FUEL | PC

15p3hmp.jpg

نام بازی : FUEL
شرکت سازنده : Asobo Studio
شرکت پخش کننده : Codemasters
ژانر : Racing, Action
تاریخ عرضه : TBA 2009

Fuel بازی به سبک Racing جدید CM به بازی کنندگان تجربه جدید بازی در محیطی بزرگتر از 14000 کیلومتر مربع را می دهد. Fuel علاوه بر اینکه به بازی کنندگان اجازه می دهد تا از هر مسیری که می خواهند به هدف برسند ، آن ها را با حرکت نمایشی ، پرش های دلهره آور و کشنده با هر وسیله دو یا چهار چرخه سرگرم می سازد.
Fuel شما را به دنیایی می برد که سرشار از هیجان می باشد. اینجا قیمت نفت سرسام آور است و یک سری معتاد برای درآوردن پول دیوانه بازی های خود را به خرابه های کنار شهر می برند. چرخ های وسایل نقلیه ای خرابه ی خود را به ماشین های یکدیگر فرو می کنند. بردن یعنی نفت ، یعنی مسابقه در سواحل سونامی زده خراب و خرابه های نوادا، کوه های برفی ، Grand Canyon ، جنگل های وحشی و ...
ذخایر نفتی منتظر شماند...

دوست عزیز به نظر نمیاد مشکل از کرک باشه چون من کرک درست بازی رو هم ریختم ولی درست نشد!مشکل یه چیز دیگه هست که مشخص نیست

اره منم چند تا کرک دانلود کردم اما مشکل بر طرف نشد
حالا باید چیکار کنیم این بازی رو چطور میشه بازش کرد(((((این هم شد شانس اخه:(:())))

خب - این بازی زیبا رو هم تموم کردم. (البته 3 تا از 260 تا مسابقشو نتونستم برنده بشم (خیلی سخت بود))

آخرین نکات بازی :

1- سرعت سریعترین خودروی بازی = 340 کیلومتر بر ساعت
2- طولانیترین مسیر مسابقه ای بازی حدود یک ساعت برای من طول کشید !!! (آخرین Challenge بزرگترین نقشه ی بازی)
3- یکی از خودروهای جالب بازی هاورکرافت می باشد که با اون می تونید روی آب هم رانندگی کنید.
4- بازی کلا دارای 72 وسیله ی نقلیه می باشد.
5- بهتره که از همون ابتدا در قسمت تنظیمات واحد مایل رو به کیلومتر تغییر بدید تا حساب کار دستتون بیاد !

اونایی که مشکل Save دارند این مطلب رو بخونند شاید مشکلشون حل شد : (به قسمتهای پررنگتر توجه کنید)

Sometimes you might encounter a ‘Save Failed’ error whenever you try to save progress. You can get rid of this error by repeatedly pressing the save button and the game will display “Save Successful’ message. However when you try to load the savegame, you’ll notice that your progress is lost and you’ll have to start over from scratch. I don’t know if this will work for you but here is how I got it sorted. I was running Kaspersky Anti Virus in the background and when I ran the game with real time protection paused, saves seemed to work fine. Try doing the same for your security software – worth a try.

Enable VSync in Fuel to avoid save game problems

To enable VSync for fuel try the following:

Download the latest version of RivaTuner.
Use RivaTuner’s d3doverrider to force VSync (d3doverrider is the utlity with DirectX logo – hover mouse pointer over it and the tooltip will show).

البته یه نفر هم گفته که Game for Windows رو دوباره نصب کرده و بازی رو هم دوباره نصب کرده و مشکل Save حل شده.

این هم چند تا Unlock Code برای بازی که یه ماشین و چند تا رنگ و لباس آزاد میکنه :
--------------------------
18041851
48992519
20061977
91031985
17121973
18021974
------------
محمد اینکه گفته چند بار دکمه سیو رو بزنید کجا رو می گه؟ماله من یه نوشته میاد که پروفایلی پیدا نکردم.می خواید یدونه بسازید که می زنم بله بعد می زنه اتو سیو Disabled و بعد میره تو بازی سیو هم خاموشه.
این برنامه رو هم گرفتم ولی اصلا مشخص نیست چیکار باید کرد.یه جاش یه قسمت مربوط به وی سینک در دایرکت ایکس داشت که اون Always on کردم.هیچی نشد!عکسش رو هم اگه نفهمیدی بزارم

محمد اینکه گفته چند بار دکمه سیو رو بزنید کجا رو می گه؟ماله من یه نوشته میاد که پروفایلی پیدا نکردم.می خواید یدونه بسازید که می زنم بله بعد می زنه اتو سیو Disabled و بعد میره تو بازی سیو هم خاموشه.
این برنامه رو هم گرفتم ولی اصلا مشخص نیست چیکار باید کرد.یه جاش یه قسمت مربوط به وی سینک در دایرکت ایکس داشت که اون Always on کردم.هیچی نشد!عکسش رو هم اگه نفهمیدی بزارم
داخل برنامه ی RivaTuner در همون قسمت Main و در زیرمجموعه ی Driver settings روی اون مثلث کنار Customize که کلیک کنی چند تا شکلک برات میاد. هم روی شکلک DirectX و هم روی شکلک OpenGL کلیک کن و برای هر دوتاشون تو قسمت VSync برای اولی گزینه ی Always On وبرای دومی گزینه ی On by default رو انتخاب کن. ببین با اینکار تغییری ایجاد میشه ؟

اگر کارت با این برنامه راه نیفتاد . دو تا نرم افزار دیگه هم هستند که قسمتی برای VSync دارند. برای هر کدوم از اونها قسمت VSync رو پیدا کن و اونو On کن.

http://www.nhancer.com/?dat=downloads

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/aTuner.shtml

در ضمن توی یک فروم یه نفر این مشکلو داشت با این کرک مشکلش حل شد. حالا شما هم یه امتحانی بکن . ضرر نداره :

http://hotfile.com/dl/7904418/da2698d/FUEL-CRACK.ONLY-Razor1911.rar.html

آخرین ویرایش:
داخل برنامه ی RivaTuner در همون قسمت Main و در زیرمجموعه ی Driver settings روی اون مثلث کنار Customize که کلیک کنی چند تا شکلک برات میاد. هم روی شکلک DirectX و هم روی شکلک OpenGL کلیک کن و برای هر دوتاشون تو قسمت VSync برای اولی گزینه ی Always On وبرای دومی گزینه ی On by default رو انتخاب کن. ببین با اینکار تغییری ایجاد میشه ؟

اگر کارت با این برنامه راه نیفتاد . دو تا نرم افزار دیگه هم هستند که قسمتی برای VSync دارند. برای هر کدوم از اونها قسمت VSync رو پیدا کن و اونو On کن.

http://www.nhancer.com/?dat=downloads

http://www.softpedia.com/get/Tweak/V...k/aTuner.shtml

در ضمن توی یک فروم یه نفر این مشکلو داشت با این کرک مشکلش حل شد. حالا شما هم یه امتحانی بکن . ضرر نداره :

http://hotfile.com/dl/7904418/da2698...r1911.rar.html

من که خیلی با بازیش حال کردم
خیلی قشنگ طراحیش کردن

ولی عجب مشکل مزخرفی داره
هنوزم این مشکل سیو حل نشده!؟
(من تمام پستها رو خوندم و عینا مشکل برادر qqqqq رو دارم، و همچنان دکمه ای سیو غیرفعاله؛ کرک ریزور)

دوستان هم هم همین مشکلو داشتم که windows live اجرا نمی شد و save هم نمی شد اما با این کرک مشکلم حل شد حجمش حدود 2.6 مگابایته
http://www.filefactory.com/file/ahd3b3a/n/fuel_Razor1911_rar
البته وقتب دانلود کردین توش دوتا پوشه هست که باید محتویات هر دوتاشو بریزین توی پوشه بازی وقتی وارد بازی می شید window lives اجرا می شه:biggrin1:

دوستان هم هم همین مشکلو داشتم که windows live اجرا نمی شد و save هم نمی شد اما با این کرک مشکلم حل شد حجمش حدود 2.6 مگابایته
http://www.filefactory.com/file/ahd3..._Razor1911_rar
البته وقتب دانلود کردین توش دوتا پوشه هست که باید محتویات هر دوتاشو بریزین توی پوشه بازی وقتی وارد بازی می شید window lives اجرا می شه
برادر دستت طلا یه پست دادی اونم شاهکار:biggrin1:
مشکل همین فایل exe اصلی بازی بود که این گروه احمق بوی استیم توی دی وی دی هاش نزاشته بود.

دستت طلا عزیز
درست شد لایو اجرا شد ولی الان از من سریال بازی رو میخاد!
حالا چه کنم!؟
سریال بازیها رو از کجا میتونم گیر بیارم
دوست عزیز شما باید یه پروفایل آفلاین درست کنی مطمئنا آنلاین درست کردی که سریال خواسته
امیدوارم این همه مسخره بازی ارزشش رو داشته باشه

برو بکس من بازی رو گرفتم سیستمم اینه
CPU:AMD 4200
VGA: 9600 GSO 768
Ram 1 gig bass 800
(فکر کنم رم یکم پایینه باید یه 1 گیگ هم بگیرم)
وقتی می رم توی بازی بازی که شورع می شه یه جوری بازی تیک میز نه محیط اطراف هم دیر لود می شن (بعضی اوقات مقل این که رو هوا داری رانندگی میکنی)
بعضی اوقات هم که مثل عکس زیر می شه چی کار کنم دوستان درست بشه؟(نا گفته نماند ویندوزم Xp SP3 )

mohfj8ptb7k1d9ohh6hs.jpg

تنظیمات حتی روی lowهم همینجوره
ورژن درایور کارت گرافیکمم 186.18

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما باید یه پروفایل آفلاین درست کنی مطمئنا آنلاین درست کردی که سریال خواسته
امیدوارم این همه مسخره بازی ارزشش رو داشته باشه

هر کاری کردم نشد
بازم سریال میخاد

@پست بالایی
ولی بنده هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم
اصلا چیزی به اسم لود پیچ من نمیبینم
از هر منطقه ای به منطقه ای دیگه ای هم که میرم هیچ اتفاقی نمیفته

شما آخرین درایور (190.62) رو بگیر , شاید درست شد.

البته گرافیکتم زیاد خوب نیست. ولی بد نیست یک گیگ رمو اضافه کنی. دیگه امروزه تو خیلی از بازیها 2 گیگ رم نیازه.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم اشکال از سیستم باشه چون من با این سیستم بازی به راحتی و بدون هیچ لگی بازی می کنم
CPU:E2180 2.00 GHz
VGA:8600 gt 512
ram:1gig
ورژن درایور کارت گرافیکم هم 181.20

آخرین ویرایش:
برو بکس من بازی رو گرفتم سیستمم اینه
CPU:AMD 4200
VGA: 9600 GSO 768
Ram 1 gig bass 800
(فکر کنم رم یکم پایینه باید یه 1 گیگ هم بگیرم)
وقتی می رم توی بازی بازی که شورع می شه یه جوری بازی تیک میز نه محیط اطراف هم دیر لود می شن (بعضی اوقات مقل این که رو هوا داری رانندگی میکنی)
بعضی اوقات هم که مثل عکس زیر می شه چی کار کنم دوستان درست بشه؟(نا گفته نماند ویندوزم Xp SP3 )

تنظیمات حتی روی lowهم همینجوره

برای منم تو GTA همچین مشکلی وجود داشت که با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک و Directx و physics درست شد!!
البته خیلی وقت پیش تو یه بازی دیگه که اسمش یادم نیست هم چنین مشکلی داشتم که با اجرا کردن تو یه ویندوز دیگه (ویستا) حل شد!!

هر کاری کردم نشد
بازم سریال میخاد
برادر بازی رو پاک کن از دوباره نصب کن.آخه خیلی غیر طبیعیه!غیر از ساختن پروفایل آنلاین شما باید راحت آفلاین یه پرو بسازی!

اقا 2 روزه دارم تو گوگل دنبال اخرين كرك اين بازي ميگردم و هنوزم پيدا نكردم
اگر يه كسي مردونگي كنه كركي كه اين بازي باهاش كار ميكنه رو بزاره خيلييي خوب ميشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or