Gabe Newell : ما در E3 چیزی را معرفی نمی کنیم

ξα6ηερ

کاربر سایت
پاسخ Gabe Newell به سوال یکی از اعضای (valvetime.net (halflife2.net در مورد رونمایی از Half-Life 3 در E3 :
وقعا ما در E3 چیزی را معرفی نمی کنیم . ما Half-Life 3 یا Portal 3 و یا Laft 4 Dead 3 را معرفی نمی کنیم. ما در اونجا در مورد چیزی هایی همه در موردش اطلاع دارند صحبت خواهیم کرد ( CS:Go, Dota 2, 10' UI, ...)

احساس میکنی تو این مورد از من خیلی خفنتری ؟:دی

تو که DOOM Fan بودی :|:دی ! سال 2004 رو یادت بیار ، اساسا" اگه دووم 3 فن باشی ، حق نداری HL Fan باشی ؛ این قانون فن بازیه :دی !
از اون استدلال ها تاریخی بود ها
biggrin1.gif
من doom فن باشم نباید از HL خوشم بیاد ؟!

بهترین اول شخصی که بازی کردم HL 2 هست ( و البته بهترین بازیه عمرم !) ولی از اون طرف هم به شدت DOOM فن هستم
biggrin1.gif
حالا کدوم قانون میخواد حرف منو نقص کنه ؟
biggrin1.gif
قانون دوم "فن بوییسم" دیگه باو :دی !
بذار یه مثال جدید واست بزنم ، هرکی از گیرز خوشش میاد ، فلذا هُوَ الآنجارتد هیـتر ...
===

Gartall

Just kidding ...

آخرین ویرایش:
تو که DOOM Fan بودی :|:دی ! سال 2004 رو یادت بیار ، اساسا" اگه دووم 3 فن باشی ، حق نداری HL Fan باشی ؛ این قانون فن بازیه :دی !

از اون استدلال ها تاریخی بود ها :دی من doom فن باشم نباید از HL خوشم بیاد ؟!

بهترین اول شخصی که بازی کردم HL 2 هست ( و البته بهترین بازیه عمرم !) ولی از اون طرف هم به شدت DOOM فن هستم :دی حالا کدوم قانون میخواد حرف منو نقص کنه ؟:دی

قانون دوم "فن بوییسم" دیگه باو
biggrin1.gif
!
بذار یه مثال جدید واست بزنم ، هرکی از گیرز خوشش میاد ، فلذا هُوَ الآنجارتد هیـتر ...

این قانون دوم تو اخه خنده داره !:دی گیرز برای 360 هست و انچارتد برای PS3 باز یه چیزی ! این بر میگرده به فنهای هر کنسول ! که متاسفانه تو این مورد هم بازم من از انچارتد خوشم میاد !:دی
ولی در مورد DOOM و HL هرجوره بری هیچ قانونی براش نیست :دی

آخرین ویرایش:
Valve امسال Dota و Cs رو داره. عمرا بیاد بازم ریسک کنه عوض تبلیغ رو اینا بازم بازی معرفی‌ کنه. همین دو تا کافی‌ هست واسه فن هایValve ، مخصوصا اینکه هر کدوم قراره 5-6 سال ساپورت شن

من که HL فن نیستم ولی درک میکنم الان HL فنا چی میکشن :دی باو ما 3 سال برای معرفی نسخه بعدی DMC صبر کردیم نابود شدیم دیگه چه برسه به 10 سال :| امیدوارم زودتر معرفیشه فناش حال کنند >:d<

میدونم توی اون منبعی که دوستمون گذاشت توضیح دیگه ایی نداده و اصلا روی صحبتم با ایشون نیست ، ولی اینجا یه عالمه در مورد خبر توضیح داده HL فنا خواستن یه نگاهی بندازن
Cryptic Gabe points to mix of “twists” for HL3 hold-up | VG247

وقتی بعضی مسئولین انجمن اینجوری بی ادبانه پست می دن از بقیه چه انتظاری هست؟

طبیعیه که Valve وقتی برای امسال دو تا بازی بزرگ با Fan Base بسیار عظیمی داره نمیاد حداقل از الان با خبر معرفی HL3 اون ها رو تحت الشاع قرار بده، در کل همین CS:GO و DOTA 2 سال 2012 رو به یه سال پربار چه برای طرفداران و چه خود Valve تبدیل می کنند ، اما HL3 هرچی تا 1-2 سال اینده دیرتر معرفی بشه من خوشحال می شم چون پاسوز کنسول های این نسل نمیشه:دی

مسئولین اینجا هم مثله خودمون هم گیمر هستن هم مسئولیت یک سری کار در انجمن دارن .

اینکه ایشون شورشو در اوردن با این بازی از قصد نمی خوان زود بدن یه بحث دیگس

شایدن منتظر نسل جدید کنسول هاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or