Fruit Ninja این هفته به PS VITA خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
fruit-ninja-logo.jpg

بازی Fruit Ninja طی جدیدترین آپدیت فروشگاه های آمریکا در این هفته به کنسول دستی PS VITA خواهد آمد.
از دیگر بازهای جدید که خواهد آمد می توان به DuckTales Remastered، Open Me ، A-men ، Thunder Wolves و ... نیز اشاره کرد.فروشگاه PS در ماه جولای در حال طراحی یک سری DLC برای این بازی بود که رونمایی ناگهانی آن را بهم زد.
بایستی منتظر اعلام تاریخ انتشار این بازی در فروشگاه های اروپا توسط Halfbrick نیز باشیم.
VG247

اسم این PSV میاد آدم نا خودآگاه خندش میگیره اسم چه بازیایی قبل عرضش میومد که قراره واسش عرضه شن و حالا ببین کارش به کجا رسیده

قیمتش رو میزاره 10 دلار !!!
این جور بازی های رو باید زیاد بیره با قیمت نهایت 2 دلار وگرنه تو گوشی ها میشه فتی هم تجربه ـشون کرد

در این که Fruit Ninja بازی محبوبی در حد پرندگان خشمگین هست هیچ شکی نیست اما باید به یاد داشت که بیشتر افراد جامعه مدرن گوشی ها گوشمند دارند و هیچگاه به خاطر یک بازی آرکید نمی رن کنسول دستی بخرند چرا که همون بازی رو می تونن با قیمتی بسیار پایین تر و حتی رایگان دانلود کنند برای گوشی خودشون
به نظر من سونی بهتره بر روی بازیهای AAA بر روی PS Vita تمرکز کنه چون خود من بخ خاطر بازیهای بزرگی که پیش از عرضه معرفی کردند رفتم ویتا خریدم نه بخاطر بازیها موبایل!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or