Multi Platform FROSTPUNK 2

سازنده
11 bit studios
تاریخ انتشار
نیمه اول 2024
ناشر
11 bit studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Frostpunk-2-release-date-gameplay-cover-man-freezing-1536x806.jpg

بازی FROSTPUNK 2، دنباله بازی بقای تحسین‌شده نامزد بفتا است که مکانیک‌های گیم‌پلی مختلفی مانند شهرسازی، استراتژی و مدیریت
را ادغام میکند تا یک ژانر کاملا جدید را خلق کند. این دنباله سی سال بعد از طوفان‌ و کولاک آخرالزمانی جریان دارد و سیاره زمین همچنان
درگیر آب و هوای سرد و خشن است. شما در نقش رهبر یک کلانشهر تشنه منابع بازی می‌کنید که توسعه و جست وجو برای منابع جدید نیرو،
یک واقعیت غیرقابل فرار است. بعد از پایان عصر ذغال سنگ، انتظار می‌رود که فتح و غارت سرزمین‌های یخی برای صنعت استخراج نفت،
رستگاری جدید برای جمعیت باقی مانده بشریت باشد. اگرچه تغییرات به سادگی اتفاق نمی‌افتند و همه افراد جامعه چند لایه جدید
موافق این جهت گیری نخواهند بود.
شهر که به دور گرمای حیات بخش ژنراتور مستقر شده است، در طول سالها گسترش یافته است. Whiteoutها در سال‌های زیاد دنیا را تغییر داده اند
و به آن یک شروع تازه بخشیده‌اند تا یک داستان پساآخرالزمانی جدید نوشته شود. با وجود طناب ستم و ظلم بر گردن جامعه‌ا‌ی در تلاش تامین
منابع حیاتی و افزایش درگیری‌های درونی، دنیا بار دیگر با یک دوره جدیدی از توسعه مواجه است.
بزرگترین نکته قابل ذکر این است که مردم دچار تغییر شده‌اند و یک بار دیگر احساس میکنند که بر سرما غلبه کرده‌اند و غریزه بقای جمعی محو شده،
و طبیعت انسانی آن‌ها وارد بازی شده که میتواند شهر را به سمت سقوط ببرد.
فراست پانک دو همچنان یک بازی درباره شهر و جامعه آن است اما این بار درگیری های درونی، که جرقه آن توسط افزایش تفاوت های اجتماعی
رقم خورده است، بدین معناست که بازیکنان با تهدیدهای جدید رو به رو خواهند شد که فراتر از بقای ساده بازی اول هستند. ما همچنان از فضای
پساآخرالزمانی یخ زده استفاده می‌کنیم تا یک داستان پرمعنا درباره جاه‌طلبی بشریت، تلاش جوامع برای رسیدن به ایده‌های خود و عواقب تصمیمات
سخت بگوییم. به دلیل اینکه آن چه پایان ما خواهد بود، خود طبیعت نیست بلکه طبیعت بشریت است.

info.jpg

● داستان بازی 30 سال بعد از نسخه اول دنبال می‌شود و کره زمین همچنان درگیر سرما و یخبندان است.
● این بازی انتخاب‌های گسترده‌تر در اختیار بازیکنان قرار می‌دهند که می‌توانند جامعه را هر طور که می‌خواهند شکل دهند و با عوقب آن نیز رو به رو شوند.
● این نسخه صرفا یک دنباله ساده برای نسخه قبلی نیست و تیم‌سازنده بزرگ‌تر شده و به دنبال ساخت یک بازی با پروداکشن ولیو بالاتر و جاه طلبانه است.
● تمام ویژگی‌های اصلی بازی در حال حاضر قابل بازی کردن است و برای عرضه در نیمه اول سال 2024 برای پلتفرم PC برنامه ریزی شده است
● رونمایی کامل از گیم‌پلی در پاییز امسال انجام می‌شود.

trailers.jpg
تریلر معرفی:

تریلر سینمایی گیمزکام 2023:

pics.jpg

Frostpunk_2_Announcement_Wallpaper_1_1920x1080.jpg Frostpunk_2_Announcement_Wallpaper_2_1920x1080.jpg Frostpunk_2_Announcement_Wallpaper_3_1920x1080.jpg

Frostpunk_2_Announcement_Wallpaper_4_1920x1080.jpg ss_584751cfb3cc04ef4da075382e879f448d7bfedc.1920x1080.jpg Frostpunk_2_Announcement_Wallpaper_5_1920x1080.jpg

face.gif

1695409027426.png 1695408851091.png

باتشکر از @WonderMahdi بابت ترجمه

آخرین ویرایش:
من امروز 2-3 ساعت بازی کردم، به نظرم بازی زیاد از حد پیچیده شده مثلا تو نسخه قبل اوت پست ها نیاز به منیج نداشت اینجا اوت پست ها حکم شهرک داره و باید کامل منیج بشه، نسخه قبلی خود گیم و دی ال سیاش رو تموم کردم کامل ولی اینجا tutorial هم به زور دارم رد میکنم،سر درد هم گرفتم :| حالا نمیدونم شاید تو چند سال گذشته احمق تر شدم ولی در کل first impression خوبی نگرفتم از بازی.

کسی اگر جایی سراغ داره که بشه اکانت قانونی پلی استیشن واسه نسخه یک و دوی این بازی تهیه کرد پیام بفرسته. تازه متوجه شدم چنین اثری وجود داره :D رفتم یه گیم پلی دیدم ازش با اینکه استراتژیک بود، بشدت سنگین و پرملات میزد وایبش. ازوناس که یحتمل بشه باهاشون فکر و خیالات دنیا رو کمتر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or