Game & Console Collection

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما رو گرفتی؟ MKت که اصل نیست!
به اسم اوریجینال از جایی خریدم 20 تومن نمید.ونم شاید حق با شماست !
اگه اینطور باشه پس باید ویرایش بکنمش دیگه! البته چندتا ورق تو جعبه ش هست که نوشتخ xbox live و ESPN و FB و TT و NF !
و یه ورق که نوشته کاستومر ساپورت نامبر و دفترچه ـش هم جدا برام میفرسته
----
ویرایشش کردم

ببخشید علی جان ولی اینا که بازی ارجینال نیستن، فقط Label و جعبه دارن فکر میکنم توی این تاپیک فقط باید از بازی های ارجینال عکس گذاشت.
خیر ، کاملا اورجینال هستند و هیچ کدام اونجوری که میگی نیستن ، از اونا که 4 تومنیش ریخته ، حالا صبر کنید بعد از اساس کشی با collector pack و تمام بازی های اورجینال pc عکس میگیرم ، 4 تا کالکتور پک و کلی اورجینال دارم، عکس میگیرم ، میدم ، اینا خیلی کم بودن ، ولی منظورتو نفهمیدم ، میخوای از خود دیسک یا ... عکس بگیرم ، در هر صورت اورجینال هستن .

خیر ، کاملا اورجینال هستند و هیچ کدام اونجوری که میگی نیستن ، از اونا که 4 تومنیش ریخته ، حالا صبر کنید بعد از اساس کشی با collector pack و تمام بازی های اورجینال pc عکس میگیرم ، 4 تا کالکتور پک و کلی اورجینال دارم، عکس میگیرم ، میدم ، اینا خیلی کم بودن ، ولی منظورتو نفهمیدم ، میخوای از خود دیسک یا ... عکس بگیرم ، در هر صورت اورجینال هستن .

برادر از کی تا بحال بازی اورجینال PC این شکلی شده که میگی؟ بازی اورجینال PC پک هاشون این شکلی هست:

http://up.iranblog.com/images/42crnwmoockaclg9pwox.png

نه اونی که شما گزاشتی! والـ... از اون موقع که من یادمه بازی اورجینال PC با این شکل و شمایل فروخته میشد! هنوز هم با این شکل و شمایل و بسته بندی فروخته میشه!!

نه اونهایی که شما عکس گرفتی! اونی که شما عکس گرفتی بیشتر به اورجینال مدل WEST GAME شبیه هست!

• Like
Reactions: hadi sh

به نظره من اریج نیست اصلا عکس کاوراشون از پوستر های دیگه هست اصلا شبیه Box shot های اصلی نیستن.

---

• Like
Reactions: Fenris Wolf
اینم آرشیو کوچیک موچیک من: :d

15793IMM25052011%28003%29.jpg

15793IMM25052011%28007%29.jpg

یکی از دوستان خواست که از بازی های pc خودم عکس بزارم...منم گذاشتم...
i352712_Photo300500x375.jpg

اینا بازی های فیزیکی و قابل لمس pc من میباشند...
از آرشیو ps3 هم بعداً عکس میزارم...

• Like
Reactions: M4JiD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or