s.1 کاربر سایت Mar 6, 2013 #16 برای من که تست دومش ارور می ده می جهد بیرون حالا یا با 8 مشکل داره یا یه چی دیگه
Tommy Vercetty Remember the Name! کاربر سایت Mar 6, 2013 #17 نوشته شده توسط s.1: برای من که تست دومش ارور می ده می جهد بیرون حالا یا با 8 مشکل داره یا یه چی دیگه بیشتر... برنامه fraps یا هر برنامه دیگه که باهاش بنچ میگیری رو end task کن و بعد دوباره تست کن
نوشته شده توسط s.1: برای من که تست دومش ارور می ده می جهد بیرون حالا یا با 8 مشکل داره یا یه چی دیگه بیشتر... برنامه fraps یا هر برنامه دیگه که باهاش بنچ میگیری رو end task کن و بعد دوباره تست کن
s.1 کاربر سایت Mar 10, 2013 #19 نوشته شده توسط ROULY: برنامه fraps یا هر برنامه دیگه که باهاش بنچ میگیری رو end task کن و بعد دوباره تست کن بیشتر... درست شد اما جالبه در 7 این مشکل نیست
نوشته شده توسط ROULY: برنامه fraps یا هر برنامه دیگه که باهاش بنچ میگیری رو end task کن و بعد دوباره تست کن بیشتر... درست شد اما جالبه در 7 این مشکل نیست
Jet کاربر سایت Sep 26, 2013 #22 نبینم تاپیک خوابیده باشه Asus GTX 770 DC 2 - OC آخرین ویرایش: Sep 28, 2013