Game: کنسول PS3 یا 360 خود+5 بازی بیاورید و یک باندل Titanfall X1 به قیمت £280 بگیرید

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
64273888704708953923.jpg

به نظر می‌رسد که خرده فروش های بریتانیا دارند هر کاری که از دست شان برمی‌آید، برای فروش بیشتر باندل Titanfall Xbox One انجام می‌دهند. بعد از تخفیف های فراوانی که شاخه محلی GameStop ارائه داد، هم اکنون نوبت Game رسیده که البته پیشنهاد معاوضه جالبی هم در این ضمینه، ارائه داده است.

شما یکی از آخرین مدل های PS3 یا Xbox 360 را به همراه 5 عدد بازی تحویل می‌دهید و در عوض می‌توانید یک باندل جدید به قیمت £279.99 بردارید. این پیشنهاد به شرح زیر است:

یک عدد باندل Xbox One Titanfall را تنها به قیمت £279.99 و تحت شرایطی که ذکر می‌شود، دریافت کنید: این پیشنهاد تنها از تاریخ14/03/14 تا 27/03/14معتبر خواهد بود. فقط در فروشگاه و تا زمانی که انبار، موجودی داشته باشد. شما با ارائه یکی از کنسول های Xbox 360 250GB Slim، PS3 250GB Slim، و یا PS3 320GB Slim هر کدام به همراه 5 عدد بازی، یک باندل Xbox One Titanfall دریافت خواهید کرد، به صورتی که ارزش کلی باندل از کنسول معاوضه شده کسر خواهد شد. این معاوضه زمانی اتفاق می‌افتد که معاوضه و خرید باندل در قالب یک معامله و همزمان صورت بگیرند. برای معاوضه کردن، وضعیت کنسول و بازی ها باید در شرایط مناسبی باشد. کنسول ها و بازی های وارداتی مشمول معامله قرار نیستند. بازی ها باید دارای پکیج اوریجینال باشند. هزینه معاوضه کنسول ها ممکن است تغییر یابد. این پیشنهاد ممکن است هر زمانی و بدون اطلاع قبلی برداشته شود. همچنین، پیشنهاد مذکور را نمی‌توان همزمان با پیشنهاد دیگری استفاده کرد. معاملات آنلاین نیز ممکن است تغییر یابند. این معاوضه تنها برای عموم مردم ارائه می‌شود و GAME از انجام این معامله با فروشندگان دیگر و دلالان خودداری خواهد کرد.

طبق معمول، قضاوت در مورد مناسب بودن این نوع معاوضه به عهده خریدار است. همان طور که می‌دانید، با این وجود که تخفیف داده شده، میزان قابل توجهی بوده و باندل اصلی £400 قیمت دارد، ارزش محصولاتی که باید تحویل دهید، آن‌قدرها هم ناچیز نیست.

اگر می‌خواهید از شر کنسول نسل قبلی خود و بازی هایش راحت شوید، ممکن است برایتان پیشنهاد به‌‌صرفه ای باشد، در غیر این‌صورت، شاید کمی پس‌انداز کردن و خرید یک باندل با قیمت اصلی برایتان بهتر باشد.

منبع

کنسول 300 دلاری + 6 تا بازی 50 دلاری رو که خریدیم بدی + پول سر هم بدی تا یه باندل گیرت بیاد /:)
من که ترجیح میدم ps3 رو به عنوان یه بلوری پلیر نیگاه کنم و کنارش tlou رو تو دکور نگه دارم تا اینکه رد کنم بره با چهارتا بازی اوریجنال دیگه و پول هم روش بدی که مثلن بری نسل بعد!
در حالی که با فروش ps3 و 10 تا بازی اورجینال میشه یه ps4 اکبند گرفت:d

کنسول 300 دلاری + 6 تا بازی 50 دلاری رو که خریدیم بدی + پول سر هم بدی تا یه باندل گیرت بیاد /:)
من که ترجیح میدم ps3 رو به عنوان یه بلوری پلیر نیگاه کنم و کنارش tlou رو تو دکور نگه دارم تا اینکه رد کنم بره با چهارتا بازی اوریجنال دیگه و پول هم روش بدی که مثلن بری نسل بعد!
در حالی که با فروش ps3 و 10 تا بازی اورجینال میشه یه ps4 اکبند گرفت:d

این حرکت چرتی هست قبول .. ولی شما یه کنسول رو 300 دلار بخری 2 یا 3 سال ازش کار بکشی باز همون 300 دلار میفروشی؟؟؟؟ بازی 50 دلار خریدی بعد از 3 سال باز 50 دلار میفروشی؟؟؟

واقعا تو این سایت پست هایی میبینی که ..............!!!!!!!!!!!!:-/

آخرین ویرایش:
من خودم ایکس باکس بازی نمیکنم معمولا PS3 میزنم ولی بعضی وقتا آدم یه چیزایی از این فن های sony میشنوه نمیدونه بخنده یا گریه کنه
یکی میگه ارزش معنوی داره
یکی ps3 به قول دوستمون سه سال پیش رو میخواد با همون قیمیت بفروشه

این حرکت چرتی هست قبول .. ولی شما یه کنسول رو 300 دلار بخری 2 یا 3 سال ازش کار بکشی باز همون 300 دلار میفروشی؟؟؟؟ بازی 50 دلار خریدی بعد از 3 سال باز 50 دلار میفروشی؟؟؟

واقعا تو این سایت پست هایی میبینی که ..............!!!!!!!!!!!!:-/
از دو جنبه میشه بررسی کرد..
1 داخل ایران ... شما الان کنسول کپی خور رو قیمتش رو با ps4 اکبند مقایسه کن تا متوجه بشی چقدر باید ردش کنی و چقدر روش بزاری
2 خارج ایران ... مسملن کسی که فن ps باشه ترجیح میده کنسولش رو تو بازار بفروشه و سمته ps4 بره تا اینکه نسل بعد رو با کنسول ضیفتر شروع کنه.
منظورم از قیمت 300 دلار مبلغی که هزینه شده برای کنسول و همین طور بازیاش .. شما اگه کنسول رو با 5 تا بازی اورجینالش تو بازار بفروشی ممکنه بیشتر از مبلغ مورد نظر مایکرو گیرت بیاد.
تازه بعضی از بازیهای اورجینال بعد از یه مدت ارزشش بیشترم میشه به علت کمیاب شدنشون تو بازار.

من خودم ایکس باکس بازی نمیکنم معمولا PS3 میزنم ولی بعضی وقتا آدم یه چیزایی از این فن های sony میشنوه نمیدونه بخنده یا گریه کنه
یکی میگه ارزش معنوی داره
یکی ps3 به قول دوستمون سه سال پیش رو میخواد با همون قیمیت بفروشه
شما مختاری هم بخندی هم گریه کنی.
اتفاقن یکی داشتم خریده بودم 350 تومن فروختم 1.100میشه 3برابر قیمت خریدش.

Last edited by a moderator:
نابغه خان منظورم ارزش مادیش نبود ارزش معنویش بود! :|
فقط یه بازیه PS3 می ارزه به کل شرکت Microsoft بعد اون وقت 5 تا بازی + کنسول PS3 ایم رو برات بیاورم؟!
باشه عمویی حتما!

الان همین ویندوزی که شما داری ازش استفاده میکنی متعلق به کدوم کمپانی هست ؟ سونی ؟ چقدر بابتِ همین ویندوز هزینه کردی ؟ ارزش سهامِ مایکروسافت در برابر سونی چقدر تفاوت داره ؟

اصلا اگه این مایکروسافت نبود الان کلی دنیا پیشرفت کرده بود ولی حالا با وجودِ مایکروسافت علم روز به روز داره پسرفت میکنه نه ؟

اینجاست که دارم فکر میکنم به این نتیحه میرسم بلــــــــــه یه بازیِ PS3 به می ارزه به کلِ کمپانی مایکروسافت! مایکروسافتی که باعثِ عقب موندگی کلِ جوامع بشری شده است !
ِ

اتفاقن یکی داشتم خریده بودم 350 تومن فروختم 1.100میشه 3برابر قیمت خریدش.
مشکل اینجاست که این قضیه مربوط به UK هست نه IR! اونجا شما یه بازی بخری 50 پوند بعد از 3 سال دیگه نهایتش بتونی 10 پوند بفروشی.
مسملن کسی که فن ps باشه ترجیح میده کنسولش رو تو بازار بفروشه و سمته ps4 بره تا اینکه نسل بعد رو با کنسول ضیفتر شروع کنه
هر کسی کنسول X360 یا PS3 داشته باشه حتما نباید فن اون کنسول هم باشه. ممکنه یه نفر هر دو کنسول رو داشته باشه و بخواد یکیش رو بفروشه و یه کنسول نسل جدید بخره و کلی فرضیه دیگه. البته این پیشنهادی که بحثش هست به صورت کلی پیشنهاد جالبی نیست چون با فروش مثلا X360 و 5 بازی احتمال زیاد بیشتر از 120 پوند نصیب فروشنده میشه.

اینقدر میگین 3 سال پیش، مگه مایکرو گفته بازی که 3 سال پیش خریدی رو بیار؟ گفته 5 تا بازی، خب یکی که بازی رو 2 ماه پیش خریده هم قیمتش 10 پونده؟؟!!
منطق هم خوب چیزیه والا...

اینقدر میگین 3 سال پیش، مگه مایکرو گفته بازی که 3 سال پیش خریدی رو بیار؟ گفته 5 تا بازی، خب یکی که بازی رو 2 ماه پیش خریده هم قیمتش 10 پونده؟؟!!
منطق هم خوب چیزیه والا...
اول اینکه برای بار 326503652320 ـم که این قضیه ربطی به مایکروسافت نداره 8-| دوم اینکه چون فقط گفته 5 تا بازی کسی خواست عوض کنه میتونه حتی بازی 7-6 سال پیش رو هم ببره، بازی که 2 ماه پیش خریده رو جای دیگه گرون تر بفروشه، والا :دی

مشکل اینجاست که این قضیه مربوط به UK هست نه IR! اونجا شما یه بازی بخری 50 پوند بعد از 3 سال دیگه نهایتش بتونی 10 پوند بفروشی.

هر کسی کنسول X360 یا PS3 داشته باشه حتما نباید فن اون کنسول هم باشه. ممکنه یه نفر هر دو کنسول رو داشته باشه و بخواد یکیش رو بفروشه و یه کنسول نسل جدید بخره و کلی فرضیه دیگه. البته این پیشنهادی که بحثش هست به صورت کلی پیشنهاد جالبی نیست چون با فروش مثلا X360 و 5 بازی احتمال زیاد بیشتر از 120 پوند نصیب فروشنده میشه.
اون مساله رو در حواب اون پست دادم وگرنه مسلمه که مربوط به اینجا نمیشه این قضیه.
درسته منم بحثم همینه که شما با فروش این اقلام مبلع بیشتری به نسبت این پیشنهاد گیرت میاد.
منتها جان بر کفان ذوب در مایکرو کوچکترین دقتی تو پستها ندارن و همیشه حالت تهاجمی رو دارن!

چه ربطی به مایکروسافت داره؟ 8-| فروشگاه GAME تو بریتانیا این پیشنهاد رو به مشتری هاش داده. پیشنهاد چرتی هم هست مسلما چون واقعا ارزش نداره ولی خب کسی رو هم مجبور نکردن حتما بیان این کار رو انجام بدن :دی

اتفاقا به نظر من پیشنهاد چندان بدی هم نیست. 360 و 5 تا از انحصاری های درپیتش رو میدی و titanfall رو بازی میکنی. واقعا ارزشش رو داره. تازه بعدشم میتونی بفروشیش یدونه PS4 بخری 100 دلارش رو هم بزاری تو جیبت!:دی

الان همین ویندوزی که شما داری ازش استفاده میکنی متعلق به کدوم کمپانی هست ؟ سونی ؟ چقدر بابتِ همین ویندوز هزینه کردی ؟ ارزش سهامِ مایکروسافت در برابر سونی چقدر تفاوت داره ؟

اصلا اگه این مایکروسافت نبود الان کلی دنیا پیشرفت کرده بود ولی حالا با وجودِ مایکروسافت علم روز به روز داره پسرفت میکنه نه ؟

اینجاست که دارم فکر میکنم به این نتیحه میرسم بلــــــــــه یه بازیِ PS3 به می ارزه به کلِ کمپانی مایکروسافت! مایکروسافتی که باعثِ عقب موندگی کلِ جوامع بشری شده است !
ِ
ویندوز استفاده نمیکنم مک رو لپتاپ و رو پی سی لینوکس نصبه اونم اسمش سیستم عامل o.s نه ویندوز دکتر

دیگه پست بعضی از دوستان که خواستشون معلومه داره بیش از حد مسخره و زیاد میشه.:|
یکی ربطش میده به ماکرو. یکی ربطش میده به معنویات. یکی میگه انحصاری های در پیت مایکرو.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or