من قبلا رو 3.90 امتحان کردم جواب نمیده فریمورتو آپدیت کن...آقا من این پلاگین رو نصب کردم ولی هر چی دکمه های + - رو نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیفته . در ضمن من با کابل کامپوننت به تلویزیون معمولی وصلش کردم و میخوام با این برنامه بازیها رو روی تلویزیون معمولی اجرا کنم .فریمور کنسولم هم 3.90 هستش .
من قبلا رو 3.90 امتحان کردم جواب نمیده فریمورتو آپدیت کن...
اون برنامه جاوا هم به احتمال زیاد اجرا میشه(بیشتر برنامه های جدید رویه فریمور قدیمی اجرا نمیشه ولی برعکسش کار میکنه)مرسی ساسان جان مشکل اینجاست که میخوام برنامه اجرای برنامه های جاوا رو روی کنسولم داشته باشم و فکر کنم اگه اپ کنم دیگه اون برنامه اجرا نشه . راستی این برنامه با فریمور 5 اجرا میشه یا نه ؟
من که این پلاگینو رو 5.00 اجرا کردم جواب داداون برنامه جاوا هم به احتمال زیاد اجرا میشه(بیشتر برنامه های جدید رویه فریمور قدیمی اجرا نمیشه ولی برعکسش کار میکنه)
هنوز برای فریمور 5 این پلاگین نیومده (ولی بازم میتونی امتحان کنی یا اینکه 4.01 نصب کنی)
الان یه تست میکنم بهت میگم
من که این پلاگینو رو 5.00 اجرا کردم جواب داد
خب سایز psp 480X272 دیگه میاد رو TV بزرگ میشه کیفیت میاد پایینآقا چقدر کیفیتش بده روی تلویزیون
سلام،من کابل AV گرفته ام چه کار کنم که بر روی تلویزیون معمولی هم جواب بده.
تلویزیون ما SONY هست اما از نوع قدیمیش که هیچ فیشی غیر از آنتن نداره
این کابل هم 5 فیشه هست
فریمور دستگاه من 5.00 M33 هست
لطفا" مرا راهنمایی کنید!!
اینارو رو انجام بده شاید درست شد:ساسان جان من تا دلت بخواد امتحان کردم. ,ولی نشد
ورژن دستگاه 5.
مدل تلویزیون هم سونی WEGA