Gabe Newell : شاکی از PS3 !!!

Wroth Master

کاربر سایت
رییس شرکت Valve یعنی Gabe Newell شکایت جدید و نیش دار دیگری از کنسول سونی دارد.

Gabe Newell: PS3 "a waste of everybody's time"

Newell به مجله Edge:
"سرمایه گذاری روی Cell,سرمایه گذاری روی SPE به شما در دراز مدت سودی نمی دهد.There's nothing there that you're going to apply to anything else . شما هیچ چیزی کسب نمی کنید مگر کینه ورزی و دشمنی با معماری که انها طراحی کرده اند."

"من فکر نمی کنم آنها بتوانند پولی از جعبه خودشون بدست بیاوردند.من فکر نمی کنم این راه حل خوبی یاشد."

این اولین باری نیست که Newell قصد کوبیدن PS3 را داشته است.در اویل سال هم اظهار داشت:"یک مصیبت اساسی در بسیاری مقطع ها......این واقعا روشن است که سونی راه و خطی را که سازندگان و ناشران می خواهند را از دست داده است."

او در ماه ژانویه گفته است:"I'd say, even at this late date, they should just cancel it and do a do over,"

علی رقم کینه ورزی و دشمنی او با PS3. وی بیان کرده که فکر می کند صاحبان PS3 که بازی Orange Box را بر روی کنسول خود بازی می کنند از تجربه خود لذت خواهند برد.و EA -که کار رسیدگی به نسخه PS3 بر عهده اوست- این بازی را به نحو احسن منتشر می کند.

او می گوید:"من فکر می کنم که کار بسیار سختی باشد که ما این نسخه را به استاندارد های نسخه های X360 و PC نزدیک کنیم."

gabenewell2.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
می توانید متن کامل مصاحبه با Gabe Newell را در لینک زیر مشاهد کنید:

More from Gabe Newell: part two

من موندم

آخه تو که دم به دقیقه میای سونی و میکوبی میای برا خودت نظر میدی دیگه نمیدونم چرا میای Orange Box در ps3 را لذت بخش میدونی و میگی که دارندگان ps3 از بازی لذت خواهند برد . میتونست بگه که این بازی به استاندارد کافی نمیرسد و لذت کافی از آن برده نمیشود.یکی نیستی نظریه بدی کی مجبورت کرده . ( بهزاد بتو نبودم به طرف بودم )

اقای Gabe حرف زیادی زده. فکر میکنم سخنرانی مزخزف خودش خیلی بیشتر وقت رو تلف میکنه تا بازی با PS3 :love:
اگه تونستید یه تماس باهاش بگیرید و بگید نظرات احمقانشو برای خودش نگه داره ما خودمون میدونیم چیکار کنیم.
در ضمن فکر کنم مغز خودش بیشتر شبیه جعبس تا PS3 :laughing:
fantasy_9216.jpg

درود
علی رقم کینه ورزی و دشمنی او با PS3
کی همچین حرفی سر هم کرده:confused:. وقتی کسی مثل ایشون میاد ابراز نارضایتی خودش رو از سخت افزار یه کنسول بیان میکنه، یعنی داره دشمنی میکنه:laughing:. از اون حرفهای تاریخی بود:sick:.
وی بیان کرده که فکر می کند صاحبان PS3 که بازی Orange Box را بر روی کنسول خود بازی می کنند از تجربه خود لذت خواهند برد
آخه تو که دم به دقیقه میای سونی و میکوبی میای برا خودت نظر میدی دیگه نمیدونم چرا میای Orange Box در ps3 را لذت بخش میدونی و میگی که دارندگان ps3 از بازی لذت خواهند برد . میتونست بگه که این بازی به استاندارد کافی نمیرسد و لذت کافی از آن برده نمیشود.یکی نیستی نظریه بدی کی مجبورت کرده . ( بهزاد بتو نبودم به طرف بودم )
دروغ نگفته:love:. یه بازی خوب رو روی هر کنسولی بازی کنی حالش رو میبری مثل Resident Evil 4 که .... :love:.
در هر حال دیگه همه میدونن ابزار ساخت بازی روی Xbox360 خیلی بالاست و با تمام موتورهای دنیا مچ هست.
خیلی ها این حرف رو زدن و اولین نفر هم استاد جان کارمک بود که در سال 2005 این موضوع رو مطرح کرد.

پ.ن. شرکتهای بیکار نیستن که وقت و انرژی خودشون رو صرف هیچی بکنن :biggrin1:. همین The orange Box اگر روی کنسولها نمیامد باز هم برای EA سود داشت ;).
پ.ن.2. شاکی بودن اقای Newell از سخت افزار پلی سه چیز تازه ای نیست.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اقای Gabe حرف زیادی زده. فکر میکنم سخنرانی مزخزف خودش خیلی بیشتر وقت رو تلف میکنه تا بازی با PS3
شما میدونی درباره کی حرف میزنی.
در ضمن فکر کنم مغز خودش بیشتر شبیه جعبس تا PS3
از حرفات معلومه اتیش گرفتی ها :laughing:.

پ.ن. اگر شما به این حرفها میگی مزخرف پس ما ب سخن گوهربار کوتاراگی در مورد بازی های چهار بعدی بگیم چی :lol: :lol:

آخرین ویرایش:
اقای Gabe حرف زیادی زده. فکر میکنم سخنرانی مزخزف خودش خیلی بیشتر وقت رو تلف میکنه تا بازی با PS3 :love:
اگه تونستید یه تماس باهاش بگیرید و بگید نظرات احمقانشو برای خودش نگه داره ما خودمون میدونیم چیکار کنیم.
در ضمن فکر کنم مغز خودش بیشتر شبیه جعبس تا PS3 :laughing:
fantasy_9216.jpg
البته این آقا که به قول شما مغزش مثل جعبه می مونه خالق بازی ای است که در لیست بهترین بازی های FPS تاریخ بازی سازی قرار داره، خالق بازی هایی است که 60% آنلاین بازان جهان هنوز همونارو بازی می کنن.

در ضمنخواهشا عکس تو پستت نزار. اینو بزار تو امضات!

ایشون چون تیمشون نتونسته درست بازی رو Ps3 جمع و جور کنه این حرفها رو زده در این صورت اشکال از تیم برنامه نویسی ایشونه نه سونی چه طور خود سونی می تونه خیلی راحت برای Ps3 بازی بسازه و با سخت افزار جور کنه
در ضمن اگه همین جناب این حرف هارو در مورد X360 زده بود بعضی ها اصلا به این موضوع کاری نداشتن که ایشون کی هست انواع و اقشام فحش رو میکشیدن به هیکلش

ایشون چون تیمشون نتونسته درست بازی رو Ps3 جمع و جور کنه این حرفها رو زده در این صورت اشکال از تیم برنامه نویسی ایشونه نه سونی چه طور خود سونی می تونه خیلی راحت برای Ps3 بازی بسازه و با سخت افزار جور کنه
در ضمن اگه همین جناب این حرف هارو در مورد X360 زده بود بعضی ها اصلا به این موضوع کاری نداشتن که ایشون کی هست انواع و اقشام فحش رو میکشیدن به هیکلش
سونی خیلی راحت برای PS3 بازی نمی سازه. اگه خیلی راحت می ساخت بازی هاش هر دفعه هی تاریخ انتشارشون عقب نمی افتاد;)

دوست من حقیقت تلخه اما بالاخره باید پذیرفت ;)

ببینید من اصلاَ کاری به این حرفا ندارم ولی حرف ایشون رو قبول دارم که میگه کار با سخت افزار ps3 سخته در حقیقت همه گفتن . اما عقل ناقص من بهم اینو میگه وقتی بازیهایی مثل mgs4 و فینال 13 و خیلیای دیگه روی این کنسول براحتی اجرا میشن پس سخت هست اما نشدنی نیست مگر اینکه طرف خودش به دلیلی نخواد انجامش بده و بهونه سختی رو بیاره که اگه هم انجام داد و خوب نشد بگه من گفتم خوب نیست .
به هر حال اگه بد بود مطمئن باشید هیچ کس نمیتونست روش کار کنه . نه اینکه یکی بتونه بگه خیلی خوبه یکی بگه خوب نیست این حرفا فقط جنگ فنبوی هارو به همراه داره . پس تمومش کنید .
من نمیدونم چرا بعد از هر خبر یه ساعت باهم دعوا می کنید . بابا یارو حرفشو زده رفته الان نشسته داره با 360و ps3 خونه حال میکنه :biggrin1:

پ.ن. اگر شما به این حرفها میگی مزخرف پس ما ب سخن گوهربار کوتاراگی در مورد بازی های چهار بعدی بگیم چی

ببین اصلا میدونی کوتاراگی کیه؟ چیه؟ از کجا اومده ؟ چه خدماتی برای صنعت Game انجام داده؟ چند سال درس خونده ؟ چقدر وقت و زندگی خودش رو وقف بازی هایی کرده که شما باهاش کودکی خود رو گذروندید؟؟

حالا میشینی به حرفاش میخندی؟ خیلی جالبه...

اگه کوتاراگی نبود، اصلا Sony Computer Entertainment نبود، اگه کوتاراگی نبود دیگه PlayStation و MGS 1,2,3,4 نبود ، دیگه GTA نبود، دیگه GOD OF WAR نبود.........

در مورد این بازی های 4 بعدی هم فکر میکردم یکی از مدیران همه رو قانع کرده باشه که هدف کوتاراگی چی بوده از این حرفا. در ضمن این حرف ها از طریق ترجمه ژاپنی به انگلیسی از او نقل قول شده ، و مطمئنا طبق منبع خبر ، قسمت هایی از حرف های کوتاراگی درست نقل قول نشده...

مطمئن باش کوتاراگی حداقل از شما 1 نفر بیشتر میدونسته که این حرف ها رو زده... اینو مطمئن باش!!!

به دل نگیری ها! آخه پست هات میره رو اعصاب................................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چه میکنه این Fanboyism !! واقعا باید به جای شعار Unite against racism تو ورزشگاه ها بنویسن: Unite against fanboyism. تاثیرش خیلی بیشتره...

این آقا هم در موقع عرضه Orange Box خواسته عوام فریبی کنه و نسخه 360 رو برتر از PS3 جلوه بده و....

جالب تر اینه که میگه Orange Box روی PS3 هم لذت بخشه!! چی شد ! PS3 که waste of time بود ؟!

خلاصه اینکه این حرف ها won't fool anyone. حالا چرا این آقا نگران سوددهی PS3 هست من نمی دونم؟!

او می گوید:"من فکر می کنم که کار بسیار سختی باشد که ما این نسخه را به استاندارد های نسخه های X360 و PC نزدیک کنیم."

:-"

نمی خوام زیاد کشش بدم ، اما اگه قرار به شاکی و شکایت و اینا باشه ، خوب همه میدونن کدوم شرکت از همه شاکیش بیشتره. از نظر سوددهی هم که چی بگم، اختصاص 3 میلیارد دلار برای گارانتی هم سودی داره ها... ;)

عجیبا غریبا !

Gabe Newell فردی قابل احترام هستش و به نظرم کار درستی نیست که بخاطر بیان نظراتش (حتی اگه مخالف نظرات بقیه باشه) بهش بی احترامی بکنیم...

متاسفانه دوستان چیزی رو در نظر نمیگیرن و اون هم سابقه ی کاری شرکت Valve بر روی کنسولها هستش...شرکت Valve شرکتی بود که بیش از 90 درصد عناوینی که تا قبل از سال 2003 منتشر کرد (اغلبشون و نه همشون) بر روی پلتفرم PC منتشر شدن...
خب ! این موضوع نشونه ی چی هستش ؟

موتور Source به کمک Visual C++ نوشته شده...برنامه ی Visual C++ به زیرمجموعه ی Microsoft .NET متصل هست و جزو بهترین برنامه ها برای طراحی بازیها برای پلتفرم ویندوز و کنسول XBOX هستش...
Visual C++ همکاری مستقیمی با SDK خود Microsoft یعنی DirectX داره...

موضوع بالا به این معنی هست که طراحی بازی به کمک Source (که بر اساس برنامه ی خود مایکروسافت به نام Visual C++ به وجود اومده) برای پلتفرم PC و کنسولهای XBOX و X360 خیلی آسونتر از ساخت بازی بر روی کنسول PS3 هستش که مرتبط کننده ی سخت افزارش بر مبنای OpenGL نوشته شده...

شکی نیست که وقتی Valve بخواد موقع تغییر کد برای بازی ایی که بر مبنای DX نوشته شده با مشکلات خیلی خیلی بزرگی مواجه میشه...Porting Engineer های شرکت Valve حدود 3 ماه پیش همین شکایت رو داشتن , یعنی میگفتن که تغییر کد از DX به OpenGL کاری بس طاقت فرسا و مشکل هستش...موضوع تغییر Porting Engineer ها از Valve به EA موضوع جدیدی هستش...کاملا معلومه که شرکت Valve در کار با OpenGl اونقدر خبره نیست که در کار با Visual Studio هستش...و این یک ضعف محسوب میشه...هر چند که طرف Valve رو هم بگیرین...شرکتی که کارش با OpenGL محدود به استفاده از این SDK برای گرافیک سری های HL بوده...که در آخر هر پروژه دوباره به سمت DX بر میگشته...هر چند که توی Counter Strike و Day Of Defeat هم از OpenGL استفاده شده بود ولی با DX میتونستین Frame Rate روانتر و Smooth تری رو برای بازی داشته باشین...یک دلیل دیگه برای نشون دادن اینکه Valve در کار با چیزی غیر از پلتفرمهای Microsoft به مشکل برخورده...

پس حالا که Gabe اومده و از ساختار سخت PS3 برای بازی سازی شکایت کرده باید حق رو بهش داد...شرکتی که بیشتر کارهاش با برنامه هایی بوده که با ویندوز و 360 سازگاری کامل داشتن , الان مطمئنا براش سخت هست که سرعت ساخت بازیش رو بر روی PS3 همگام با سرعت ساخت بر روی ویندوز و 360 بکنه...در آخر هم احتمالش هست که به هنگام Port برخی کدهای بازی مشکلاتی پیش بیاد که در بازی نهایی منجر به باگهای زیادی نسبت به نسخ ویندوز و 360 بشه...

از این موضوع بگذریم میتونیم به راحتی مثال نقضی رو برای حرفهای Gabe بیاریم...همتون مجله ی بازیرایانه رو میخونین و میدونین که Media Molecule در مورد ساخت بازی برای PS3 چی گفته...اگر هم مجله رو نخوندین سری با سایت خود MM بزنین و توی آرشیوهاش دنبال مصاحبه ی E3 2007 ش بگردین...
من با حرف MM از این جهت که گفته ساخت بازی برای PS3 به شرطی که از ابتدا کدنویسی رو بر روی همین کنسول و بر اساس همین کنسول شروع کنین اصلا سخت نیست , کاملا موافقم...خواهشمندم از گفتن مزخرفاتی که در مورد خریده شدن MM توسط Sony هست و اینکه MM طرف سونی رو گرفته خودداری کنین...
کاملا واضحه که وقتی کدنویسی رو از ابتدا بر روی یک کنسول آغاز میکنی کارت خیلی راحتتر از اینه که بخوای دوباره تمامی اون کدها رو تغییر بدی و دوباره بنویسیش...
اشکال Valve هم همینجاست...شاید Gabe نمیخواسته اعتراف کنه که تیمش در برنامه نویسی بر روی Visual C++ به کمک DX خیلی خبره تر از وقتی هست که مجبورن با OpenGL کار کنن...ولی متاسفانه این موضوع چیزی هست که به حقیقت نزدیکتر هستش...

و از این نظر فکر میکنم که Gabe کار درستی نمیکنه که هر چند وقت یک بار میاد و از سختی بازی سازی بر روی PS3 شکایت میکنه...

در ضمن به نظرتون عجیب نیست که اول میاد PS3 رو میکوبه و بعد که یه کم فکر میکنه متوجه میشه که با این کارش بازار PS3 رو از دست میده و درست بعدش میاد و میگه که این چیزی که گفتم برای Orange Box صادق نیست !!! اگه برای Orange Box صادق نیست پس چرا میای میگی که...
به نظر من یکی که Goof خیلی خفنی رو توی این قسمت حرفش بروز داده !

متشکرم...Nemesis

ایشون چون تیمشون نتونسته درست بازی رو Ps3 جمع و جور کنه این حرفها رو زده در این صورت اشکال از تیم برنامه نویسی ایشونه نه سونی

در حال حاضر ایشون یکی از بهترین تیم های برنامه نویسی رو دارن! خودشون هم جزو بهترین برنامه نویسا هستن. این سونی بود که باید فکر این جاهاش رو می کرد.

چه طور خود سونی می تونه خیلی راحت برای Ps3 بازی بسازه و با سخت افزار جور کنه

سونی فقط یکی از 100 ها بازیساز دنیاست! اینکه خودش تونسته دردی رو دوا نمی کنه. چون همه ناشرا وقت و پول اضافی ندارن که صرف تحقیق درباره راه های بهینه برای برنامه نویسی PS3 بکنن. در حالی که می تونن اونطرف بدون صرف اینگونه وقت ها و پول ها سود خوبی بدست بیارن.

در ضمن فکر کنم مغز خودش بیشتر شبیه جعبس تا PS3

ایشون کی گفتن PS3 شبیه به جعبه اس؟!

آخه تو که دم به دقیقه میای سونی و میکوبی میای برا خودت نظر میدی دیگه نمیدونم چرا میای Orange Box در ps3 را لذت بخش میدونی و میگی که دارندگان ps3 از بازی لذت خواهند برد .

سرو ته حرفت هیچ ربطی به هم نداشت.
لذت بخش بودن بودن بازی مربوط میشه به گیم پلی و گرافیک و از اینجور فاکتور ها...
کوبیدن سخت افزار هم مربوط میشه تجربه بازیساز در ساخت بازی...
شاکی بودن ایشون از PS3 دلیل بر ناقص بودن بازی نیست. بلکه ایشون ممکنه به مشکلاتی برخورده باشن که فقط جنبه لقمه از پشت سر دور دادن ، داشته باشه.

اولا هیچ کس یه همچین حرفی در مورد 360 نزده و نخواهد زد: بازیسازی راحتتر ، سودآوری بالاتر

دوما فکر کنم خودتون هم الآن دارین همین کار رو می کنین. یعنی فقط می تونین حرف های بی سر و ته بزنین : حرفاش رو برای خودش نگهداره ، مغزش شبیه به جعبه است ، نتونسته بازی رو جمع و جور کنه ( در حالی که هنوز بازی رو انجام ندادین) و ...

========================

البته در این خبر هیچ موضوع قابل بحثی نبوده و نیست ، ولی چون عده ای FB ها شروع کردن به مزخرف گویی (مثل نمونه هایی که بالا گفتم) ، نتیجشون جواب هایی بوده.

در مورد این بازی های 4 بعدی هم فکر میکردم یکی از مدیران همه رو قانع کرده باشه که هدف کوتاراگی چی بوده از این حرفا. در ضمن این حرف ها از طریق ترجمه ژاپنی به انگلیسی از او نقل قول شده ، و مطمئنا طبق منبع خبر ، قسمت هایی از حرف های کوتاراگی درست نقل قول نشده...
کوتاراگی آدم کمی نیست ولی تو جهان تک هم نیست خیلی ها بودن که زحماتی خیلی بیشتری حتی از کوتاراگی برای صنعت گیم کشیدن. همین john carmack که مثلا وقتی می گه کار با ps3 سختر از بقیه کنسول هاست همه می گن از تنبلیشه کلا موتور های گرافیکی 3D و سبک FPS امروزی مدیون این شخص هستند چون ابدا کنندش ایشون بوده.
نمی دونم شما هم چه علاقه ای داری که این صحبت کوتاراگی رو همش ماسمالی کنی؟ کوتاراگی قبل از اومدن ps3 گفت که با ps3 وارد دنیای 4D می شین (هیج ترجمه اشتباهی هم در کار نبوده) این حرف رو هم برای شوخی نزد و برای تبلیغ کنسولش بود، ولی بعدش وقتی فهمید همه رسانا ها دارن این جمله رو مسخره می کنن اومد جمله خودشو تصحیح کرد و گفت منظورش چی بوده از 4D که سیاوش در یکی دیگه از تاپیکا نوشت در موردش.

GTA هم هیچ ربطی به کوتاراگی و سونی نداره.

پ.ن: صحبت های سعید هم در مورد PS3 رو که دیگه همه جا دیدیم پس بحث کردن که فایده نداره شما هر دفعه بخوای ادامه بدی.
من با حرف MM از این جهت که گفته ساخت بازی برای PS3 به شرطی که از ابتدا کدنویسی رو بر روی همین کنسول و بر اساس همین کنسول شروع کنین اصلا سخت نیست , کاملا موافقم...خواهشمندم از گفتن مزخرفاتی که در مورد خریده شدن MM توسط Sony هست و اینکه MM طرف سونی رو گرفته خودداری کنین...
کاملا واضحه که وقتی کدنویسی رو از ابتدا بر روی یک کنسول آغاز میکنی کارت خیلی راحتتر از اینه که بخوای دوباره تمامی اون کدها رو تغییر بدی و دوباره بنویسیش...
این موضوع 100% درصه ولی مشکل اینه که کلا کد نویسی برای cell به دلیل نداشتن تجربه برنامه نویسان سخت تر از کد نویسی برای cpu های معمولی هست و همین بازدهی کار رو کمی همیشه کاهش می ده. نمونشم بالا نوشتم شما حتی بازی هایی که زیر نظر خود سونی ساخته می شن و از قدرت ps3 استفاده کامل رو می برن در اکثر مواقع حتی تا 2-3 بار تاریخ انتشارشون عقب افتاده. در صورتی که بازی های مایکروسافت اکثرا به جز چند مورد در همون زمان اعلام شده عرضه شده.

کلا اکثر شرکتهایی که از سخت افزار این کنسول راضی نیستن یا در گذشته بیشتر برای پلتفورم PC بازی می ساختن یا XBOX مثل همین Valve . الان اگر نگاه کنید شرکتهایی که درگذشته برای PS2 و کلا کنسولهای سونی بازی می ساختن اصلا با سخت افزار این کنسول مشکلی ندارن البته قبول دارم که سخت افزار این کنسول پیچیده هست ولی خوب شرکتهایی که با این کنسول مشکل دارن همون طور که مهدی جان گفتن یا با کدهای Open GL آشنا نیستند یا از موتوری استفاده می کنند که برپایه DX طراحی شده .

کوتاراگی آدم کمی نیست ولی تو جهان تک هم نیست خیلی ها بودن که زحماتی خیلی بیشتری حتی از کوتاراگی برای صنعت گیم کشیدن. همین john carmack که مثلا وقتی می گه کار با ps3 سختر از بقیه کنسول هاست همه می گن از تنبلیشه کلا موتور های گرافیکی 3D و سبک FPS امروزی مدیون این شخص هستند چون ابدا کنندش ایشون بوده.
نمی دونم شما هم چه علاقه ای داری که این صحبت کوتاراگی رو همش ماسمالی کنی؟ کوتاراگی قبل از اومدن ps3 گفت که با ps3 وارد دنیای 4D می شین (هیج ترجمه اشتباهی هم در کار نبوده) این حرف رو هم برای شوخی نزد و برای تبلیغ کنسولش بود، ولی بعدش وقتی فهمیدهمه رسانا ها دارن این جمله رو مسخره می کنن اومد...

قبول دارم! ;) من به کوتاراگی حساسیت دارم! ولی آخه 4D رو که دیگه همه میدونن که.......... (بحث تکراری!)

...جمله خودشو تصحیح کرد و گفت منظورش چی بوده از 4D که سیاوش در یکی دیگه از تاپیکا نوشت در موردش.
بله! دقیقا همینه!! این درسته... منظور من هم همینی بود که آقا سیاوش؟ نوشتن...

GTA هم هیچ ربطی به کوتاراگی و سونی نداره.
GTA : خب در واقع انقلاب در gameplay این بازی در سال 2001 در نسخه 3 روی PS2 انجام شد. (خواهشا نگید خوب اگه PS2 نبود، Rockstar هم میرفت سراغ یه کنسول دیگه و یا PC. شاید اگه سخت افزار PS2 اون موقع نبود ، هیچ وقت Rockstar همچین کاری نمی کرد.)
پ.ن: صحبت های سعید هم در مورد PS3 رو که دیگه همه جا دیدیم پس بحث کردن که فایده نداره شما هر دفعه بخوای ادامه بدی.
ِدرست میگید...........................................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or