Gabe Newell معتقد است Xbox Series X از PS5 بهتر است

hercule-poirot

RPG Guru
کاربر فعال
موسس و سهامدار اصلی والو آقای گیب نیول که برای تشکر از مهمان نوازی نیوزلندی ها به هنگام قرنطینه در آنجا بسر می برد، در برنامه ‌تلویزیونی این کشور با سوال مجری برنامه در مورد مقایسه کنسول های جدید مایکروسافت و سونی مواجه شد بدون مکث به Xbox اشاره کرد .
در ادامه که مجری دلیل انتخابش را پرسید او گفت به این خاطر که بهتر است و او و شرکتش بر روی PC کار کرده و نفعی در بازار کنسولی ندارند ولی بدون شک انتخابش از میان ۲ کنسول Xbox می باشد.

منبع

View attachment s891YYWgH_7AoDeo.mp4

آخرین ویرایش:
مگه غیر سخت افزار ما اطلاعات بیشتری هم داریم؟ :D سونی و مایکرو جفتشون بازیاشونو معرفی کردن که هیچ کدومم نیومده که بگی کدوم انحصاریای شاخ تری داره صرف از روی چهارتا تریلر CG نمیشه فهمید آینده انحصاریای کدوم کنسول بهتره یا اینکه بازار دست کی میوفته چون هنوز مونده تا کنسولا عرضه بشه.
این وسط چی میمونه؟ سخت افزار که اونم هرجور بخوای حساب کنی گزینه جذاب تری واسه دولوپر هست بعد از PC.
این بندگان خدا فکر میکنن ملت باید عاشق چشم و ابروی سونی باشن که فقط بگن سونی ولی غافل اینکه هیچکس کنسول ضعیف رو انتخاب نمیکنه

• Like
Reactions: dark souls
View attachment 157736

فقط مجریا چطوری پشمشون ریخت ... قشنگ جوری که به گیب دارن نگاه میکنن گویای مطلب هست ...
از این پشمشون ریخت که خیلی سریع گفت xbox .انتظارشو نداشتن و بعد جواب جالبی داد.چون بهتره :))

f480f9fa8ab1d94dfd60b4a8ad8d43c4.jpg

مگه غیر سخت افزار ما اطلاعات بیشتری هم داریم؟ :D سونی و مایکرو جفتشون بازیاشونو معرفی کردن که هیچ کدومم نیومده که بگی کدوم انحصاریای شاخ تری داره صرف از روی چهارتا تریلر CG نمیشه فهمید آینده انحصاریای کدوم کنسول بهتره
CG شوکیس مایکروسافت بود :D اکثر نمایش های سونی روی PS5 ریل تایم کپچر شده، شباهت نمایش های ریل تایم و IG سونی با CGI خیلی نزدیک شده و حق میدم پیدا کردن تفاوت با CGI براتون سخت باشه :D در مورد آینده، مایکروسافت مطمئنا باید نگران باشه :D

آخرین ویرایش:
:D
ادم یه چیزایی میخونه یاد رییس جمهور قبلی میوفته انقد ماشاا... رو دارن
عمه من بود سر تریلر HELLBLADE II فریم به فریم پیگیر سرنخ بودن و اسرار داشتن نمایش CG بوده و بعدم که استاد بزرگ کویری فرمودن که انقدر کنسول ضعیفه که وقتی رو یه کرکتر فوکوس میکنه بکگراندش باید تاااار بشه تا بتونه بازی رندر بشه:)):D
اقایونی که اسرار دارین اکس باکس بازی نداره یا نمایش CG همش یکم دقت بفرمایید
اولین نمایش شوکیس کنسول سری اکس ریل تایم بوده و با تکنولوژی تولید شده که کنسول رقیب قرارداد همکاری و ارایه کیفیت بهتر رو بابتش هزینه کرده!!!! و باز هم نمایش اکس باکس بلاشک و با اطمینان میشه گفت فکت هست که قوی تره:D
حالا مثل ریس جمهور مملکت زل بزنید تو دوربین هر اراجیفی رو که قبلا ثابت کردین روزگارتونو باهاش میگذرونید رو این چنین نیست و منظورتون چیز دیگست:Smoke::D

خب رئیس شرکت ولو هم قطعا اشتباه نمیکنه :D
بالاخره رئیس شرکت ولو هست که استیم رو داره و استیم به راحتی قابل رقابت با کنسول ها منظورم خود کنسول نیست چون از اون لحاظ pc باید رقابت کنه از نظر پنل کاربری و استور میگم من هم امیدوارم اینطور بشه چون خودم xbox رو دوست دارم

البته همه میدونیم که xbox original از ps2 چون کیفیتش از wii هم بهتره ولی بازم سوتی بازارو گرفت :eek:

به امید پیروزی ایکس باکس :D

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or