه کرد اتفاقاً بعد از امدن کنسل های بعدی کاره همه ميشه مقايسه کردن بازيهايه اين 2 تا نسل
يعنی شما اگه فرقی بين metal gear 4 و 3 نبينی فقط بخاطر اينکهmetal gear 4 رو کنسل های نسل بعد امده اونا رو باهم مقايسه نميکنی به نظره من که کاره مقايسه کردن بازی ها با امدن کنسل های نسل بعد شروع ميشه و امين از همين امروز اونو شروع کرده
روزی خواهد آمد که واسه مقايسّه 2 بازی بگن نسخه ps2 بهتر از ps3 بود يانسخهxbox بهتر از xbox360 بود همين طور که واسه ps1 و ps2 همين کارو کردن اينو که ديگه کسی نميتونه کتمان کنه
شما دیگه شروع نکن...

سلام به همه دوستان بازی سنتر

این یکی دو روزه که من نبودم توی این تاپیک چه کردید !!!!!!!

این چهار عکس تازه از پرنس گیر آوردم امید وارم که تکراری نباشه فقط وقت مرتب کردنشون رو نداشتم
این لینک همون صفحه هستش
http://gamewallpapers.ru/index.shtml?id=2056&letter=

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or