FUEL | PC

15p3hmp.jpg

نام بازی : FUEL
شرکت سازنده : Asobo Studio
شرکت پخش کننده : Codemasters
ژانر : Racing, Action
تاریخ عرضه : TBA 2009

Fuel بازی به سبک Racing جدید CM به بازی کنندگان تجربه جدید بازی در محیطی بزرگتر از 14000 کیلومتر مربع را می دهد. Fuel علاوه بر اینکه به بازی کنندگان اجازه می دهد تا از هر مسیری که می خواهند به هدف برسند ، آن ها را با حرکت نمایشی ، پرش های دلهره آور و کشنده با هر وسیله دو یا چهار چرخه سرگرم می سازد.
Fuel شما را به دنیایی می برد که سرشار از هیجان می باشد. اینجا قیمت نفت سرسام آور است و یک سری معتاد برای درآوردن پول دیوانه بازی های خود را به خرابه های کنار شهر می برند. چرخ های وسایل نقلیه ای خرابه ی خود را به ماشین های یکدیگر فرو می کنند. بردن یعنی نفت ، یعنی مسابقه در سواحل سونامی زده خراب و خرابه های نوادا، کوه های برفی ، Grand Canyon ، جنگل های وحشی و ...
ذخایر نفتی منتظر شماند...

منم هر چی تلاش کردم حتی با کرک ریزور لایو بالا نیومد.کسی راه حلی نداره؟
استریت فایتر خیلی راحت لایو روش اجرا میشه
کسی نیست یه نطقی به ما کنه؟مال من از این بوی استیم ها هست.

عجب بازیه باحالیه. من که خیلی خوشم اومد. انواع و اقسام وسایل نقلیه با ظواهر عجیب.
کنترل بازی هم خیلی خوب تنظیم شده. گرافیک بازی هم هر چی بگم کم گفتم. چرخش شب و روز هم که خیلی زیبا کار شده ( رانندگی هنگام طلوع و غروب خورشید یه حس دیگه ای داره)
نقشه ی بازی هم که خیلی پهناوره. می دونستم که Codemaster بازی Racing بد تو کارش نیست.

عجب بازیه باحالیه. من که خیلی خوشم اومد. انواع و اقسام وسایل نقلیه با ظواهر عجیب.
کنترل بازی هم خیلی خوب تنظیم شده. گرافیک بازی هم هر چی بگم کم گفتم. چرخش شب و روز هم که خیلی زیبا کار شده ( رانندگی هنگام طلوع و غروب خورشید یه حس دیگه ای داره)
نقشه ی بازی هم که خیلی پهناوره. می دونستم که Codemaster بازی Racing بد تو کارش نیست.
شما روی چه ویندوزی بازی رو اجرا کردی؟
سیو می شه؟

نگاه کن
واسه منم ارور میده از همون اول و میگه سیو فیلد ولی وقتی چندبار میزنم 8-9 بار سیو میشه و دفعه بعد که میام تو بازی لد میکنه و مشکلی نداره و الان من تقریبا 65% مپش رو باز کردم صحرای پایین نقشه خیلی شبیه بازی موتور استورم هست
و یه موتورایی هم خریدم که خیلی خفن از کوه میرن بالا :laughing:

نگاه کن
واسه منم ارور میده از همون اول و میگه سیو فیلد ولی وقتی چندبار میزنم 8-9 بار سیو میشه و دفعه بعد که میام تو بازی لد میکنه و مشکلی نداره و الان من تقریبا 65% مپش رو باز کردم صحرای پایین نقشه خیلی شبیه بازی موتور استورم هست
و یه موتورایی هم خریدم که خیلی خفن از کوه میرن بالا
یعنی مال شما هم اصلا ویندوز لایو روی بازی اجرا نمی شه! و بدون اون بازی رو سیو می کنی؟
بعد عر دفعه که بخوای بری توی بازی باید همین 7-8 بار رو انجام بدی؟

یعنی مال شما هم اصلا ویندوز لایو روی بازی اجرا نمی شه! و بدون اون بازی رو سیو می کنی؟
بعد عر دفعه که بخوای بری توی بازی باید همین 7-8 بار رو انجام بدی؟

بدون اجرای ویندوز لایو که اصلا پروفایل سازی در بازی امکان پذیر نیست
من از کرک رازور استفاده میکنم و ویندوز لایو هم اجرا میشه ;)
دوست من موقع لد کردن ارور نمیده
فقط موقع سیو کردن ارور میده و با چندبار زدن سیو میکنه !;):cool:

بدون اجرای ویندوز لایو که اصلا پروفایل سازی در بازی امکان پذیر نیست
من از کرک رازور استفاده میکنم و ویندوز لایو هم اجرا میشه
دوست من موقع لد کردن ارور نمیده
فقط موقع سیو کردن ارور میده و با چندبار زدن سیو میکنه !
مشکل من اینه که وقتی وارد بازی می شم اصلا اون صدایی که باهاش یه دکمه زیر تصویر به نام هوم میاد شنیده نمی شه!گرفتی؟
اصلا ویندوز لایو مثل گیرز آف وار توی بازی اجرا نمی شه که من پروفایل بسازم.
شما روی چه ویندوزی تست کردی؟

مشکل من اینه که وقتی وارد بازی می شم اصلا اون صدایی که باهاش یه دکمه زیر تصویر به نام هوم میاد شنیده نمی شه!گرفتی؟
اصلا ویندوز لایو مثل گیرز آف وار توی بازی اجرا نمی شه که من پروفایل بسازم.
شما روی چه ویندوزی تست کردی؟

من SP2 Xp دارم
این مشکل تو دلیلش واضحه
من 2-3 نو کرک دارم واسه فوئل
یکی از کرکها که ریختم دقیقا مثل تو میشد و ویندوز لایو اجرا نمیشد
تو بازی رو از دوباره نصب کن و کرک رازور بربز درست شه :love:;)

شما روی چه ویندوزی بازی رو اجرا کردی؟
سیو می شه؟

ویندوز من XP SP3 هستش و Live رو هم چند سال پیش نصب کردم رو ویندوز و آپدیتش کردم و لایو هم برای این جور بازیها حتما باید اجرا بشه.

من SP2 Xp دارم
این مشکل تو دلیلش واضحه
من 2-3 نو کرک دارم واسه فوئل
یکی از کرکها که ریختم دقیقا مثل تو میشد و ویندوز لایو اجرا نمیشد
تو بازی رو از دوباره نصب کن و کرک رازور بربز درست شه
من کرک ریزور رو ریختم و هم روی سرویس پک 2 و هم روی 7 امتحان کردم نیومد!
حالا نمی دونم شاید از نسخه لایو باشه و باید یه دونه جدیدش رو بگیرم ولی فکر کنم لایو رو از روی خود دی وی دی های بازی نصب کردم.

چند تا نکته از بازی :

- بازی دارای یک نقشه ی بزرگ کلی است که این نقشه به چند نقشه ی کوچیک تقسیم میشه.
- هر نقشه دارای دو نوع مسابقه ی Career و Challenge هست.
- مسابقات Challenge در واقع تنها برای بدست آوردن Fuel یا پول انجام میشه تا به وسیله ی اون Fuel ها بتونیم ماشینهای جدید رو خریداری کنیم.
- مسابقات Career هم در واقع پیشبرنده ی بازیه و نقشه ها و ماشین های جدید رو Unlock می کنه.
- در هر نقشه مکانهایی به نام Vista Point علامتگزاری شده که با رفتن به اون مکانها که عموما در بلندی قرار دارند می شود نمای محیط اطراف را زیر نظر گرفت.
- علامت هایی با حروف H در هر نقشه وجود دارند که از طریق آنها می توان با کمک هلیکوپتر مسیر را به سرعت طی کرد (البته نه در هنگام مسابقه)
- مکانهایی هم وجود داره که با رفتن به آن مکانها تعدادی از نقوش برای ماشینها آزاد میشه.
- تعدادی اتومبیل متفاوت نیز در هر نقشه وجود دارند که با پیدا کردن آنها و زدن اتومبیل خود به آن اتومبیل باعث آزاد شدن Challenge ها و اتومبیلها و نقوش بیشتری می شوید.
- در بعضی از مسابقات بیش از یک نوع اتومبیل برای مسابقه وجود دارد که بعضی از آنها باید ابتدا خریداری شوند.
- در بعضی از مسیرها می شود از میانبر استفاده کرد. در واقع با خارج شدن از مسیر اصلی و عبور از مسیرهای پستی و بلندی دار تا حد زیادی از حریفان پیشی گرفت. (که البته لذت دوچندانی دارد)
- سیستم GPS یا مسیریابی بازی هم به بهترین شکل ممکن طراحی شده طوری که با وجود Open World بودن بازی , امکان گم شدن و یا گم کردن مسیر مسابقه غیر ممکن است. بدین صورت که با زدن کلید Enter فلش هایی از پست سر اتومبیل آمده و تا حدود 30 متر از ادامه ی مسیر را نشان داده و سپس نا پدید می شوند و با جلو رفتن اتومبیل این چرخش ادامه پیدا می کند تا زمانی که به خط پایان برسید. البته خط پایان نیز به وسیله ی یک خط عمودی رنگی در افق پدیدار می شود که در واقع شما را به میانبر زدن ترغیب می کند , چون در واقع آن خط , نقطه ی مقصد است و چه راهی سریعتر از خط مستقیم ؟
- اگر برای برنده شدن در یک مسابقه به مشکل برخوردید از اتومبیل های دیگه استفاده کنید که کاملا چاره ساز است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or