Fumito Ueda : به ساختن بازی های First Person علاقه دارم

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
uedaa.jpg

سلام
وقتی مردم درباره تجربیاتشون از بازی های ساخته Faumito Ueda صحبت می کنند ، در خلال صحبت های آنان میتوان از قلعه ها در ICO شنید یا از شکست دادن غول های بسیار بزرگ در زمین ها و دشت هایی با وسعت زیاد در Shadow of Colossus و یا از دیدن تریلر های بازی در حال ساخت او یعنی The Last Guardian شنید .
او همواره بازی هایی ساخته است که با احساس مردم در هم امیخته است ، ولی نکته اینجاست که خود او به چه سبک از بازی ها وابستگی دارد ؟ !
Half Life 2 ، بله این را Ueda در مصاحبه ای در خلال برگزاری Tokyo Game Show بر زبان اورد .
او در مصاحبه ای گفت که یک فن بزرگ بازی ساخته Valve یعنی Half Life 2 است .
او همچنین در پایان گفت که به ساختن بازی های First Person خاصی دارد . تمام ساخته های Ueda تا به این لحظه سبکی Third Person داشته اند و خواهند داشت .
آیا بازی از او در سبک FPS خواهیم دید ؟
Source

آخرین ویرایش:
مطمئنم اگه توی این ژانر هم بیاد می تونه موفق عمل کنه و تغییرات زیادی رو در این ژانر ایجاد کنه.کلا بازی هاش نسبت به بقیه متفاوت هست و نمونش سخت پیدا میشه

تمام ساخته های Ueda تا به این لحظه سبکی Third Person داشته اند و خواهند داشت .
و شدیداً ماجرائی/پازل. یه چیزی مثل همون HL2. همشون عالی هستن :p.
کوجیما و Ueda حتما باید یه FPS بسازن تو این نسل. کوجیما که یاورش استاده :دی.

خدا کنه نسازه!بازی هایی که تا الان ساخته خیلی باحالند! (کلا همین غول و شمشیر و ... عشق دیگه ای میده!)از این بازی ها کم پیدا میشه ولی fps ماشاالله پره :biggrin1:

یکی از سازنده هایی هست که من صمیم قلب دوسش دارم
و به نظرم اونقدر حرفهای هست که الکی بازی نسازه حتما tps-fps هر کدوم رو بسازه بازی خدایی در میاد
بازی جدیدش که نیومده تو کفیم:biggrin1:

آره منم موافقم... اما اگه ایده ش ناب باشه چرا که نه؟

همیشه ایده هاش نابه!ولی خوب بازی تو این سبکا کمه ولی تو سبک fps زیاده!!!
البته اگر بسازه ما ازش حمایت میکنیم و ... ولی خوب همین بازی ها تو سبک sotc و TLG خیلی بیشتر می چسبه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or