Gabe Newell : ما در E3 چیزی را معرفی نمی کنیم

ξα6ηερ

کاربر سایت
پاسخ Gabe Newell به سوال یکی از اعضای (valvetime.net (halflife2.net در مورد رونمایی از Half-Life 3 در E3 :
وقعا ما در E3 چیزی را معرفی نمی کنیم . ما Half-Life 3 یا Portal 3 و یا Laft 4 Dead 3 را معرفی نمی کنیم. ما در اونجا در مورد چیزی هایی همه در موردش اطلاع دارند صحبت خواهیم کرد ( CS:Go, Dota 2, 10' UI, ...)

عجب چیزی گفته ما فکر میکردیم میخوان HL3 رو تو E3 معرفی کنن الان واقعا متعجب شدیم
با این رویه ایم که valve در پیش گرفته فکر کنم باید آرزوی دیدن این بازیرو به گور ببریم واقعا حیف که بازیایی مثل کرایسیس پشت سرهم عرضه شن ولی خبری از این بازی نشه

آخرین ویرایش:
34084591772685179406.jpg

آخرین ویرایش:
فکر کنم اینا قسم خوردن تا فاصله HL2 با HL3 را تا 10 سال طول ندن , ندن دست گیمرها !

انتظار کشیدن یا نکشیدن ما دیگه اهمیتی نداره ولی این واقعا خیلی ظلمه به طرفداراش که 10 سال برای یک بازی به این محبوبی صبر کنن ! 10 سال خودش یک عمره. البته DOOM 4 هم مثل همین بازی ! خدا میدونه چندتا تا از طرفدارای سر سخت این دو بازی تو این مدت از این دنیا خداحافظی کردند؟!:دی

وقتی بعضی مسئولین انجمن اینجوری بی ادبانه پست می دن از بقیه چه انتظاری هست؟

طبیعیه که Valve وقتی برای امسال دو تا بازی بزرگ با Fan Base بسیار عظیمی داره نمیاد حداقل از الان با خبر معرفی HL3 اون ها رو تحت الشاع قرار بده، در کل همین CS:GO و DOTA 2 سال 2012 رو به یه سال پربار چه برای طرفداران و چه خود Valve تبدیل می کنند ، اما HL3 هرچی تا 1-2 سال اینده دیرتر معرفی بشه من خوشحال می شم چون پاسوز کنسول های این نسل نمیشه:دی

وقتی بعضی مسئولین انجمن اینجوری بی ادبانه پست می دن از بقیه چه انتظاری هست؟

طبیعیه که Valve وقتی برای امسال دو تا بازی بزرگ با Fan Base بسیار عظیمی داره نمیاد حداقل از الان با خبر معرفی HL3 اون ها رو تحت الشاع قرار بده، در کل همین CS:GO و DOTA 2 سال 2012 رو به یه سال پربار چه برای طرفداران و چه خود Valve تبدیل می کنند ، اما HL3 هرچی تا 1-2 سال اینده دیرتر معرفی بشه من خوشحال می شم چون پاسوز کنسول های این نسل نمیشه:دی
الان چون شما توپول رو میپرستین ما هام باید بپرستیم ؟!:-/

تا دیروز که بحث سر کنسول اپل و ملاقات بود Valve خدا بود و بهترین شرکت بازی سازی.

امروز که گفتن HL3 خبری نیست شده حال به هم زن ترین شرکت دنیا.

معرفی HL3 همونطور هم که اشاره کردن با وجود dota2 و CS:GO توی e3 امسال بی معنیه.
بازی هایی مثل ,starcraft,diablo,doom,duke nukem,quake و ... هم با مدت زیاد عرضه شدند و می شن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or