Gabe Newell به دنبال نمایش مستقیم بازی ها به مغز

A.R.A.$.H

کاربر سایت
SAONerveGear-670x376.jpg

مدیر عامل افسانه ای شرکت Valve آقای Gabe Newell اخیرا طی صحبت های خود در Google Hangouts با یک سری دانش آموز از مدارس مختلف درباره یک تکنولوژی پیشگام سخن گفته اند و اعلام کرده اند این مهم می تواند بازی ها را به یک تجربه واقعی و تاثیر گذار تبدیل کند. آقای Newell گفته اند:
یکی دیگر از بخش های تکنولوژی که توجه من را بسیار به خود جلب کرده، صحبت به طور مستقیم با ذهن مردم است و دست یابی به آن خیلی زودتر از چیزی خواهد بود که فکرش را می کرده ایم. تحقیقاتی هم اکنون در حال انجام است تا تصاویر را بتوان به صورت مستقیم به مغز مخابره کرد. اینطور نیست که فقط با خود بگویید "چقدر خوب الان من درگاه VGA به پشت جمجمه سر خود متصل می کنم" بلکه یک سری قابلیت های علمی تخیلی را هم آزاد خواهد کرد. این مسئله نیز غافلگیر کننده است که ما در چنین زمان و موقعیتی به این تکنولوژی می توانیم دست پیدا کنیم تا به اینکه بگوییم چنین چیزی در آینده بسیار دور فقط محقق خواهد شد. ساخت پایه و اساس این علم هم اکنون به پایان رسیده است که باعث می شود ما کارهایی مانند این را انجام دهیم.
جدا از بحث دستگاه های واقعیت مجازی نظیر Oculus Rift، یک وسیله که با اعصاب بدن سر و کار دارد در راه است. نظر شما درباره چنین تکنولوژی چیست؟
Dualshockers

من که امیدی بهش ندارم به نظرم نمیتونه تکنولوژی خوبی باشه حساب کردین چه مشکلاتی میتونه برای مغز به وجود بیاره ؟ به فرض که مشکلی به خودی خود به وجود نیاره وقتی باگ بیفته این وسط مغز چطور خودش ریست کنه .:d

یه چیز دیگه اگه مغز به حالت ترس در بازی به خودش شک بده یا اینکه فشار بیش از حد به مغز بیاد رگ ها پاره بشن چیکار میخواین بکنید .:|

بعدشم این تکنولوژی از گیمینگ فرا تر میره، موبایل هامون هم با مغزمون در ارتباط مستقیم خواهند داشت و حتی میشه مغر رو هم هک کرد :|:دی
همه ی اینها در نهایت بدبینیه، ولی باز هم من به شدت میترسم از اینجور تکنولوژی ها

یه زمانی خیلی قدیما هم نه سال 1995 مثلا اگه میگفتی یه روزی میرسه که رادیو تلویزیون صندوق پست ضبط صوت و هزاران وسیله دیگه همگی یکجا جمع میشن به صورت یک تخته کوچیک قابل حمل در میاد... شاید کمتر کسی باور میکرد... کمتر از 20 سال گذشت و تقریبا از هر 10 انسان یک نفر تبلت داره:d به نظر چیز نشدنی نیست ولی فکر کنید اگه همچین تکنولوژی به بازار بیاد شاید عده زیادی شدیدا معتادش بشند.... کی gta ول میکنه بیاد تو زندگی واقعی؟:d

البته به نظر می رسه این تکنولوژی به مشکلات بسیار زیادی موقع نهایی شدن مواجه بشه...چون مغز ما انسانها همگی در یک سطح نیست..و ممکن تصاویر دریافتی در بعضی ها با دیگران متفاوت باشه.

اما واقعا این تکنولوژی جای بحث بسیار داره و متاسفانه هیچ چیز بیشتری در دسترس نیست که این پروژرو توجیح کنه....مثلا مقوله گیم پلی توسط مغز قراره چیکار کنه ؟ اصلا بازی که قراره ساخت بشه در چه حدی هست ؟ ایا همه میتونن از این تکنولوژی استفاده کنن ؟ پردازش اصلی توسط مغز انجام میشه یا توسط اون وسیله ای که در سر قرار میگیره ؟

هیچ چیزه بیشتری هم در دسترس نیست که بیاد تمامو کمال این تکنولوژی رو کامل توضیح بده که قراره نهایتا این تکنولوژی چیکار میخواد بکنه..و شاید اصلا اون چیزی که ما فکر میکنیم نباشه.

آخرین ویرایش:
خوبه بالاخره بجای اینهمه پول دادن واسه LSD میتونیم شبیه سازشو داشته باشیم.
اگر بخواد کثیف کاری بشه و با سولاخ کردن جمجمه و بعد کردن سیم و اتصالات به داخل مغز باشه من نمیخوام

آخرین ویرایش:
شاید اصلا اون چیزی که ما فکر میکنیم نباشه.

دقیقا منم همینطور فکر میکنم, اگه به اینصورت که میگن باشه دورانی میشه که 90% انسان ها زندگی روزمرشونو ول کردن و به دنبال تجربه های جدید تو دنیای بازیها میگردند... دنیایی که مرگ و درد توش وجود نداشته باشه و ازادی عمل فوق العاده به انسان میده... حتی ممکنه وابستگی به یک دنیای مجازی یا کاراکتر مجازی به حدی زیاد بشه که زندگیه واقعی معناشو کامل از دست بده... این میتونه ابتدایی ترین مرحله خلق دنیاها و جهان های جدید توسط انسان باشه... کم کم داریم خدا میشیم:d

خوبه بالاخره بجای اینهمه پول دادن واسه LSD میتونیم شبیه سازشو داشته باشیم

فکر کن بازی میاد the real shiva simulator
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
من خودم شخصا به شدت مخالف این چنین تکنولوژی هایی هستم. حالا VR که هیچ، اما این چیزی که اینا دارن میگن اصلا چیز خوبی نمیتونه باشه.
مشکل اینجاست که این تکنولوژی ها یه جوری وارد زندگی ما میشن که ما نمی تونیم مخالفشون باشیم فرض کن اگه اون زمانی که موبایل معرفی شد به شما میگفتن قراره یه روزی این موبایل تمام اطلاعات زندگی روزمره،شماره حساب،کی کجا بودی، لیست تلفن، پیام ها و ... تو را تو یه سری سرور ذخیره کنه به خاطر حریم شخصی باهاش مخالفت می کردی ولی الان همه یه اسمارت فون دارن و همه جوره ازش راضین این قضیه هم فقط شروعش میتونه OR باشه و پایانش ....

مثل اینکه عمه گیب جدیدا Deus ex HR یازی کرده،عاشق دنیای بازی و Augmentation شده.
از الان دارن زمینه سازی میکنه برا تبدیل شدن به نقش اصلی تو Halflife.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or