Front Mission Evolved | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Front Mission Evolved
=========================​

3_200904222325021ooAC.jpg

Developer: Double Helix
Publisher: Square-Enix / Eidos
Genre: Action / TPP
Platform: PC - PS3 - X360
Release Date: 30 March 2010
Play Modes: Single / Multiplayer
ESRB: 16+​

ماموریت رزمگاه دگرگون شد
===============================
بازیهای قبلی این سری , بصورت استراتژی به بازار عرضه شده اند , اما اینبار Square Enix تصمیم گرفته که سبک بازی رو عوض کنه و یک بازی سوم شخص با آدم آهنی های غول پیکر , یعنی چیزی شبیه به بازی معروف Mech Warrior تحویل ما بده. آدم آهنی های این بازی Wanzer نامیده میشوند که در واقع بوسیله ی یک انسان که درون آنها قرار داره کنترل می شوند و به انواع و اقسام اسلحه های غول پیکر و مرگ آور مجهز شده اند.​

داستان بازی به اینصورته که , در آینده , دنیا دچار تغییرات اساسی میشه و تکنولوژی های جدید فرا می رسند و تمامی کشورها بصورت زمینهای یکپارچه و بزرگ پدیدار می شوند. ولی با همه ی این پیشرفتها یک چیز هنوز دچار تغییر نشده و آن میل بشریت برای جنگ و خونریزیست...​

ربات های موجود در این بازی قابلیت شخصی سازی دارند و شما می توانید ربات خود را به انواع و اقسام سلاح ها و تجهیزات جنگی پیشرفته , آراسته کنید و به جنگ حریفان بروید.
خود را برای نبرد با ربات ها آماده کنید !!!​

وبسایت اصلی بازی :
http://www.frontmissionevolved.com/

آخرین ویرایش:
مرسی بابت تلاشت.
چند تا پیشنهاد:
1- عکس های گیم پلی بازی رو به صورت thumbnail قرار بده باعث جذابیت تاپیک میشه.
2- چند تا لین ک تریلر یا حتی لینک قابل دیدن تو صفحاتت بزار فکر کنم جالب بشه.

مرسی بابت تلاشت.
چند تا پیشنهاد:
1- عکس های گیم پلی بازی رو به صورت thumbnail قرار بده باعث جذابیت تاپیک میشه.
2- چند تا لین ک تریلر یا حتی لینک قابل دیدن تو صفحاتت بزار فکر کنم جالب بشه.

خواهش می کنم

1- من چون سرعت اینترنتم خیلی بالاست!!! برام سخته که این کار رو بکنم. شما اگه خواستی این کار رو تو پست های بعدی انجام بده.
2- فکر نکنم لزومی داشته باشه. چون توی همون لینک وبسایت اصلی بازی, مطمئنا تریلری هم وجود داره. در ضمن فکر کنم که اکثر تریلرها رو بشه تو سایت www.gametrailers.com براحتی پیدا کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or