Frontlines Fuel of War | X-BOX 360

شوخی می کنید؟ یعنی همه نشستید و دمو بازی رو دانلود کردید؟
توي دي وي دي بازي نما بود :-"
اينجور كه بوش مياد ميتونيد ماشين كنترل دار! يك مين مدرن!!! هواپيما ، هلي كوپتر ، تانك و... رو ازشون استفاده كنيد.

توي دي وي دي بازي نما بود :-"
اينجور كه بوش مياد ميتونيد ماشين كنترل دار! يك مين مدرن!!! هواپيما ، هلي كوپتر ، تانك و... رو ازشون استفاده كنيد.

:mad::mad::mad: اين بازي فيزيك نداشت نه نداشت خدايي. پس تخريب پذيري جزوي از فيزيك بحساب نمياد
كنترل بازي هم كه :love: بود
با اين قسمت حرفت كه ميگي كنرل تانك مالي نبود موافقم
در مورد كنترل وسايل مختلف هم من هميشه از اين حركتها حمايت ميكنم:biggrin1: چون خداييش وسط بازي كه اينقدر استرس داره(البته اگه رو هارد بازي ميكنيد) اين خودش يه جوري زنگ تفريحه;)
گيم پلي اين بازي رو هم بايد يه جوريايي با گست ريكون مقايسه كرد نه بازي ديگه اي;)
در اخر ما كه كفمون بريد:biggrin1: جالب اينجاست كه دمو بازي 20 روزه تو خونه هست ولي من باهاش حال نميكردم تا امروز كه از رو بي بازي بودن مجبور شدم يكم بازي كنم كه ديگه بسختي از پاش بلد شدم(دقيقا همن اتفاقي كه سر بازي متال گير 1 برام افتاد يادش بخير)
من كه بازيش رو حتما فردا ميگيرم شما بگيريد كه اگه از دستتون بره بعدا ميفهميد چه شاهكاري رو از دست دادين تازه اين بازي رو قسمت online ميگن خفن كار كرده كه ما هنوز اونو تست نكرديم خدا به داد برسه:cheesygri

گرافیک بازی قابل قبوله ولی عالی نیست، در عوض محیط بزرگه و تخریب پذبری متوسطی هم داره
فریم خوبه
تکسچرها بدک نیست
AA بکد نیست
نور پردازی خوبه
Motion Blur و Depth of field نداره این بازی که خیلی عجیبه
HDR هم چندان زیاد نیست
گیم پلی خوبه، تقریبا سریع و اکشن خوب، کنترلم خوبه ولی می تونست بهنر باشه بخصوص در بخش وسائط نقلیه
بازی یکم آسونه
صدا گذاری خوبه
درکل خوبه بازیش
من بهش 7.5 از 10 میدم

F:FOW>BF:MC

گرافیک بازی قابل قبوله ولی عالی نیست، در عوض محیط بزرگه و تخریب پذبری متوسطی هم داره
فریم خوبه
تکسچرها بدک نیست
AA بکد نیست
نور پردازی خوبه
Motion Blur و Depth of field نداره این بازی که خیلی عجیبه
HDR هم چندان زیاد نیست
گیم پلی خوبه، تقریبا سریع و اکشن خوب، کنترلم خوبه ولی می تونست بهنر باشه بخصوص در بخش وسائط نقلیه
بازی یکم آسونه
صدا گذاری خوبه
درکل خوبه بازیش
من بهش 7.5 از 10 میدم

F:FOW>BF:MC
خط داستانی هم داره؟

خط داستانی هم داره؟
تو این سبک از بازی ها ( و یا شاید کلا! ) گیم پلی در اوج اهمیت قرار داره و معمولا داستانهای تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای داره ;).

پ.ن. گیم پلی خوب باشه، داستان نداشت هم اشکال نداره
129fs370785.gif
.

1 مرحله از بازيرو انجام دادم و اما نکات :
+داستان
+گيم پلی
( + ، - ) گرافيک نسبتاً خوب
+فيزک خوب ( تخريب پذيری محيط خوب کار شده و در کل فيزيک بازی در حد قابل قبوليه )
+ صدا گذاری نسبتاً خوب
+مکانهای بازی هم بزرگه و به راحتی از هرکجا که بخواهيد میتونيد حمله کنيد
+کارهای جالبی برای تنوع تو اين سبک به کار برده
نکات _ :
_ افت فريم گه گداری
در کل ارزش خريد رو حتماً داره.
موفق باشيد.

منم بازي رو گرفتم ميشه اينجوري گفت:
گرافيك خوب و با باگ كم-نورپردازي خوب-تكسچر هاي متفاوت در كل خوب-انتي معمولي اما قابل قبول-تنوع رنگ ها معمولي و حتي كمي ضعيف و يكنواخت-فريم خوب-طراحي شخصيت ها متوسط-
گيم پلي خوب و حتي عالي همراه با جذابيت زياد و كنترل خوب و روان
فيزيك بازي هم نسبت به نسخه ي دمو پيشرفت كرده و بهتر و طبيعي تر شده و افراد و دشمنان عكس العمل هاي خوبي را از خود نشان مي دهند اما تخريب پذيري معمولي كار شده
در كل اگه بازي هاي سبك vegas رو دوست دارين حتما بخريدش چون بهترين بازي عرضه شده توي اين مدت هست و مثل turning point همه رو نا اميد نكرده

اینهایی که راجع به بازی گفتین همش درسته ولی کسی راجع به هوش مصنوعی چیزی نمیگه؟
هوش مصنوعی بسیار متوسطی داره بعضی وقتها انگار اون افرادهمراه میان رو ادم وایمیسن ولی در کل عنوان
خوبیه ارزش خریدن داره کلا7مرحله داره اینطور که من دیدیم الان 3مرحله رد کردم و سلاحهای نسبتا خوبی توش هست بگرین بد نیست

من چند وقت پیش این بازی رو تموم کردم کلا بازی خوبی بود ولی خیلی کوتاه بود ساعت 5-6 بعد از ظهر گرفتمش 2-3 فرداییش تموم شد اخه یه کله پاش نشستم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or