Game Of Thrones | PC

عنوان دیگری از استدیوی موفق TellTale در راه است و این بار آن ها سریال پربیننده Game Of Thrones را هدف قرار داده اند. اطلاعات زیادی از این عنوان هنوز در دسترس نیست جز این که نحوه ی داستان سرایی آن مانند دیگر عناوین TellTale است اما این بار با نبردهای بزرگتری روبرو هستیم. بازی برای سال 2014 آماده می شود.

96220096987567545644.jpg
[
720p

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Telltale Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Telltale Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]نامعلوم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
حتماََ اینم میخوان اشاره و کلیکی بسازن . دوست ندارم اینجوری:(دوست داشتم از Game Of Thrones یه AAA باحال درست کنن
بهترین حالت روایت داستان همینطوریه چون دستشون توی گیم پلی خیلی بازه!
ولی بنظر من Point and Click بدرد این عنوان نمیخوره! درسته میشه یک داستان توپ در بیارن ولی نمیتونن جنگو خوب نشون بدن!

بنظر من اگه یک استدیویی مثل CD Project Red یا Bethesda ـی چیزی اینو میساخت توی سبک RPG بهتر بود :)

ولی خدا کنه حداقل حالا که تایید شد بشه بازیش کرد :| :| :|
If you know what i mean :|

البته فراموش نشه که سریال از روی کتابهاش ساخته شده و به کتابا هم وفادار بوده !
بازی هم بر اساس همین داستان ساخته میشه پس تبدیل یه فیلم ساده به بازی نیست که به این راحتی شکست بخوره! مخصوصا وقتی پای telltale بیاد وسط .

اميدوارم مثل نسخه قبلي يه داستان مجزا با كاراكترهاي غير كليدي داشته باشه كه داستان بازي رو مجبور نشن خطي بسازن.
درسته اكثرا دوست داريم كاراكترهايي كه تو كتابا باهاشون زندگي كرديمو ببينم ولي خب باعث ميشه دست تو story line تا حدي بسته بشه.

واي كه من عاشق كار Piranha Bytes هستم ، هنوز Gothic 1 & 2 از بهترين خاطرات زندگيمه! خب چي ميشه اينو بدن اونا بسازن؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or