From Dust | PC

from-dust-thumbnail.jpg

Developer : Eric Chahi
Publisher : Ubisoft
Genre : Adventure

بالاخره در E3 امسال اطلاعات جدیدی از عنوان بازیساز بزرگ Eric Chahi منتشر شد From Dust که قرار است یک عنوان خلاقانه باشد شاید در نگاه اول شما را به یاد عناوینی چون Black & White یا Populous بیندازد اما مطمئنا خلاقیت Chahi که خالق عناوینی چون Heart of Darkness و Another World محسوب می شود میتواند یک تجربه ی عجیب و جدید را رقم یزند .

• Like
Reactions: Hamidreza
بله .
یوبی سافت رسما اعلام کرد با پچ بعدی DRM از روی بازی برداشته خواهد شد ، دقیقا مانند اتفاقی که برای Witcher 2 افتاد .

این پچ دوهفته آینده منتشر خواهد شد .

دوستان من From Dust رو نصب کردم ولی وقتی بازی میکنم بعد از نزدیک 5 دقیقه خود به خود لپ تاپم خاموش میشه! اول از کرک SkidRow استفاده کردم.فکر میکردم مشکل از کرک باشه ولی وقتی از راه کرک UbisoftGameLauncher هم استفاده کردم بازم همینطور میشه.بنظرتون مشکل چیه؟

دوستان من یه مشکل دارم .
نصب کردم ، کرک که فقط فایل exe به نام UbisoftGameLauncher هست رو هم کپی کردم .
ارور داد که این فایل رو ندارم :
qtwebkit4.dll
دانلود و کپی کردم ، بعد ارور داد این فایل رو ندارم :
qtnetwork4.dll
دانلود و کپی کردم ، و ارور زیر رو میده :

attachment.php

دیگه نمیدونم که چیکار باید بکنم ، مشکل از چی هست و راه حل ، ممنون .... .... ....

Attachments

• 111.jpg
    111.jpg
    29.8 KB · مشاهده: 163
دوستان من یه مشکل دارم .
نصب کردم ، کرک که فقط فایل exe به نام UbisoftGameLauncher هست رو هم کپی کردم .
ارور داد که این فایل رو ندارم :
qtwebkit4.dll
دانلود و کپی کردم ، بعد ارور داد این فایل رو ندارم :
qtnetwork4.dll
دانلود و کپی کردم ، و ارور زیر رو میده :

attachment.php

دیگه نمیدونم که چیکار باید بکنم ، مشکل از چی هست و راه حل ، ممنون .... .... ....

این کرک رو دان کن تست کن

ip_icon_03_ButtonDown.png
دانلود کرک جدید
key24.png
رمز: www.p30day.com

• Like
Reactions: A-L-I
ریختم فرهاد جان .
اما نمیره تو بازی .
هیچ اروری نمیده ، اما تو بازی هم نمیره .
=======
solved this problem

آخرین ویرایش:
فرهاد جان ، بالا نوشتم :
solved this problem
مشکلم خدارو شکر حل شد ، با یکم دستکاری فایل های کرکینگ ...
بازم ممنونم ازت .

دوستان تو بازی این راهنمای شما هم فرانسوی صحبت میکنه ؟ حال هر زبونی کسی میدونه چطور میشه engـش کرد ؟

سلام-بازیو دان کردم ولی موقع اجرای بازی آرم یوبی سافت میادو مینویسه در حال آپلود کردن.هی للود میشه آخر سر هیچ اتفاقی نمیوفته.الکی 1گیگو خورده ای دان کردم.
لطفا کمکم کنید.کرک رو هم ریختم ولی موقع اجرا مثل بازی assassin یه چیزی میاد ولی offline mode نداره و هی داره وصل میشه به اینترنت.
حتی ازم proxy code ؤو هم میخواد که نمیدونم چیه
خلاصه راهناییم کنید ممنون میشم
tnx

دوستان من From Dust رو نصب کردم ولی وقتی بازی میکنم بعد از نزدیک 5 دقیقه خود به خود لپ تاپم خاموش میشه! اول از کرک SkidRow استفاده کردم.فکر میکردم مشکل از کرک باشه ولی وقتی از راه کرک UbisoftGameLauncher هم استفاده کردم بازم همینطور میشه.بنظرتون مشکل چیه؟

دوستان جوابی نیست؟

سلام
داشتم بازیهام رو می دیدم خودم به این بازیکه قبلا نیومده بود. دوستان کسی مشکل من رو می تونه حل کنه؟ اسن ارور هاش. من کرک خودش رو ریختم یه کرکم دانلود کردم ریختم البته نمی دونم چرا کامل استرکت نشد. این همه ارور هاش ( وقتی رو From Dust کلیک می کنم)
123.png

این هم وقتی رو یوبی سافت گیم لانچر کلیک می کنم)
2.png

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or