Fusible فاش کرد که Activision دامین Black Ops 2 را ثبت کرده !!!

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

treyarch-wont-rule-out-call-of-duty-black-ops-2.jpg
call-of-duty-black-ops2.jpg

به نقل از گزارش Fusible کمپانی Activision Blizzard دامنه ی blackops2.com را به نام خود ثبت کرده که البته موجی از ثبت دامنه ها که تا
Modern Warfare 6 و Black Ops 6 نیز .....این دامنه( blackops2.com ) یک سال پیش ثبت شده ولی خبرش امروز در فضای مجازی پیچیده ....
حال سوال اینجاست که آیا به زودی شاهد Black Ops 2 خواهیم بود و آیا Treyarch دنباله بازی Black Ops را که سال 2010 منتشر شد
را خواهد ساخت ؟ و آیا Treyarch تا آخرین سری برای ساخت Black Ops حضور خواهد داشت ؟
شاید هم این فقط یک عمل از سوی Activision Blizzard برای محفوظ نگه دامین های بازی و حفاظت از IP و برند خود میباشد ؟
بنابراین فعلا زیاد هیجان زده نشوید تا خبرهای بیشتری منتشر شود .

منبع

موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
همون Black ops ام که خبرش اومد همه اومدن از Call و Acti بد گفتن و اینکه اصلا Treyarch ام شد بازیساز؟ بعد که اومد دیدیم چطور ترکوند رسما!

من از کال بد نگفتم فقط گفتم اگه اسمشو بزارن iron wolf خیلی بهتره تا bo2.اتفاقا من نظرم اینه که black ops خیلی بهتر از مدرن وارفر بود از همه لحاظ بغیر از مولتی.

6 تا کمه تا bo 20 هم جا داره
از چاه نفت بیشتر درمیاره
گفته بقیه رو هم ثبت کنیم که دیگه واسه سال های بعد دوباره به زحمت نیفتیم. اینقدر ها هم اینا حریص نیستن واسه هر سری 6 تا کافیه. بیشتر از این ممکنه به کیفیت بازی صدمه بخوره تا اون موقع هم خدا بزرگه اگه جا داشت یه اسم جدید میزنن و یه 6 تای دیگه. مهم کیفیت بازیه که هر شماره داره بهتر از قبل می شه
دسته اکتیویژن و بابی کوکتل درد نکنه. صنعت بازی رو دارن اینا جلو می برن

LOL
گفته بقیه رو هم ثبت کنیم که دیگه واسه سال های بعد دوباره به زحمت نیفتیم. اینقدر ها هم اینا حریص نیستن واسه هر سری 6 تا کافیه. بیشتر از این ممکنه به کیفیت بازی صدمه بخوره تا اون موقع هم خدا بزرگه اگه شد یه اسم جدید میزنیم و یه 6 تای دیگه. جای هیچ گونه نگرانی نیست
JOB FOR MONEY
پول پرستای کثیفی هستن اینا :d

من از کال بد نگفتم فقط گفتم اگه اسمشو بزارن iron wolf خیلی بهتره تا bo2.اتفاقا من نظرم اینه که black ops خیلی بهتر از مدرن وارفر بود از همه لحاظ بغیر از مولتی.

خسته نباشی , CoD و آنلاینش دیگه , بعد شما میگی از همه لحاظ به جز مولتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or