FUEL | PC

15p3hmp.jpg

نام بازی : FUEL
شرکت سازنده : Asobo Studio
شرکت پخش کننده : Codemasters
ژانر : Racing, Action
تاریخ عرضه : TBA 2009

Fuel بازی به سبک Racing جدید CM به بازی کنندگان تجربه جدید بازی در محیطی بزرگتر از 14000 کیلومتر مربع را می دهد. Fuel علاوه بر اینکه به بازی کنندگان اجازه می دهد تا از هر مسیری که می خواهند به هدف برسند ، آن ها را با حرکت نمایشی ، پرش های دلهره آور و کشنده با هر وسیله دو یا چهار چرخه سرگرم می سازد.
Fuel شما را به دنیایی می برد که سرشار از هیجان می باشد. اینجا قیمت نفت سرسام آور است و یک سری معتاد برای درآوردن پول دیوانه بازی های خود را به خرابه های کنار شهر می برند. چرخ های وسایل نقلیه ای خرابه ی خود را به ماشین های یکدیگر فرو می کنند. بردن یعنی نفت ، یعنی مسابقه در سواحل سونامی زده خراب و خرابه های نوادا، کوه های برفی ، Grand Canyon ، جنگل های وحشی و ...
ذخایر نفتی منتظر شماند...

آیا مثل GRID و DiRT گیم پلی سخت و اعصاب خردکنی داره یا گیم پلیش با ماشین بازی های قبلی CodeMasters متفاوته؟
Gird و DiRT گیم پلی شبیه سازی دارن و آرکید نیستن که آسون باشن.
این Fuel کلا با این که مثلا آرکید مانند هست کنترل کاملا تو اعصابی داره + دوربین بسیار رو اعصاب + open world بودن که اصلا به درد این بازی نمیخوره.

مشکل در fuel

من توی بازی میرم توی بازی محیط اطرافم غیب میشه و ظاهر میشه. یکی بگه باید چه کار کنم. :(

مشخصات سیستم:
CPU: Athlon64 3200+ , 2.0GHz
Video: GeForce 8600 GTS
Memory: 2GB

من توی بازی میرم توی بازی محیط اطرافم غیب میشه و ظاهر میشه. یکی بگه باید چه کار کنم. :(

مشخصات سیستم:
CPU: Athlon64 3200+ , 2.0GHz
Video: GeForce 8600 GTS
Memory: 2GB

ممکنه از تنظیمات کارت گرافیکتون باشه. مال من که ATi هست، پس تنظیماتشم مثل 360 ته و مثل اون اجرا می کنه. البته بازی بعضی موقع ها دیر اشیاء رو رندر می کنه ولی ندیدم محیط رو دیر رندر کنه!! که تو 360 هم همین مشکل هست. البته نمی شه گفت مشکل.
برو تو تنظیمات Advanced کار گرافیکت تو کنترل پنل و AF کارتت رو بالا ببر ببین درست می شه؟ اگه ATI بود خیلی راحت می تونستی بالا ببری چون تغییرات تصویر رو بعد اعمال تغییرات نشون می ده. ولی انویدیا باید دوباره بری تو بازی تا تغییرات رو ببینی. حالا نمی گم کارتت بده منظورم تفاوت تنظیماتشون بود. کارتت خیلی قوی هست و هیچ مشکلی نباید تو اجرای بازی داشته باشه.

اول سلام....

دوستان من یه مشکلی با این بازی دارم وقتی توی game setup تنظیماتو بالا بردم بعد که رفتم توی بازی و اومدم بیرون دیدم به جز رزولوشن ،تکسچر کوالیتی،وتمام گزینه های توی advanced بقیه گزینه ها روی حالت پیش فرض برگشته((یعنی پایین اومده)) هر چی هم بالا میبرم دوباره پایین میاد مثل aa، تکسچر *****

دستت درد نکنه ولی منظورت از AF چیه ؟؟؟ :confused:
املای دقیقشو نمی دونم ولی اینه: Anistropic ******ing که هرچی بیشتر باشه که تا 16X راه داره، تا نمای دورتری رو می تونی تکسچرهای باکییت ببینی. اگه این اپشن کم باشه تا چند متر جلوترت به بعد تکسچرها بی کیفیت می شن. البته شاید مشکلت مربوط به این نباشه. می گم چون کارتم انویدیا نیست نمی تونم تست کنم ببینم مشکلت از کجاست.

اول سلام....

دوستان من یه مشکلی با این بازی دارم وقتی توی game setup تنظیماتو بالا بردم بعد که رفتم توی بازی و اومدم بیرون دیدم به جز رزولوشن ،تکسچر کوالیتی،وتمام گزینه های توی advanced بقیه گزینه ها روی حالت پیش فرض برگشته((یعنی پایین اومده)) هر چی هم بالا میبرم دوباره پایین میاد مثل aa، تکسچر *****

برادران عزیز کمکی به من هم بکنید بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or