Frozenbyte سازنده Trine 2: کنسول Wii U‌ بسیار قوی‌تر از PS3/360 است

RattleSnake

کاربر سایت
30401317048005386472.jpg

Julius Fondem مدیر بازاریابی استدیو مستقل Frozenbyte درباره سخت افزار کنسول Wii U و قدرت آن نسبت به Xbox 360 و PS3 صحبت‌هایی را انجام داده است.

سوال: در حال حاضر در بین بازی‌های عرضه شده برای Wii U بازی Trine 2: Director’s Cut بهترین تصاویر بصری را داراست. دیده شده است که برخی از جلوه‌های آن بهتر از نسخه‌های PS3/360 است. چرا علاقه پیدا کردید برای Wii U بازی را توسعه‌ دهید؟ اعتقاد دارید این کنسول قوی است؟

Julius Fondem:"
ما از کارکردن با سخت افزار کنسول Wii U بسیار لذت بردیم. پورت انجین اختصاصی استدیومان بروی Wii U آسان‌ بود، با آن توانستیم برخی تصاویر بصری عالی را ایجاد کنیم. Wii U یک کنسول مدرن است و مقدار زیادی Ram دارد و این مقدار زیاد کار ما را برای توسعه بازی برروی آن آسان‌تر کرد و کمکی زیادی به ما کرد. سخت افزار و قابلیت‌های آن نسبت به Wii پیشرفت و ارتقا بسیار زیادی داشته است.
Wii U کنسول واقعا قدرتمندی است. به طور حتم این کنسول بسیار قوی تر از PS3 و Xbox 360 است.

سوال: چطور با Nintendo ارتباط برقرار کردید؟ آیا شاهد عرضه شدن عناوین آینده استدیو Frozenbyte مانند Splot برای Wii U خواهیم بود؟

Julius Fondem:"

کار کردن با Nintendo بسیار عالی بود. آنان به ما کمک‌های زیادی کردند( درست مانند چیزی از دیگر سازندگان مستقل indies شنیده بودم) برقرار ارتباط با آنان بسیار آسان است، ما از زحمات آنان سپاسگذاریم."

به طور جدی ما عناوین آینده خود را برای Wii U نیز عرضه خواهیم کرد. موضوع Splot کمی پیچیده است زیرا ما از تکنولوژی استفاده شده در Trine 2: Director’s Cut در Splot استفاده نکردیم زیرا بازی را قرار است برای سیستم عامل IOS,Android و PC عرضه کنیم. اگر بخواهیم بازی را برای کنسول‌هایی high end مانند Wii U عرضه کنیم باید تکنولوژی‌های زیادی را در آن بکار ببریم. ما سخت در تلاشیم تا بازی را برای سیستم عامل‌های تعیین شده عرضه کنیم. اگر Splot’ موفق عمل کند، بازی را برای کنسول‌های دیگر عرضه خواهیم کرد. ولی همانطور که گفتیم فعلا بازی برای Wii U در حال توسعه نداریم ولی این بازی را برای Wii U در نظر می‌گیریم.

Trine 2: Director’s Cut در 12 نوامبر 2012 برای Wii U عرضه شود توانست میانگین 84 را بگیرد.

منبع

آخرین ویرایش:
سخت افزار که فقط رم و پردازنده نیست .. تو دو نسل قبلیشون رو گیم پلیهای نو کار کردن به جا اینکه رو گرافیک مانور بدن .. نینتندو بلده لذت بازی کردن تو صفحه تلویزیون رو با هر سطح پردازشی به مشتریش بده .. کلا نینتندو رو نباید از نظر سخت افزاری با سایر کنسولها مقایسه کرد .. نینتندو دنیای خودش رو داره .. خیلیم دوست داشتنیه :-* حساب کارش از سونی ماکرو جداست

چرا میپیچونی؟ میگم گرافیک میگی گیم پلی؟
آیدی جدید چطوره؟
گرافیک X رو شما فقط ببین به نظرم جوابت رو بده بخوای سازنده‌هاش رو هم زیر سوال ببری بگم اینا بهترین JRPG نسل رو ساختند.

پ.ن: یادم نبود Nintendo پول داده تا تعریف کنند ازش به نقل از بازی سنتر

آخرین ویرایش:
چرا میپیچونی؟ میگم گرافیک میگی گیم پلی؟
من گفتم گیم پلی:-/من گفتم ملت دنبال سخت افزار نیستن که برن تحقیق کن کدوم کنسول قوی تره برن اون رو بخرن می رن PC می خرن:|
اگه گرافیک خیلی دوست داری
سازنده PROJECT CARS که دوستان تصاویرش رو دیدن و گرافیکش خیلی بالا هست خود سازندش گفته نسخه WII U گرافیک نسل بعد داره
باز هم می خوای سازنده MW ریبوتش رو می گم خودش قبل از عرضه گفته بود نسخه WII U پورت نسخه PC هست و تکسچیرهاش مال PC HIGH END هست
فریم ریت و رزولیشن هم اگه برات مهمه
بایونتا 2 و ZELDA:WW HD و اسمش براس و ماریو کارت 8 روی 60 فریم و 1080 اجرا می شن
اگه X هم ببینی با اون عظمتش که اپن رولد هست و قطعا تا سال دیگه گرافیکش بالا تر می ره هم نگاه کنی جواب سوالات رو می گیری
WII U در مقابل PS4 و X1 ضعیف هست اما اون قدر ها بی قدرت نیست

من گفتم گیم پلی:-/من گفتم ملت دنبال سخت افزار نیستن که برن تحقیق کن کدوم کنسول قوی تره برن اون رو بخرن می رن PC می خرن:|
اگه گرافیک خیلی دوست داری
سازنده PROJECT CARS که دوستان تصاویرش رو دیدن و گرافیکش خیلی بالا هست خود سازندش گفته نسخه WII U گرافیک نسل بعد داره
باز هم می خوای سازنده MW ریبوتش رو می گم خودش قبل از عرضه گفته بود نسخه WII U پورت نسخه PC هست و تکسچیرهاش مال PC HIGH END هست
فریم ریت و رزولیشن هم اگه برات مهمه
بایونتا 2 و ZELDA:WW HD و اسمش براس و ماریو کارت 8 روی 60 فریم و 1080 اجرا می شن
اگه X هم ببینی با اون عظمتش که اپن رولد هست و قطعا تا سال دیگه گرافیکش بالا تر می ره هم نگاه کنی جواب سوالات رو می گیری
WII U در مقابل PS4 و X1 ضعیف هست اما اون قدر ها بی قدرت نیست
منم همینو میگم دیگه:|
آیدی جدید چطوره؟
خوبه سلام میرسونه. اسم آیدی قبلی رو هم بگو بینیم با کی اشتباه گرفتی بی زحمت;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or