Gabe Newell: ایده های اهالی هالیوود برای فیلم Half-Life فاجعه بار بود

Techman

کاربر سایت
gabenerdist_610.jpg

Gabe Newell: ایده های اهالی هالیوود برای فیلم Half-Life فاجعه بار بود

Gabe Newell مدیرعامل شرکت Valve در آخرین پیامی که بر روی وبسایت Nerdist podcast ارسال کرده، به صحبت از پیشنهاداتی که به وی برای ساخت فیلمِ عناوین Half-Life و Left 4 Dead شده است، پرداخت.

با ایده های اسب سواری در فیلم Half-Life ، کاملا مشخص است که چرا این شرکت هیچ علاقه ای به ساخت فیلم این بازی ها نداشته است.

Newell گفت:
"واقعا افرادی بودند که می آمدند پیش ما و یک سری پیشنهاد می دادند که: 'خب، این Half-Life 1 هستش و این هم مسول سواره نظام است و این هم یک سری زره پیشرفته از جنس کربن است که برای اسب ها در نظر گرفتیم و ... ' و ما فقط پیش خودمان فکر می کردیم که : این چه مزخرفاتی است که می گویید؟ اصلا شما تا به حال این بازی را انجام دادید؟ "

اگر بخواهیم انصاف را در مورد هالیوود رعایت کنیم بایستی برویم چنین فیلمی را ببینیم، ولی فقط به این دلیل که بفهمیم چقدر از منبع اصلی پرت است !

منبع

آخرین ویرایش:
بیا بعد ملت به این بد بخت چپ و راست فحش میدن8-|

فقط میتونم بگم درود بر شرفش نه مثل 100 تا بازی و شرکت دیگه که به خاطر یه مشت دلار همه چیز رو به F دادن!همه میگن گور باباش پول رو بچبس:|
البته خدا رو شکر 99% اون ها شکست میخورن از دم#:-s

پ.ن:خبرنگارهای اینجا تا چه ساعتی سر کارن:-/:دی از اون ها هم باید برا زحمتشون تشکر کرد:flowers:
پ.ن2:Valve: ساخت فيلم Half-Life توسط Guillermo Del Toro فوق العاده خواهد بود. الآن دل تورو اینقدر گیب رو شاکی کرده:-/

بیا بعد ملت به این بد بخت چپ و راست فحش میدن8-|

فقط میتونم بگم درود بر شرفش نه مثل 100 تا بازی و شرکت دیگه که به خاطر یه مشت دلار همه چیز رو به F دادن!همه میگن گور باباش پول رو بچبس:|
البته خدا رو شکر 99% اون ها شکست میخورن از دم#:-s

پ.ن:خبرنگارهای اینجا تا چه ساعتی سر کارن:-/:دی از اون ها هم باید برا زحمتشون تشکر کرد:flowers:
پ.ن2:Valve: ساخت فيلم Half-Life توسط Guillermo Del Toro فوق العاده خواهد بود. الآن دل تورو اینقدر گیب رو شاکی کرده:-/

اینجا BC 247 هستش:d

اصلا شما تا به حال این بازی را انجام دادید؟
دقیقا مشکل اصلی همینه که تو هالیوود کسایی که میخوان از بازیا فیلم بسازن بازی اصلیرو بازی نکردن و به خاطر همین فجایعی مثل MP تو سینما به وجود میاد
اگر بخواهیم انصاف را در مورد هالیوود رعایت کنیم بایستی برویم چنین فیلمی را ببینیم، ولی فقط به این دلیل که بفهمیم چقدر از منبع اصلی پرت است !
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کرده

ما فقط پیش خودمان فکر می کردیم که : این چه مزخرفاتی است که می گویید؟ اصلا شما تا به حال این بازی را انجام دادید؟ "

=))

خیلی باحال گفته . هالیوود رو چه به بازی :d

اسب سواری‌؟,Wtf

من بودم خجالت می‌کشیدم برم بگم بیایین اسب سواری‌ بذارین :دی
ویرایش : همین الان خبر رو چک کردم ظاهراً خود Gabe هم گفته wtf :دی

آخرین ویرایش:
چه ایده های مسخره ای واسه فیلم داشتن.
اگر این کارو بکنن می کردن احتمال ترکیدن Valve و این خپل دوست داشتنی بسیار بالا بود. :دی

تا دیروز خیکی گنده بود امروز شد خپل دوست داشتنی
من همیشه Gabe رو اینجوری و به شوخی خطاب می کنم. چون گنده هست و البته من عاشقشم. >:d<

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or