Fuel عظیم ترین بازی تاریخ !!!

koorosh

کاربر سایت
سلام

fuela3.jpg

امروز رکورد بازی Fuel در Guinness World Records به عنوان بازیی که بزرگ ترین محیط قابل دست رس را در اختیار بازی باز میگزارد ثبت گردید !!
این بازی open world شامل 5,560 مایل از خاک امریکا میگردد که مساحتی نزدیک به به کشور Trinidad & Tobago و همین طور بزرگ تر از Hong Kong، Singapore، St Lucia، و Isle of Man به صورت کلی (مساحت همشون با هم) است.
Phil Wright تهیه کننده ی بازی میگه: "ما میدونستیم Fuel قراره بازی بزرگی بشه ولی تایید رسمی Guinness World Records (مبنی بر داشتن بزرگ ترین محیط) ایمان ما رو در مورد بازی تصدیق کرد !!"
Fuel در تاریخ 5 June به صورت رسمی عرضه میشه !!
در ضمن در راستای این موفیقت بدست اومده امروز یک ترلیر که در سایت www.fuel-game.com قرار گرفته برای توضیح بیشتر در مورد مشخصه های گیپلی بازی با حضور David Dedeine و Sebastian Wloch دو تن از موسسان استودیوی Asobo منتشر شده...
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
!!!

اگر تیتر از نوع تیتر های حرفه ای و بازی با کلمات نیست باید بعرضتون برسونم که:معمولا لفظ عظمت و بزرگی رو برای ارزشمند بودن چیزی به کار میبرند.بزرگ بودن مخیط دلیل بر عظمت بازی حتی توی یه سبک خاص هم نمیشه چه برسه که بخواد عظیم ترین بازی دنیا به حساب بیاد.البته امیدوارم که این بازی بتونه با دموی GT رقابت خوبی داشته باشه!

اگر تیتر از نوع تیتر های حرفه ای و بازی با کلمات نیست باید بعرضتون برسونم که:معمولا لفظ عظمت و بزرگی رو برای ارزشمند بودن چیزی به کار میبرند.بزرگ بودن مخیط دلیل بر عظمت بازی حتی توی یه سبک خاص هم نمیشه چه برسه که بخواد عظیم ترین بازی دنیا به حساب بیاد.البته امیدوارم که این بازی بتونه با دموی GT رقابت خوبی داشته باشه!
دوست عزیز بازی قبلی codemasters یعنی گرید طبق نظر جهان از دموی GT5 در سطح بسیار بالاتری بود.
من نمی دانم این بازی خوب است یا نه ولی گرید سال قبل بهترین ریسینگ سال بود و یک دمو حرفی در مقابل آن عنوان نداشت چه برسد به بازی جدید این شرکت;)

دوست عزیز بازی قبلی codemasters یعنی گرید طبق نظر جهان از دموی GT5 در سطح بسیار بالاتری بود.
من نمی دانم این بازی خوب است یا نه ولی گرید سال قبل بهترین ریسینگ سال بود و یک دمو حرفی در مقابل آن عنوان نداشت چه برسد به بازی جدید این شرکت;)
طبق نظر جهان ؟:confused:
دوست عزیز احتمالا که میدونید که GT پرفروش ترین عنوان ریسینگ جهانه،حتی دموی اون هم از بعضی از بازی های ریسینگ بیشتر فروش داشته.کاری که الان دارند رو GT میکنند به جرات روی هیچ بازی ریسینگ دنیا انجام نمیشه.

بس کنید این بحث رو بابا
خوبه توی متن نوشته که این بازی بزرگترین وسعت رو داره و واژه 'بزرگترین' توی تیتر استفاده شده
از این به بعد میگیم یه خط توضیحات توی تیتر نوشته بشه که به شما و بازی محبوب اتون بر نخوره!

بس کنید این بحث رو بابا
خوبه توی متن نوشته که این بازی بزرگترین وسعت رو داره و واژه 'بزرگترین' توی تیتر استفاده شده
از این به بعد میگیم یه خط توضیحات توی تیتر نوشته بشه که به شما و بازی محبوب اتون بر نخوره!
رفیقGT یه مثال بود نه بازی مورد علاقه من.به جاش میشد مثلا ماریومن رو گذاشت.
یه انتقاد ساده بود.تیتر کمی زرد میزد.با دیدن عنوان "Fuel عظیم ترین بازی تاریخ" یهو جا خوردم.البته از نظر ژورنالیستی مشکلی نداره.موفق باشید.

GT در کل سابقش یک بازی شبیه ساز رانندگی بوده و در شماره جدیدش یعنی 5 بیش از 1000 عنوان ماشین با لایسنس کامل ( طراحی دقیق بدنه و کابین به همراه صدای اصلی موتور هر ماشین ) رو در بر داره .
حالا یکی از دوستان بیاد بگه که این عنوان ( fuel ) در چه سبکیه و چه امکاناتی داره .

GT در کل سابقش یک بازی شبیه ساز رانندگی بوده و در شماره جدیدش یعنی 5 بیش از 1000 عنوان ماشین با لایسنس کامل ( طراحی دقیق بدنه و کابین به همراه صدای اصلی موتور هر ماشین ) رو در بر داره .
حالا یکی از دوستان بیاد بگه که این عنوان ( fuel ) در چه سبکیه و چه امکاناتی داره .

یه چیز تو مایه های میدنایت کلوب تو سبک موتور استورم تو محیطی چند برابر تره نقشه ی فارکرای. متوجه ای:confused:

الان یکی منو روشن کنه این بازی کی میاد؟ :دی
VG247 گفته بود 26 می میاد...بعد یه هفته به تعویق افتاد یه هفته یعنی پرید 5 June!خوب بعیده این تاریخ برای آمریکای شمالی باشه چون در اصل VG247 یک سایت انگلستانی ـه فک کنم...از اونطرف Gamestop توی لیستش تاریخ ریلیز رو زده برای دوم ژوئن!
البته میدونم کوروش تاریخ عرضه ی بازیرو گفته ولی ما الان به کی اعتماد کنیم...
هر چند 3 روز زیاد هم مهم نیست!

یه چیزی بگم کلمه ی عظیم از ریشه ی "عظم " میاد که به معنی استخوان هست و عضیم به معنی پایدار و خیلی مستحکم هست که اشتباه تو فرهنگ ما جا افتاده خداحافظ

شما pure رو بازی کردید اگر بازی کردید اطلاعات دستتون می یاد یک بازی در سبک Racing که با موتور چهار چرخ در انواع فضاهای خشک و چمن و کنار دریا و... انجام می شد و بسیار زیبا هم بود به طوری که از اکثر سایت ها نمره بالایی گرفت حالا این fuel هم یک بازی در همون سبک ولی بسیار بزرگ تر و با نوآوری بیشتر توسط همون استدیو یعنی Black Rock قراره عرضه شه البته در این شماره به جای موتور جهار چرخ از ماشین های سنگین و مناسب مناطق صحرایی استفاده می شه منکه به شدت منتظرشم چون خیلی از Pure لذت بردم هم گرافیک زیبایی داشت هم گیم پلی سریع و پر هیجان که اصلا احساس خستگی نمی کردی

آخرین ویرایش:
یه چیزی بگم کلمه ی عظیم از ریشه ی "عظم " میاد که به معنی استخوان هست و عضیم به معنی پایدار و خیلی مستحکم هست که اشتباه تو فرهنگ ما جا افتاده خداحافظ
خیر، عظم چند معنی داری که یکیش استخوان هست که عظمت و عظیم و کلمات مشابه رو شامل نمیشه لذا برعکسش هم صدق میکنه عظیم و عظمت و کلمات مشابه هم از ریشه ی استخوان و اون عظم نمیان !!
ممنون از خبر.
فکر کنم عنوان :پر وسعت ترین بازی تاریخ"مناسب تر بود.
خواهش میکنم !!
big با extensive یا چه میدونم wide و spacious اصولا فرق میکنه دیگه ها ؟؟
لذا گنده و عظیم هم با وسیع و عریض و... فرق میکنه !!

نمیدونم اینا چه جور ایرادایی هستن واقعا ؟؟ اگه قرار باشه هر کلمه این جوری مو شکافی بشه (که تو این نمونه ها حداقل مشکلی نبود) از هر خط هر خبری بیشتر از 100 تا غلط میشه در اورد...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من قصد بی احترامی و ................ رو نداشتم فقط خواستم معلومات دوستان افزایش پیدا کنه

(عظم هم هیچ معنی دیگری ندارد) خواهش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or