Game Of Thrones محیط خوبی برای یک RPG کلاسیک نیست

FLAWL3SS

کاربر سایت
Game Of Thrones محیط خوبی برای یک RPG کلاسیک نیست

20120705gotascent.jpg

بازی Game Of Thrones در May 2012 منتشر شد و مورد استقبال خوبی هم قرار نگرفت.
حالا Jon Radoff مدیر ارشد اجرایی Disruptor Beam اذعان کرده که سرزمین Westeros جای مناسبی برای یک بازی RPG نیست.

صحبت های ایشان درباره این بازی :

"من فکر نمیکنم برای یک بازی single player کلاسیک سرزمین Westeros مناسب باشه. من کاری به بازی های دیگر که جهانی متشابه با این بازی دارند ندارم."

"به طور سنتی بیشتر بازی های سبک RPG با نابود کردن هیولا ها و غارت کردن سرزمین ها همراه هست و این به خوبی در سرزمین Westeros جواب نمیدهد
من فکر میکنم یک بازی استراتژی از این سریال بهتر باشد"

او اضافه میکند: "دنیا های فانتزی زیادی مثل Lord of the Rings هستند که مناسبند برای یک بازی که در اون به وضوح مرز بین خوبی و شر وجود دارد و شما میتونید گروهی برای از بین بردن شر تشکیل بدید ولی در Game of Thrones این احساسات هست که هر لحظه فرا خوانده می شود"

" سرزمین Westeros دنیای فریبنده ای داره که قادر میسازه بازیکنان با توطئه های سیاسی و درام های مشابه که در سریال هم اتفاق می افتد زندگی کنند"

منبع

وقتی یه همچین چیزی رو میدن دست استودیویی که کلا یه بازیه درست و حسابی نداره، نباید هم انتظار دیگه ای داشته باشن
یه چرت به تمام معنا شده بود بازیش ! قشنگ با این جو و داستان و ... میتونست بشه یکی از بهترین RPG ها !

عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه .

اگه همین رو سازنده اسکایرم میساخت الان میدیدم همه چه به به چه چه ای میکردن اما وقتی بلد نیستی بازی بسازی مجبور نیستی گند بزنی به عنوان بازی نسازی سنگین تر هستی .

من که بازیشو بازی کردم و تا آخرشم رقتم . نظرم اینه که بازی خوبی بود و داستان خوبی داشت . کمی از گرافیک رنج میبرد و گیم پلی بازی قابل قبول بود . ولی سرزمین بازی ؟ سرزمین بازی هم بد نبود . همین که از 2 بخش تشکیل شده بود جالب بود . یکی سرزمین Night's Watch ها و یکی دیگه هم King's Landing . ولی بازی درخور یک بازی 2012ی نبود . در مقابل بازی های مثل Witcher چیزی هم نیست . باید کیفیت بازی رو ببرن بالا اگر نسخه های بعدی در کار هست .

در کل نتونستن بازی رو درخوره یه بازی 2012ی بسازن میگن سرزمینش بد بود . غلط کرده خیلی هم خوب بود واسه من :d .

وقتی کار به کاردان نمیدن همینه دیگه اگه هم GOT و TLOTR را میدادن دست Bethesda بعد این حرف نمیشنیدیم دیگه :|

نه راست میگه
biggrin1.gif
GoT بیشتر برای استراتژی جواب میده. یه استراتژی مثل Total War و اینا خوراکشه.
راست میگی بابک ایده خوبی دادی ولی کی عملی میکنه حالا/؟:d

نه راست میگه:دی GoT بیشتر برای استراتژی جواب میده. یه استراتژی مثل Total War و اینا خوراکشه.

اتفاقا تو فروم CA یه مد ازش ساختن واسه Medieval II که کلی هم طرفدار داره و شد یکی از بهترین مدهای فروم :d ! فکر کنم حتی از مد Third Age (که برای LOTR بود) هم بالاتر رفت با اینکه کامل نشده بود :d
ولی راست نمیگه :d ! همه چیش قشنگ عالیه واسه یه RPG :d

همین الان یه سری mod از GoT واسه Total war هست که خیلی حس خوبی داره:دی البته اگه استودیوی بهتری اون RPG رو میساخت قطعا نتیجه بهتری میداد ولی خب سبک استراتژی واسه این Universe خیلی بهتره.

نه راست میگه:دی GoT بیشتر برای استراتژی جواب میده. یه استراتژی مثل Total War و اینا خوراکشه.

این جور عنوان ها میشه ازشون بازی های خوبی هم در سبک RPG ساخت هم strategy اما این که من یه عنوان ضعیف عرضه کنم بعد بگم آقا بازی باید به جای RPG یه عنوان strategy باشه جز جوک بودن چیز دیگه ای نیست این آقا قبل این کجا بوده من دارم بازی میسازم خودم نمیفهمم چه آشغالی دارم میسازم ؟

بشدت تاييد ميشه . يعني اگه ازش يه بازي استراتژي Turn base بعلاوه يه Real time در بيارن خدا ميشه !! دقيقا يه چيزي مثل سري total war

چند قبيله اي بودن سرزمينم دقيقا خوراك خودش هست !!

آخرین ویرایش:
"به طور سنتی بیشتر بازی های سبک RPG با نابود کردن هیولا ها و غارت کردن سرزمین ها همراه هست و این به خوبی در سرزمین Westeros جواب نمیدهد
من فکر میکنم یک بازی استراتژی از این سریال بهتر باشد"

چرت گفته.

شمال دیوار انواع و اقسام هیولا و غار و dungeon پیدا میشه.

چرت گفته.

شمال دیوار انواع و اقسام هیولا و غار و dungeon پیدا میشه.

قبول كن كيوان جان او پانسيل كامل بازي رو نداره براي نقش افريني و مطمئنا براي بازي سبك استراتژي خيلي مناسب تر از rpg هست ! بعد هم كل بازي كه نميتونه تو شمال ديوار باشه ادم دچار افسردگي مزمن ميشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or