Fuel در ماه May عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

fuel2.jpg

Codemasters ويدئو جديدي از بازي Fuel عرضه كرده است. اين بازي كه توسط استوديو فرانسوي Asobo Studio ساخته مي شود داراي 5,000 مايل مساحت است كه تمام اين محيط ها به صورت Open-World و بدون هيچ Loading قرار است در اختيار شما باشد.

گرافيك بازي هم بسيار زيبا طراحي شده و محيط هاي بازي به راستي زيبا هستند. اين بازي در May 2009 براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد. در بازي شما مي توانيد شاهد محيط هاي افتابي , برفي و باراني باشيد و منتظرحوادث غير منظره اي همچون طوفان شن , گرد باد كه در سر راه شما قرار مي گيرند, باشيد. وسايل نقيله چهار چرخ و دو چرخ , هر دو در بازي وجود دارند.
.........
شما مي توانيد ويدئو جديد بازي از اينجا مشاهده كنيد.

با توجه به تریلر بازی و این چند نکته:
-داراي 5,000 مايل مساحت است كه تمام اين محيط ها به صورت Open-World و بدون هيچ Loading قرار است در اختيار شما باشد.
-در بازي شما مي توانيد شاهد محيط هاي افتابي , برفي و باراني باشيد
-منتظر حوادث غير منظره اي همچون طوفان شن , گرد باد كه در سر راه شما قرار مي گيرند, باشيد

به نظر بازی خوبی میاد,حال باید صبر کرد تا ببینیم چی از آب در میاد.

Open world Motorstorm میشه لطف کنی بگی این جمله چه ربطی به اینجا داشت
بازی اسمش مشخصه ربطی به اون بازی انحصاری PS3 نداره ;)
شما توجه كردي ؟
علي رضا گفت توي يكي از كامنت ها اينو نوشتن. اين بازي از خيلي لحاظ شبيه motorstorm هست منتها خيلي گسترده تر و وسيع تر از اون بازي هست.

علي رضا گفت توي يكي از كامنت ها اينو نوشتن. اين بازي از خيلي لحاظ شبيه motorstorm هست منتها خيلي گسترده تر و وسيع تر از اون بازي هست.

آقا کسری صحبت شما متین ولی من امیدوارم که کنترل بازی هم مناسب باشه ( اگه مثل موتور استورم باشه که عالی میشه ) :love::love::love::love: یا مثلا به کنترل Pure شبیه باشه ( خلاصه اینکه آرکید باشه :biggrin1::biggrin1::biggrin1: )

من شک ندارم که این بازی فوق العاده است و برای این که شما هم به این عقیده برسید کافیست نگاهی به دو بازی ریسینگ قبلی این شرکت یعنی Dirt , GRID:love: بیندازید.
البته codemasters در هیچ سبکی مثل ریسینگ موفق نیست و بازیهای غیر از این سبکش خیلی چنگی به دل نمیزند.

خیلی بازی Fuel بهش میاد بازی خوبی باشه
من که خیلی از این بازیهای رانندگی که تو خاک باشن خوشم میاد .

مخصوصا این بازی طراحیش خیلی قشنگه . رنگبندیش هم خوبه .
تنوع محیطی و اب و هواییش هم که خیلی خوبه افتابی , برفی , بارانی ,
خصوصا با محیط افتابی و روشن خیلی خوب هست

در کل بازی Fuel در سبک خودش بازی خوبی هست .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

شرکت Codemasters هم ظاهرا خیلی از رانندگی و ماشین سواری خوشش میاد و هی بازی از این سبک میسازه
Dirt . Grid . Fuel

من هم همین مشکلو دارم / فک میکنم از youtube باشه که چند وقتیه خیلی بد باز میشه .
اینجا یکی هست فک کنم همین باشه >>>
http://www.gamersyde.com/news_7528_en.html
دستت درد نکنه دانلودش کردم...
من متاسفانه Motor Storm بازی نکردم فقط تریلر ازش دیدم ولی Pure رو خیلی بازی کردم به نظر میرسه از لحاظ گرافیک یه چیزی بین این دو باشه،نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or