Fruit Ninja HD | PC

DEVELOPER: HALFBRICK
PUBLISHER: HALFBRICK
GENRE: SLASH 'EM UP
PLATFORMS: IPHONE / IPAD - ANDROID - OVI - XBOX KINECT - WINDOWS PHONE

fruit-ninja.jpg

نینجایی که میوه ها را با شمشیر سامورایی به دو نیم تقسیم می کند ! در این بازی شما همان نینجای میوه نصف کن هستید. با کمک ماوس و انجام حرکات سریع, اقدام به بریدن میوه ها می کنید. حتی میتونید چند تا میوه رو با هم نصف کنید و امتیاز بیشتری بگیرید. میوه هایی خوشمزه از قبیل هندونه, پرتقال, آناناس و ... که توی این هوای گرم هم خیلی میچسبه. مخصوصا که هنگام خرد کردنشون, آبشون به بیرون می چکه و روی دیوار پخش میشه. البته باید مراقب بمبها هم باشید; بمبهایی که بصورت ناگهانی همراه با میوه ها به هوا پرتاب میشند و باید مواظب باشید که شمشیرتون به اونها برخورد نکنه و گرنه Game Over میشید. در ضمن با بیشتر شدن امتیازاتتون, میتونید شمشیرتون رو عوض کنید و از شمشیرهای مختلف با قابلیتهای منحصربفردشون استفاده کنید. پس این شما و این هم نینجای میوه ای...

image_two.jpg
image_six.jpg

76 مــگ
لیـــنک مســـتقیم امتحان نشده:

اگه دوست داشتید امتیازاتتون رو هم اینجا قرار بدید تا یه مسابقه ای هم داشته باشیم. این هم امتیاز من:

وبسایت رسمی و وبسایت سازنده بهمراه تصاویر

آخرین ویرایش:
ممنون بابت معرفی.روی آندرود زیاد بازی کردم تا 400 500 هم رفتم.دانلودش کردمولی وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنمتصویر سفید میشه و Not Reponding میشه روی XPکسی تا حالا این مشکلو داشته ؟

نه دوستان ویروس نداره ولی آنتی ویروس ها بصورت Malware تشخیص میدن.حالا نمیدونم Malware هست یا نه ولی برای خیلی از فایل های Setup همینطوری تشخیص میدن.

سلام
اقا این بازی با ویندوز 64 بیت مشکل داره هر کاری بگیید انجام دادم l این اررورerror:MSVCP100.dll هنوز هست راه حل جدید نداره کسی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or